Zien: Rachel Hazes showt haar killerbody!
Connect with us

Celeberties

Zien: Rachel Hazes showt haar killerbody!

Een aantal dagen geleden werd de 51-jarige Rachel nog volledig uitgekotst, omdat ze schaamteloos weer nieuwe Hazes spulletjes aanprijst die In de Lidl te koop zijn. Vandaag laat Rachel in ieder geval zien dat het haar allemaal niet deert.

Ze plaatste onderstaande foto van haarzelf online waar ze haar gebruinde lichaam in bikini toonde.

Onder die glimlach schuilt natuurlijk wel heel veel negativiteit. Zo heeft ze al jaren ruzie met haar dochter Roxeanne Hazes. Haalt ze keer op keer snoeihard uit naar Monique de ex van Andre Hazes. En deinst Rachel er niet voor terug om haar beste vriendin voor de rechter te slepen.

Celeberties

Rachel Hazes reageert op dramatisch besluit van haar zoon André Hazes

Na een lange stilte heeft André Hazes weer van zich laten horen op Instagram. Dat het zolang stil was op zijn sociale media, is niet van de zanger zijn gewoonte.

Het lijkt erop dat André Hazes een mediastilte had ingelast. Een voorstel dat radiopresentator Frank van radio 538 hem deed.

Moeder Rachel Hazes is daar blij om. Zij belde zelf ook met Frank. “Ik denk dat hij naar je geluisterd heeft. Dus als ik de volgende keer wat heb, dan bel ik jou Frank”, klinkt het bij Rachel.

Ze sprak ook over André Hazes en Sarah van Soelen. “Hij heeft het helemaal naar zijn zin, ik blijf het zeggen: een hele leuke meid. Ze hebben het helemaal leuk samen. André heeft rust in zijn ogen. Ik ben heel blij.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Máxima verbluft Nederland met foto’s in zwemkleding

Maxima en Willem Alexander zijn natuurlijk ook lekker op zomervakantie geweest dit jaar. Daar kwam de beruchte foto met een restaurant-eigenaar vandaan. Maar er zijn natuurlijk veel meer foto’s gemaakt. Iedereen lijkt er flink wat moeite mee gehad te hebben om de quarantainekilo’s in bedwang te houden.

Nu het zo warm is in ons landje gaan we ons plots allemaal in het zweet werken om er nog wat van te maken dit jaar. Maar de quarantaine heeft je natuurlijk ook veel tijd gegeven om meer te gaan hardlopen en lekker thuis de sporten. Wanneer je dus een beetje streng voor jezelf kunt zijn kun je behoorlijk summerproof geworden zijn dit jaar, zoals onze koningin!

Maxima gekiekt op vakantie!
De foto’s zijn gemaakt toen de koning samen met de koningin een middagje is gaan varen. En bij dat warme zomerweer wil je natuurlijk ook even het water in plonsen vanaf de boot. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij de lokale paparazzi. Meer foto’s onderaan dit artikel.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit is Martha, de nieuwe liefde van de in het geheim van zijn Karin gescheiden Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk is zes maanden geleden in het geheim officieel gescheiden van zijn vrouw Karin. Hij heeft inmiddels ook een nieuwe liefde. Die heet Martha Riemsma. De gescheiden moeder van twee tienerzoons werkt, net als Matthijs, ook de mediawereld. Ze is de hoofdredactrice van de regionale krant Tubantia.

Matthijs van Nieuwkerk (60) blijkt sinds ruim zes maanden weer vrijgezel. Hij is inmiddels officieel gescheiden van echtgenote Karin. De tv-presentator vond inmiddels een nieuwe liefde in veertiger Martha Riemsma, een gescheiden moeder van twee tienerzoons. Story fotografeerde het stel bij Matthijs thuis in zijn Gelderse woonboerderij, waar ze veel tijd doorbrengen.

Matthijs en Martha kenden elkaar al een tijdje uit de mediawereld. Martha is hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia, een functie die Matthijs zelf ooit had bij dagblad Het Parool.

De nu gescheiden Karin en Matthijs hebben twee volwassen kinderen: zoon Kees en dochter Jet. Karin werkt als freelance journalist.

In 2007 was het stel even kort uit elkaar. Er waren toen geruchten van overspel, Matthijs zou een womanizer zijn. Hoewel deze geruchten nooit door Matthijs zijn bevestigd, zei hij er destijds in het programma 5 jaar later dit over: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.”

Matthijs en zijn vrouw Karin woonden al geruime tijd gescheiden. Hij in hun boerderij in de Achterhoek, zij in hun grachtenpand in Amsterdam.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending