Zien: Roxeanne Hazes gaat volledig de kleren uit
Connect with us

Celeberties

Zien: Roxeanne Hazes gaat volledig de kleren uit

Lichaamspositiviteit is iets wat steeds overal terugkomt in de wereld en al helmaal in de 21e eeuw. Roxeanne Hazes staat hier 100% achter en doet daar daarom ook altijd aan mee. We weten allemaal wel dat ze weinig schaamte kent en daar zijn veel mensen enorm trots op. Haar doel is om vrouwen zich wat zekerder te laten voelen over we ze zijn en over hun lichaam. De aller belangrijkste boodschap is dat je er echt niet uit hoeft te zien als een model om mooi te zijn. Roxeanne Hazes heeft dat nu zeker bewezen met haar nieuwe foto op de cover van Linda.nl.

Roxeanne Hazes laat wat zien

Linda schrijft bij de foto: “Daar is ze dan: @roxeannehazes mét twee gebakken eitjes op de cover van het nieuwe @linda_meiden Winterboek🍳

. En ook deze editie – die helemaal in het teken staat van food – staat weer vol lekkers, zoals de billen van @bilalwahib, Linda’s zoon @julianvahle met zijn grote liefde @chelsey_weimar en een heerlijke modeshoot met @rose_bertram en @gregoryvanderwiel (mét prachtige babybuik). Genoeg kijk- en leesvoer voor de druilerige dagen dus. Bestel ‘m nú via www.lindameiden.nl/bestellen of haal ‘m vanaf morgen in de winkel.
Fotografie: @anhkietduong • Styling: @lidewijmerckx • Visagie: @carlossaidel”

En Roxeanne schrijft erover: ““S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders. Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini t**s, mega b**s, rechtopstaande borsten, peren t**s, zonder borsten, hang-sack b**s. Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden. Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het Linda Meiden Winterboek.”

Celeberties

André Hazes en Sarah van Soelen hadden het heel gezellig met Pasen

André Hazes bracht de paasdagen door bij Sarah van Soelen en haar ouders. De zanger deelt op Instagram een kiekje van hem en de stiefvader van de knappe influencer.

André schreef: “Don’t worry, be hoppy”, met een konijntje erachter. Sarah van haar kant reageerde: “Toppertjes!”

Vorige maand maakte de zanger bekend dat het definitief afgelopen is tussen hem en Monique Westenberg. André gaf aan dat hij een relatie met Sarah van Soelen zeker ziet zitten. Hij leerde haar kennen op een feestje. Maar voorlopig is er alleen nog maar sprake van vriendschap, althans dat beweert de zanger.

André verklaarde: “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes neemt drastisch besluit over Sarah van Soelen

André Hazes en Sarah van Soelen werden hand in hand gespot in Rotterdam. Het is duidelijk dat de twee elkaar heel erg mogen.

Toch melden zowat alle bronnen dat André zijn prille liefdesgeluk met Sarah heel sterk probeert af te schermen. Deze drastische ingreep doet hij uiteraard vanwege Monique Westenberg. Haar hart ligt in duizend stukken, want ze stond met André op trouwen.

Net als destijds bij Bridget Maasland heeft hij haar weer verlaten voor een ander. Al zal hij dat zelf zo niet zeggen. In ieder geval heeft André nog steeds veel respect voor Monique en daarom probeert hij met zijn nieuwe liefde niet te koop te lopen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

De kokosnoten van Monique Westenberg vallen er bijna uit op deze foto

Monique Westenberg en André Hazes genieten momenteel van een ongetwijfeld welverdiende vakantie ergens in Italië. Het moet dan ook best een heftig jaar geweest zijn voor het stel. Je zou het immers bijna vergeten zijn door al dat gedoe rondom het coronavirus maar begin dit jaar was André ‘gewoon’ nog samen met Bridget Maasland.

Hij liet tijdens een tripje naar New York zelfs nog speciaal een tattoo zetten voor de blonde presentatrice van o.a. RTL Boulevard en De Zwakste Schakel.

De pluspunten van Monique Westenberg
Intussen is Dreetje dus weer helemaal happy de peppie bij ‘zijn’ Monique. En dankzij alle foto’s die op Instagram verschijnen weten we ook gelijk wat de twee enorme pluspunten van Monique zijn ten opzichte van Bridget.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Doorgaan met lezen

Trending