Zien: Reporter belandt plotseling in hevig vuurgevecht in Oekraïne! (Beelden)
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Reporter belandt plotseling in hevig vuurgevecht in Oekraïne! (Beelden)

Na de inval van Rusland zijn er meerdere heftige beelden naar buiten gekomen. Ook verschillende journalisten zijn nog te vinden in het gebied. CNN reporter Matthew Chance kwam plotseling in een vuurgevecht terecht.

Vuurgevecht

Op meerdere plekken hoor je schoten en bommen vallen. Matthews Chance en zijn team waren getuigen van een vuurgevecht bij een vliegveld net buiten Kiev.

Matthews verteld dat zij informatie hadden gekregen dat Oekraïners het weer onder controle hadden na een hevige gevechten. Hij besloot polshoogte te houden over de situatie en dacht dat hij met Oekraïense soldaten sprak,. “Waar zijn de Russen”, vraagt hij aan de soldaten. “Wij zijn de Russen”, reageerde de soldaten. Chance realiseerde zich toen dat hij op Russische luchtmachtbasis bevond, die de Russen zojuist hadden overgenomen. Het enige wat zij konden doen is zich verschuilen en toekijken. CNN toont de beelden in het journaal.

Bekijk de video hieronder.

Meest bekeken

Sterkte: John van den Heuvel deelt treurig nieuws: ‘Het is hard en verdrietig’

John van den Heuvel heeft plotseling afscheid moeten nemen van zijn stiefvader. De misdaadjournalist deelt een emotioneel bericht op Instagram.

‘Tot mijn groot verdriet overleed vandaag plotseling mijn stiefvader Jan van den Heuvel, die ik mijn leven lang beschouwde als mijn eigen vader’, schrijft hij bij de post. ‘Hij gaf me niet alleen een gelukkige jeugd maar bleef me altijd steunen en achter me staan.’

Verdrietig

John vervolgt: ‘Hij was een liefdevolle opa voor zijn kleinkinderen, die gek op hem waren. Het is hard en verdrietig hem vandaag voor het laatst in zijn vertrouwde huis te zien.’

Groot gemis

Van den Heuvel sluit af: ‘De mooie herinneringen bieden troost en het feit dat m’n vader vredig in zijn slaap is overleden is iets om dankbaar voor te zijn. Ik ga deze eigenwijze, slimme, eigenzinnige maar lieve man enorm missen. Pa ik houd van je ❤️.’

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Lil Kleine heeft Jaimie Vaes alweer ingeruild voor deze dame!”

Lil Kleine krijgt de wind van voren sinds een video gelekt is waarop hij zijn vriendin lijkt te mishandelen. Het onderzoek is nog in volle gang maar de rapper heeft het vliegtuig al gepakt. Jorik, zoals de rapper echt heet, is de dag na zijn vrijlating naar Spanje gevlogen. Alle deals die worden ingetrokken met hem zullen hem vast zwaar vallen, hij pakte namelijk de publiekelijke ferry van het vasteland naar Ibiza.

Normaal gesproken zou je hem in een vliegtuig of speedboot naar het eiland zien vertrekken. Ook op Ibiza lijkt de rapper zijn geld voorlopig in zijn zak te willen houden. Naar verluid mag Jorik namelijk overnachten in het appartement van Estelle Cruijf, vriendin van zijn vriendin, Jaimie Vaes. Roddelsite ‘Bekendeburen’ heeft dit laten weten. Ook op Ibiza zal Jorik het dus met minder luxe moeten doen dan hij gewoonlijk laat zien.

Lil Kleine is Jaimie Vaes alweer vergeten?

Ondertussen is Jorik al meerdere malen gespot op het eiland. Zo is hij met een personal trainer gezien waarmee hij aan zijn conditie aan het werken is. ook is hij bij een soort Juice-bar gezien waar hij groene smoothies aan het drinken is. Waar we hem een maand geleden nog dagelijks dure biefstuk en Moët zouden zien drinken lijkt de rapper plots omgeslagen te zijn sinds hij opgepakt is. Maar daar blijft het niet bij, hij is hier namelijk gespot met een andere dame. Het gaat om Kelly van der Minne, een dame die bekend geworden is door Love Island. Juicechannel schrijft: “De twee zijn vorige zomer ook eens samen gezien op een boot, maar dit was toen wel in groepsverband!” Hieronder meer plus foto’s van de betreffende dame:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verdrietig nieuws: “Het is klaar met Johnny de Mol”

Johnny de Mol kennen we natuurlijk al jaren en hij heeft een tijdje geleden een eigen talkshow gekregen. Er zijn veel gasten bij hem op bezoek geweest en er zijn ook serieus goeie afleveringen geweest, toch lijk het einde verhaal voor de Mol.

Geen Johnny de Mol meer

Hoe laat dat allemaal ook is, er kijken helaas te weinig mensen naar zijn show wat betekend dat er een grote kans is dat de stekker eruit wordt getrokken. Er komen te weinig reclame inkomsten binnen en de show kost teveel geld – zo staat zijn show niet eens in de top 25 van best bekeken programma’s en dat is zeker geen goed nieuws voor Johnny.

Angela de Jong zei hier zelf het volgende over: “Als je puur naar de kijkcijfers kijkt, dan slaat hij geen deuk in een pak boter.”

Doorgaan met lezen

Trending