ZIEN: Rachel Hazes heeft veel hartenpijn door Monique Westenberg
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Rachel Hazes heeft veel hartenpijn door Monique Westenberg

Rachel Hazes heeft weer een interview gegeven waarin ze Monique de ex van haar zoon Andre Hazes aan het vernederen is. Ze gaf al eens eerder een keiharde sneer richting Monique.

Rachel zegt het volgende:

,,Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden. Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo.”

,,Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André geregeld cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd. Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…”

Wellicht snapt Rachel niet dat als je Monique vanaf het begin af aan hebt vernederd en de naarste dingen tegen haar hebt gezegd dat ze je geen onderdeel wilt maken van het leven van haar zoon. Wellicht is het een goed idee om eerst je excuses aan te aan bieden aan Monique in plaatst van het sturen van cadeau’s om je kleinzoon mee om te kopen.

Ook over haar dochter Roxeanne Hazes met wie ze al jaren ruzie heeft zegt ze het volgende:

,,Dat heeft tijd nodig. We zien wel hoe het loopt. Als Rox aan wil schuiven, schuift ze aan. Maar als ze dat niet wil, vind ik het ook goed.”

Rachel een gratis tip van ons zoek professionele hulp net zoal je zoon Andre en schoondochter Sarah dit ook nodig hebben. Wellicht een groepssessie met zijn drieën inplannen?

Celeberties

Marco en Leontine Borsato bouwen een stevig feestje

Marco en Leontine Borsato hebben alle redenen om een stevig feestje te bouwen. Ook dochter Jada is namelijk geslaagd voor haar eindexamen.

Een trotse Leontine postte enkele beelden van dochter Jada. Ze schreef: “Zó ontzettend trots op jou @jadaborsato #geslaagd #houvanjou.”

Jada zelf is natuurlijk ook in de wolken. Bij een zomers kiekje schrijft ze: “6 jaar gestreden maar we hebben hem!” Broer Luca doet uitschijnen dat het toch niet zo van een leien dakje verliep. Hij reageert: “Gefeliciteerd stresskippieeeee!”

View this post on Instagram

A post shared by Leontine (@leontineborsato)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Zelfs ondergoed is veel teveel gevraagd voor de foto’s van Gaby Blaaser!

Gaby Blaaser kennen we inmiddels als een van de vele influencers die bijna dagelijks de meest pittige kiekjes online plaatsen. Ze begon haar bekendheid als actrice in onder andere de jeugdsoap SpangaS en de soap Onderweg Naar Morgen.

Maar schijnbaar was het plaatsen van ietwat pittige foto’s toch wat meer lucratief voor de portemonnee. Door verschillende deals met online merken kan ze hier namelijk een behoorlijk zakcentje uit slaan. Hoeveel dat ongeveer zou zijn durven we niet te zeggen. Maar met 422.000 volgers op Instagram zal dat behoorlijk wat zijn.

Gaby Blaaser gaat nog een stapje verder!

Ze staat namelijk op de foto met haar “bestie” Olijn Milik Boelaars die zich net zo weinig schaamt als haar vriendin op de foto. In ieder geval een mooie foto om het jaar mee te beginnen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Frans Bauer maakt zich grote zorgen om z’n zonen na dit dramatische gebeurtenis

Frans Bauer is een bezorgde vader. Hij heeft met Jan, Lucas, Frans Jr. en Christiaan vier tienerzonen.

In Dag Allemaal vertelt Frans Bauer over een dramatische gebeurtenis. De broer van zijn vrouw is omgekomen toen hij met zijn scooter werd aangereden door een vrachtwagen.

Het maakt dat de zanger ook zelf heel ongerust is over zijn vier zonen. “Ik zie met een bang hart mijn vier tienerzonen met de auto of brommer vertrekken”, licht hij toe.

“Ik doe dan geen oog dicht tot ze weer thuis zijn. Het ongeval met de broer van mijn vrouw doet er natuurlijk ook geen goed aan.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending