Zien: “Romantische foto’s” van prinses Amalia met vriendje online geplaatst!
Connect with us

WOW

Zien: “Romantische foto’s” van prinses Amalia met vriendje online geplaatst!

Prinses Amalia is gisteren 18 geworden en daarom weer veel in het nieuws te zien de afgelopen weken. Vanaf gisteren mag ze dan ook officieel Koning Willem Alexander opvolgen als Koningin. Dat zal nog wel even gaan duren, maar het is toch een mooi moment. Veel media haakt daarop in met verschillende soorten nieuws over de prinses.

Een veelbesproken onderwerp wanneer het om de prinsessen gaat zijn natuurlijk de vriendjes en vriendinnetjes. De oudste prinses is al meerdere malen aan verschillende jongens gekoppeld. Een daarvan is bijvoorbeeld de Belgische prins wat destijds toch een behoorlijk probleem leek te zijn. Mochten de twee namelijk bij elkaar blijven en ooit willen trouwen, dan mag dat niet volgens de Belgische wet. Meer daarover hier te lezen. Maar dit verhaal blijkt al van tafel te zijn geschoven, de prinses is namelijk met een andere jongen gespot.

Foto’s van Amalia en vriendje?

Of hiermee de mediacode wordt geschonden weten we niet, Yvonne Coldeweijer denkt in ieder geval van wel.Ze zegt: “Hey, ik wil ook juicen over Amaal d’r nieuwe boyfriend. Maar ik dacht mediacode?” Weekblad Story heeft op hun cover van de nieuwe uitgave een foto van de prinses geplaatst waarop ze te zien is met het vermeende vriendje. Ze schrijven erbij: “Hollandse ooggetuigen weten het zeker. Verliefd in New York. Beleeft Prinses Amalia romantische momenten met déze mysterieuze jongeman?” Daarbij is een foto geplaatst van de prinses op een brug op vakantie. Dat zijn normaal gesproken foto’s waar het koningshuis niet blij mee is. Of dit nog een staartje gaat krijgen valt natuurlijk nog te zien. Voor nu is de foto hieronder te zien:

WOW

Zeer weinig mensen slagen erin om het dier te herkennen op deze afbeelding, lukt het jou wel?

Je hersenen trainen is belangrijk! Elke dag zouden we eigenlijk beetje moeten rekenen, puzzelen, optische illusies, enz. Er zijn zoveel leuke en slimme manieren om bezig te blijven!

De onderstaande optische illusie blijft een van onze favorieten. Je hebt de afbeelding misschien eerder gezien. We vinden het erg leuk omdat een dier op de foto is verborgen!

Het is niet per se een makkelijke uitdaging en niet iedereen kan het betreffende dier zien. Lukt het jou? Het beste is om een stopwatch te gebruiken: vind jij het dier in minder dan 5 seconden?

Ben je klaar? De afbeelding is hieronder, in zwart en wit.

Het beeld is opgebouwd uit zwart-witte strepen. Het kan zelfs een beetje hoofdpijn geven, nietwaar?

Heb je het dier gevonden dat zich op de foto verstopte? Nee? Wij geven je dan het antwoord: het is een panda! Velen zien het niet, nu je weet wat het is, probeer de afbeelding opnieuw te bekijken.

Het kan helpen om het scherm van je af te houden of de afbeelding te verkleinen.

Vond jij de panda? Houd je van optische illusies en uitdagingen? Aarzel niet om deze afbeelding met je Facebookvrienden te delen om te zien of ze het verborgen dier kunnen zien!

Doorgaan met lezen

WOW

Tiener eindigt rijexamen met de auto dwars door een gevel

Veel mensen zijn ontzettend zenuwachtig voor hun rijexamen. Door de nervositeit wordt vaak te snel en onbeholpen gehandeld wat soms nare gevolgen kan hebben. Een goed voorbeeld hiervan werd op Facebook geplaatst door de Buffalo Police Department uit Minnesota.

In de Verenigde Staten zijn de overgrote meerderheid van auto’s automaat. Schakelen is daarmee een stuk makkelijker. Meestal zijn er vier standaard standen: vooruitrijden, achteruitrijden, neutraal en parkeren.

Toch heeft zo’n automatische versnellingsbak zijn eigen particulariteiten! Daar kwam deze tiener op een vervelende manier achter, juist tijdens haar rijexamen …

Het 17-jarige meisje zette de versnelling per ongeluk in vooruitrijden in plaats van achteruitrijden. Zodra ze gas gaf ramde de auto de stoep en daarna de tegenoverstaande gevel.

De 60-jarige rijexaminator die ook in de auto zat moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis. Het gebouw en de auto kwamen er minder goed af. Gelukkig was de bestuurster niet gewond en stond het gebouw leeg.

Zo zien we maar weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Was jij ook zo nerveus voor jouw rijexamen?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw doet deksel open en treft een enorme hoeveelheid spinnen aan

Dit artikel is absoluut niet geschikt voor mensen die bang voor spinnen zijn…

Australië is een prachtig land, met een schitterende fauna en flora. Echter, het land biedt niet alleen schattige koala’s en rondhuppelende kangoeroes.

Meer dan de helft van de giftige slangen op aarde kruipen er bijvoorbeeld rond. Daarnaast zijn er ook vele spinnen te vinden, sommige giftig, andere enorm groot.

Deze foto die Bush Heritage op Facebook plaatste, heeft voor veel reacties op sociale media gezorgd.

Angela Sanders is ecoloog in ‘the land down under’ en weet natuurlijk heel goed wat er allemaal rond glibbert en kruipt. Toch kreeg ze een paar weken geleden een grote verrassing!

Eerder werden in het Monjebup North reservaat (in het zuidwesten van Australië) nestdozen geplaatst voor dwergbuidelmuizen. Maar toen Angela de deksel van een van de dozen omhoog deed, kwam menig nachtmerrie tot leven!

Een enorme kolonie jachtkrabspinnen, van alle groottes, kroelde rond in de doos!

Deze soort is een sociale spin, wat heel ongewoon is bij spinnen. Ze delen zelfs hun prooi. Gelukkig zijn ze niet gevaarlijk of agressief tegenover mensen.

Gevaarlijk of niet, wie wil zoiets tegenkomen? Wij in ieder geval liever niet! In ons kikkerlandje is de kans hierop natuurlijk ook een stuk kleiner.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending