Zien: Roxeanne Hazes laat volgers blozen met BH-loze foto
Connect with us

Celeberties

Zien: Roxeanne Hazes laat volgers blozen met BH-loze foto

Roxeanne Hazes was weer lekker haarzelf op Instagram. De zangeres besloot weer eens om geen BH aan te trekken en haar grote vriendinnen eens lekker losjes in haar truitje te laten hangen. Zo’n foto is spraakmakend, dus hebben wij besloten om er aandacht aan te besteden. De reacties op haar instagram waren er niet mals om.

Roxeanne Hazes zonder BH

Op de instagram post is Roxeanne te zien met een rode coupe en een groen truitje. Het is duidelijk te zien dat de zangeres geen BH draagt, wat de rest van haar volgers ook niet ontgaan is. Haar kanjers hangen nonchalant boven de zwarte broek dat ze eronder draagt. Aan de ruim 11K likes die ze krijgt op de foto kunnen een hoop mensen de kleur van haar haren wel waarderen.

‘Gisteren had ik een hele grappige caption bedacht, maar die ben ik vergeten. #stayinschool #dontdodrugskids’ staat er bij de foto te lezen. Haar volgers wijzen haar er in de comments op dat ze een BH moet gaan dragen. ‘BH ook vergeten’ staat er, en ‘trek toch een BH aan’. Maar er zijn ook mensen die positief reageren op het bericht. ‘Wauw’.

View this post on Instagram

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes laat volgers blozen

Het is niet de eerste keer dat Roxeanne Hazes haar kijkers laat blozen. Ze plaatst wel vaker nietsverhullende foto’s waarin haar tetten centraal staan. Wij vinden dat de zangeres vooral moet doen waar ze zin in heeft en zich niets moet aantrekken van de negatieve reacties op haar Instagram posts. Wij hebben het vermoeden dat ze dat advies ter harte neemt.

Voor wie een dikke vette fan van Roxeanne is hebben wij de moeite genomen om even haar rijke archief in te duiken en wat eerder geplaatste foto’s aan jullie tentoon te stellen. Dus pak een biertje, zet was Hazes op en geniet van het leven. Salut!

Celeberties

Zangeres Do ook slachtoffer van seksueel wangedrag Jeroen Rietbergen

Ook zangeres Do kreeg af te rekenen met seksueel grensoverschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen. Dominique Rijpma van Hulst (zoals ze voluit heet) zegt dat Jeroen bij haar twintig jaar geleden over de schreef ging.

De zangeres onthult: “Twintig jaar geleden heeft hij dingen bij mij gedaan waarvan ik toen zei: gast, je bent gewoon koekoek, dat doe je toch niet? Maar er was een andere machtsverhouding, want ik huurde hem in en was niet afhankelijk van hem.”

“Wat hij deed was echt niet oké, maar nadat ik hem erop heb aangesproken heeft hij het nooit meer bij mij gedaan. En mijn collega’s wisten ervan en als hij dan weer vieze praatjes had zeiden zij: gast, hou eens je bek joh, doe normaal. Dus ik voelde me gesterkt door mijn omgeving”, vervolgt ze.

De advocaat van Jeroen Rietbergen liet in een reactie weten: “Wij vinden het op dit moment verstandig de aantijgingen van deze dame te laten voor wat ze zijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Afterparty Justin Bieber eindigt in zware schietpartij

Vannacht ontaardde een feestje van Justin Bieber in een zware schietpartij. Meerdere personen zijn ernstig gewond geraakt.

Justin trad gisterenavond op in West Hollywood in het Pacific Design Center. Na het optreden was er een afterparty in The Nice Guy. Talrijke sterren als Leonardo Dicaprio, Kendall Jenner en Drake stonden ook op de gastenlijst. Het feest eindigde in een verschrikkelijk drama.

Rappers Gunna, Kodak Black en Lil Baby stonden rond kwart voor drie op straat te kletsen, toen er een gevecht uitbrak. Kodak Black slaat iemand, en kort daarna worden er een tiental schoten gelost. Vier personen raakten daarbij gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Natasja Froger doet bizarre onthulling: ‘We zijn allebei vreemdgegaan’

Na dertig jaar huwelijk zijn René en Natasja Froger nog altijd dolgelukkig samen, maar ook hun relatie heeft behoorlijk diepe dalen gekend. In gesprek met Vrouw vertelt Natasja er openhartig over.

Love at first sight

Of het liefde op het eerste gezicht was? Dat kunnen Natasja en René wel stellen. “De vonk sloeg over vanaf het eerste moment dat we elkaar zeggen”, vertelt Natasja in het interview. “Een soort vuurwerk, het had iets onvermijdelijks.” Toch deden de twee niet direct iets met deze gevoelens: de zanger was namelijk al getrouwd. “Dat was voor mij echt een no-go“, aldus Natasja. “Ik heb er echt alles aan gedaan om er niet aan toe te geven. Ook omdat ik nog heel jong was en dacht: wil ik wel iets met een man met twee kinderen? Ben ik daar al klaar voor?”

Dertig jaar getrouwd

Maar zoals Natasja het al omschreef, was hun liefde ‘onvermijdelijk.’ René scheidde van zijn eerste vrouw Yolanda, die vervolgens met zijn beste vriend trouwde. “Het feit dat zij ook al vrij snel weer happy was, zegt ook genoeg denk ik. René heeft nog gezongen op hun bruiloft,” blikt Natasja terug.

Zelf is ze inmiddels al ruim dertig jaar getrouwd met haar grote liefde. Samen kunnen ze met volle teugen genieten van de kleine dingen in het leven. Natasja: “We kunnen intens genieten van helemaal niets samen: wandelen met de honden, fietsen door de natuur. En we gunnen elkaar ook vrijheid, ik gun hem zijn carrière en hij mij die van mij. Verder hebben we ongelooflijk veel lol samen. Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. Gewoon, mijn vent. Ik kan echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken.”

Voor elkaar vechten

Een goed huwelijk, dat is het zeker. Al hebben de Frogers ook behoorlijk diepe dalen gekend. “We zijn ook weleens door een crisis gegaan. We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden”, vertelt Natasja. Op een gegeven moment besloten ze hun relatie even op pauze te zetten en afzonderlijk te wonen. “We zagen allebei in dat als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Tijdens die time-out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan.”

“Maar als je voor elkaar vecht, en dat hebben we allebei gedaan, dan kun je op een gegeven moment met elkaar lezen en schrijven. Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie, er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen”, besluit Natasja.

Dierbare momenten

Op 31 december 2021, het 30-jarig huwelijksjubileum van Natasja en René, blikte de presentatrice op Instagram ook al terug op al het lief en leed dat ze met haar partner heeft gedeeld. “Samen heeeeel veel mooie en dierbare momenten beleefd. En misschien wel het allerbelangrijkste, samen altijd de beste maatjes. Wat hou ik toch zielsveel van deze man en ben ik trots dat ik kan zeggen dat ik vandaag al 30 jaar zijn vrouw ben! Op naar a.u.b. nog minimaal 30 jaar erbij met ons prachtige gezin!” Het is jullie van harte gegund!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending