Zien: Roxeanne Hazes gaat uit de kleren voor de LINDA!
Connect with us

Celeberties

Zien: Roxeanne Hazes gaat uit de kleren voor de LINDA!

De afgelopen jaren wordt het steeds minder belangrijk hoe dik of dun je bent. Vrouwen worden aangemoedigd om trots te zijn op hun lichaam, ook met een extra rolletje. Ook Roxeanne Hazes moedigt de body positivity beweging aan en wil graag met iedereen delen hoe trots ze is op haar eigen lichaam.

Op Instagram deelt Roxeanne een bijzondere foto. ‘Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor LINDA. Meiden’, schrijft de zangeres bij het kiekje zonder kledij.

Positieve reacties

Roxeanne kan rekenen op een hele hoop positieve reacties. Jan Versteegh komt met emoji van vlammetjes, actrice Melissa Drost stuurt hartjes en van haar fans ontvangt ze niets meer dan lof. ‘Beauty’, ‘Mooiste vrouw’, ‘Wauw, wauw en nog eens wauw’ en ‘Daar mag je zeker weten trots op zijn! Maar ook op jezelf als persoon’, zo volgen de reacties elkaar op.

Celeberties

Emotionele dag voor Gordon. Staat stil bij dierbaar overlijden

Het is een zware dag voor Gordon. Het is vandaag precies 11 jaar geleden dat zijn moeder is overleden. Dit was op 79-jarige leeftijd.

Staat stil
Gordon deelt op Instagram zijn verdriet met zijn volgers. Hij plaatst een prachtige foto van zijn moeder. Hij heeft een mooie tekst geschreven bij de foto: “Mijn lieve mama al 11 jaar zonder je en wat mis ik je nu het allermeest. Ik kon vandaag niet naar je toe maar mijn liefde is bij je geweest en alles in de bloemen gezet. Mooier kan niet mam! Voor altijd in mijn hart.”

Gordon krijgt enorm veel steun onder de foto. Veel volgers steken een hart onder de riem door een hartje te plaatsen. Ook wensen ze hem veel sterkte.

Ook iemand schrijft: “Weet hoe het voelt…”

Dit zijn altijd moeilijke dagen. Hoe lang het ook geleden is, je zal altijd een leegte voelen. Het is nooit fijn om een dierbare te verliezen. Veel sterkte Gordon!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland flink belazerd door haar ex

Er gingen al een tijd geruchten rond dat het over en uit zou zijn tussen Bridget Maasland en Christian. Bridget bevestigt eindelijk de geruchten en vertelt waarom er een punt achter de relatie is gezet. ,,Ik kwam erachter dat ik niet de enige was.”

Geen relatiemateriaal
Meteen toen Bridget stopte met delen van romantische kiekjes met Christian, ging de geruchtenmolen draaien. En nu bevestigt Bridget de geruchten eindelijk zelf: de relatie is over en uit. ,,We hadden het erg leuk samen, maar hij was voor mij geen relatiemateriaal”, vertelt Bridget aan Grazia.

Maar wat is er gebeurd? ,,Ik begreep dat ik niet de enige was”, onthult ze. Ook zou Christian vooral geïnteresseerd zijn geweest in haar werk. ,,En wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.”

Nieuwe liefde?
Een nieuwe liefde sluit Bridget niet uit, maar ze geeft wel aan dat ze momenteel erg druk is. Ook zoekt ze een man die écht helemaal voor haar gaat. ,,Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de televisie.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: “André Hazes weer terug naar Monique Westenberg…”

Het is eigenlijk een heel simpel verhaal waarvan het merendeel van Nederland het kent. Monique Westenberg is tot nu toe de enige vrouw geweest die André Hazes een beetje in toom heeft weten te houden. Sinds zijn uitstapje van 3 maanden met Bridget Maasland is het eigenlijk wel zichtbaar. Media schrijven van het in toom houden van verslavingen.

Bijvoorbeeld: “De enige vrouw die zijn buitensporige drankgebruik en andere verslavingen de baas was.” Een insider heeft aangegeven dat er een reden is dat Rachel hem naar haar garage (waar hij zou verblijven) heet gehaald. Er wordt namelijk aangegeven dat Rachel bang is dat hij in deze moeilijke tijd steun zou zoeken bij zijn ex, Monique. Iets wat natuurlijk volkomen logisch is aangezien ze de moeder van zijn kind is. De twee kennen elkaar al lager dan welk vriendinnetje dan ook. Het is natuurlijk de vraag of Monique wéér voor hem klaar zal staan.

Zoekt André Hazes weer contact met Monique Westenberg?

Het merkwaardige is dat Rachel een hereniging zo willen voorkomen volgens verschillende media. Er wordt op ‘Utopianieuws’ bijvoorbeeld geschreven: “Maar ons is ter oren gekomen dat Rachel dit ten koste van alles probeert te voorkomen. Nu Andre alleen nog Rachel en Sarah om zich heen heeft wordt het er voor hem niet makkelijker op. Lastig om de juiste beslissingen te nemen die voor hem goed zijn.” De tijd zal het leren of Monique nodig is in het leven van de zanger.

Doorgaan met lezen

Trending