Zien: “Romantische foto’s” van prinses Amalia met vriendje online geplaatst!
Connect with us

WOW

Zien: “Romantische foto’s” van prinses Amalia met vriendje online geplaatst!

Prinses Amalia is gisteren 18 geworden en daarom weer veel in het nieuws te zien de afgelopen weken. Vanaf gisteren mag ze dan ook officieel Koning Willem Alexander opvolgen als Koningin. Dat zal nog wel even gaan duren, maar het is toch een mooi moment. Veel media haakt daarop in met verschillende soorten nieuws over de prinses.

Een veelbesproken onderwerp wanneer het om de prinsessen gaat zijn natuurlijk de vriendjes en vriendinnetjes. De oudste prinses is al meerdere malen aan verschillende jongens gekoppeld. Een daarvan is bijvoorbeeld de Belgische prins wat destijds toch een behoorlijk probleem leek te zijn. Mochten de twee namelijk bij elkaar blijven en ooit willen trouwen, dan mag dat niet volgens de Belgische wet. Meer daarover hier te lezen. Maar dit verhaal blijkt al van tafel te zijn geschoven, de prinses is namelijk met een andere jongen gespot.

Foto’s van Amalia en vriendje?

Of hiermee de mediacode wordt geschonden weten we niet, Yvonne Coldeweijer denkt in ieder geval van wel.Ze zegt: “Hey, ik wil ook juicen over Amaal d’r nieuwe boyfriend. Maar ik dacht mediacode?” Weekblad Story heeft op hun cover van de nieuwe uitgave een foto van de prinses geplaatst waarop ze te zien is met het vermeende vriendje. Ze schrijven erbij: “Hollandse ooggetuigen weten het zeker. Verliefd in New York. Beleeft Prinses Amalia romantische momenten met déze mysterieuze jongeman?” Daarbij is een foto geplaatst van de prinses op een brug op vakantie. Dat zijn normaal gesproken foto’s waar het koningshuis niet blij mee is. Of dit nog een staartje gaat krijgen valt natuurlijk nog te zien. Voor nu is de foto hieronder te zien:

Celeberties

Zien: Wat is er tussen Emma Heesters en Marco Borsato gebeurd: “Geschrokken!”

Emma Heesters was dolblij afgelopen week, ze ging namelijk samenwerken met niemand minder dan Marco Borsato. Maar laatstgenoemde is de laatste tijd behoorlijk veel in het nieuws, en niet altijd even positief. Er worden dan ook aan alle kanten allerlei geruchten in het leven geroepen over de zanger en het moet nog maar blijken wat daarvan waar is. De zanger heeft gisteren nog zijn nieuwste tour afgezegd via een brief aan de kaartkopers. De brief zou nogal vreemd vallen bij veel van zijn fans en is nog terug te lezen via de link onder de onderstaande alinea.

Maar terug naar mevrouw Heesters. Gisteren was ze op bezoek bij Omroep Max waar ze het uitgebreid heeft over haar nieuwe kerstnummer ‘Holiday’. Maar natuurlijk is er vervolgens gevraagd naar de samenwerking met Borsato die de laatste tijd veel in het nieuws is. Maar plots lijkt dat enthousiasme over de samenwerking helemaal verdwenen te zijn bij de zangeres.

Emma Heesters ongemakkelijk bij vraag over Borsato

De vraag die bij haar terecht komt is: “En de samenwerking met Marco Borsato, hoe staat het daarmee?” Emma reageert hier zichtbaar geschrokken op: “Ja, ik heb een nummer met hem opgenomen maar dat hij eigenlijk groter gemaakt dan dat het is. Er ligt een nummer maar wat daarmee gedaan wordt weten we niet.” Natuurlijk is dat verassend nieuws en wordt er verder gevraagd: “Maar wellicht komt dat ook nog uit?” Maar plots lijkt dit van tafel te zijn geschoven en wordt het onderwerp een beetje ongemakkelijk weggepraat: “Ja, nu is daar geen sprake van. Eerst maar even het kerstnummer..” Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels ook gereageerd, hieronder te zien. Daaronder is de laatst genoemde video van Heesters te zien:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Carlo Boszhard belandt met spoed in ziekenhuis na opnames

Carlo Boszhard is na opnames van de TV Kantine mentaal en fysiek ingestort. Hij vertelde dit trieste nieuws in een interview met Veronica Superguide.

Typetjes werden teveel

Alle inspanningen die hij doet om verschillende typetjes te bedenken werden hem teveel: “Toen voelde ik te veel druk en ben ik in het ziekenhuis beland. Ik speelde mijn laatste typetje van dat seizoen, Lee Towers. Ik deed de pruik af en stortte in. Met heel veel druk op mijn borst lag ik toen even in het ziekenhuis.”

En deze gebeurtenis maakte het nodige los bij de presentator. Normaliter bedacht hij alle typetjes zelf. Naarmate de druk groter werd besloot hij toch een aantal gastacteurs te gaan gebruiken: “Toen dacht ik: oké, hier gaan we dus nooit meer naartoe. Ik kan ze niet allemáál alleen doen, die mannentypetjes.”

“En soms verloor ik mezelf urenlang in de voorbereiding van een typetje, ging het niet zo lekker en kon alles de prullenbak in. Ik zat véél te veel in mijn eigen hoofd opgesloten. Nu neem ik wat minder hooi op mijn vork en werken we met meer gastacteurs.”

Stoppen met TV Kantine

Dat was ook de reden waarom hij heeft besloten voorlopig even te stoppen met de TV Kantine: “Als je al vijf andere programma’s doet kan het ook niet. En zeg nu zelf: mensen aan een tafel nadoen, dat hebben we wel even gezien toch? De verzadiging slaat een beetje toe door alle andere typetjes op tv.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sarah van Soelen ontkent het keihard: “Heb ik niet gedaan bij André Hazes”

André Hazes moet een emotionele burn-out overwinnen. Hij zette ook zijn relatie met Sarah van Soelen op pauze.

André Hazes en Sarah van Soelen zijn al heel veel besproken. Er zijn mensen die beweren dat zij André heeft afgepakt van Monique Westenberg.

In ‘Bea Monde’ wil Sarah van Soelen daar ook op reageren. Ze ontkent dit bericht.

“Ik heb Dré twee jaar geleden, toen hij vrijgezel was, leren kennen. We hadden een gezellige avond waarop we aan één stuk door kletsten en er ontstond een vriendschappelijke band”, citeert ‘De Telegraaf’ haar.

“Kort daarna kreeg hij een relatie met Bridget en al snel ging hij terug naar Monique. Ons contact is destijds een beetje doodgebloed.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending