Zien: Samantha de Jong haalt flink uit naar ‘mensen die boos zijn’
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Samantha de Jong haalt flink uit naar ‘mensen die boos zijn’

Samantha de Jong (31) is in de loop der jaren verwikkeld geraakt in een aantal ruzies. Ook nu lijkt ze weer problemen te hebben. Op Instagram plaatst ze namelijk een veelzeggende quote.

‘Mensen die boos op je zijn wanneer je de waarheid zegt, zijn vaak mensen die leven in een leugen’, luidt de quote die de voormalig realityster deelt. Aan wie de quote precies is gericht, wordt niet helemaal duidelijk.

Kritiek

De blondine heeft een aantal mensen tegen zich nadat ze een relatie kreeg met haar nieuwe liefde Dave. Slechts een paar weken daarvoor overleed haar vriend Gelmore onverwacht aan een hartstilstand. Doordat deze nieuwe relatie misschien wat snel komt, kan ze rekenen op heel wat commentaar. Het lijkt er dan ook op dat de quote is bedoeld voor de mensen die kritiek op haar liefdesleven hebben.

Gelukkig samen

Samantha vertelde eerder dat de twee elkaar na een lange tijd weer tegen zijn gekomen. ‘Laat anderen maar denken wat ze willen denken. Zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Ik heb al genoeg ellende meegemaakt. Het leven gaat door. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden.’

Overleden

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. Hij overleed in april plotseling aan een hartstilstand.

Meest bekeken

Nikkie Plessen krijgt de wind van voren na deze ”walgelijke” uitspraken!

Zaterdagavond stond modeontwerpster Nikkie Plessen weer achter de desk bij RTL Boulevard. Tijdens de uitzending deed Nikkie een aantal uitspraken die ervoor zorgden dat ze behoorlijk onder vuur kwam te liggen op Instagram.

Benthe Liem, eigenaar van een merk dat badstof bikini’s verkoopt en tevens influencer, haalt keihard uit naar Nikkie. Benthe is woedend over een aantal uitspraken van Nikkie die volgers haar onjuist zijn. “Er werd heel erg duidelijk gezegd dat je in badstofkleding niet kan zwemmen. En dat is niet waar”, aldus de influencer.

“Misschien nog een kleine tip voor degene die dit gezegd heeft, oftewel Nikkie Plessen: misschien is het handig voordat je dit soort dingen de wereld in slingert, dat je even je research gedaan hebt. Want het is absoluut niet waar en het scheelt mij werk en een hele hoop vragen om te beantwoorden.”

“Er werd ook gezegd dat het werd afgeraden om badstof te dragen omdat je er dik in lijkt. Sorry maar, dat we dit nog hardop uit moeten spreken , en dat dit überhaupt gezegd kan worden op televisie… Sorry, maar daar ben ik echt een beetje disgusted van.”

“Laat je alsjeblieft niet beïnvloeden door zo iemand op televisie dit dit soort rare uitspraken doet.”

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: ‘Andre Hazes heeft professionele hulp nodig’

Andre Hazes heeft met zijn uitspraken in de talkshow bij Humberto Tan kwaad bloed gezet bij heel veel mensen. Hij zei daar onder meer dat zijn gedrag komt door zijn jonge leeftijd en dat Monique op 20e jarige leeftijd een serieuze relatie met hem wilde en niet veel later een kind. Hij heeft hierdoor een groot gedeelte van zijn vrijheid gemist.

Deze en andere onthullingen hebben ook irritatie’s opgewekt bij zijn collega’s. RTL Boulevard-ster Luuk Ikink zei namelijk het volgende over Andre en het schuilen achter zijn jonge leeftijd:

“Ja, maar dat zei hij vier jaar geleden ook. Toen zei hij: ‘Ik ben maar een jongen van 23. Hij heeft het ook wel een beetje zelf veroorzaakt natuurlijk, hè? Want hij neemt dan een fotograaf mee op reis, laat die foto’s maken en heeft dan weer een column en dan weer een docureeks en dan weer een campagne.”

Ook denk Luuk Ikink dat Andre Hazes professionele hulp nodig heeft. Niet omdat hij verslaafd is aan bepaalde middelen en de anabolen die hij gebruikt, maar vooral om hem tegen zichzelf en zijn impulsieve gedrag in bescherming te nemen.

Wellicht kunnen Andre en Sarah samen professionele hulp zoeken gezien hun gedrag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Insta Story van Monique Westenberg verwijderd vanwege pesten

Monique Westenberg vertoefde samen met haar zoontje op het strand. Instagram vond haar plaatjes niet zo leuk. Meer nog: haar Story is zelfs verwijderd.

Monique vroeg haar volgers op Instagram Stories: “Wat denk je dat deze stinkerd met deze twee kokosnoten gaat doen?” De kleine Dré stopte de noten bij wijze van grapje dan onder zijn T-shirt. Die vraag vond Instagram erover. Het resultaat zelf mocht wel blijven staan.

post Monique

 

Monique verbijsterd

Monique snapt niet waarom de post verwijderd is. Ze postte meteen een bericht: “Gisteravond postte ik deze foto met de tekst: ‘Wat denk je dat deze stinkerd met deze twee kokosnoten gaat doen?’ En daarna de foto die je hiervoor zag met het resultaat.”

post Monique met uitleg

Intimidatie of pesten

Monique gaat verder: “De foto is door Instagram verwijderd vanwege pesten of intimidatie. Kan iemand mij uitleggen wie ik hiermee pest en/of intimideer en waarom?” Of denken ze bij Instagram misschien dat de blondine hiermee verwees naar André Hazes en zijn nieuwe vlam? Dat plaatst ‘stinkerd’ met die ‘kokosnoten’ wel in heel ander daglicht.

melding van Instagram

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending