Zien: Samantha Steenwijk heeft slaande ruzie met Gordon!
Connect with us

Celeberties

Zien: Samantha Steenwijk heeft slaande ruzie met Gordon!

Laatst lieten wij nog weten dat Gordon vechtend met zijn ex over straat in Dubai werd gespot. Maar Gordon blijkt op dit moment ook flinke ruzie met twee collega’s te hebben zo meldt de Story vandaag.

De Story laat namelijk weten dat Gordon zich flink heeft misdragen achter de schermen bij het programma K2 Zoekt K3 waar hij jurylid was. Zo zou Gordon woest zijn geworden op Gert Verhulst omdat het programma zo een flop was met hele slechte kijkcijfers. En hij zou ook flink aan het bekvechten zijn geweest met zijn mede jurylid Samantha Steenwijk, omdat hij vond dat Samantha hem niet steunde.

Een bron die achter de schermen bij het programma werkte laat het volgende weten aan de Story.

“Het ging vanaf het begin af aan niet soepel.”

“In Nederland was het programma geen succes en dat zorgde voor chagrijn bij Gordon. In de studio is daarover op een gegeven moment ruzie ontstaan tussen Gert Verhulst en Gordon. Daarna is Gordon scheldend weggelopen.”

“Naar wat ik ervan heb begrepen, hoeft hij er niet op te rekenen dat hij ooit nog wordt gevraagd voor een productie waar Studio 100 bij betrokken is.”

Zijn carrière in België lijkt dus definitief voorbij voor Gordon.

Celeberties

RTL breekt definitief met Frank en Rogier

RTL breekt met flamboyant televisieduo Frank en Rogier. Hun relatiebreuk was de oorzaak van de beslissing.

Frank en Rogier komen dus nooit meer samen op televisie. RTL ontbond het contract met de twee. De zender meldt: “Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden.” Daarmee lopen ze vier ton mis. Frank Jansen zei eerder dat hij zich aan het contract wilde houden en absoluut verder wilde.

Echtscheiding

Hun huwelijkscrisis mondde uit in een echte vechtscheiding. Frank maakte onlangs nog tienduizenden euro’s over aan Rogier om de scheiding af te ronden. Dat gebeurde naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak. De twee waren zeventien jaar een koppel.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Yolanthe Cabau gaat trouwen, maar niet met Wesley of Donny!”

Een opvallende kop over Yolanthe deze week, de brunette gaat misschien trouwen. Roddelblad van de Dirk van den Broek, Ditjes & Datjes, lijkt meer te weten. Het zou al vaker ter sprake zijn gekomen dat Cabau wellicht ook op vrouwen zou vallen, en op één van haar vriendinnen in het speciaal. Het gaat hierbij om Jasmina Stoffels.

Zoek die naam op op Google en je zal alleen maar artikelen vinden die over haar en Cabau gaan. Maar, de vraag of er iets speelt tussen de twee is al eens aan haar gevraagd. Ze liet destijds weten dat ze niet verliefd was op Jasmina maar wel eens geëxperimenteerd heeft met vrouwen. Maar dat was op haar achttiende. Wel voegde ze er destijds aan toe: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest.“. Wellicht dat al deze geruchten haar aan het denken gezet heeft, D&D denkt namelijk meer te weten.

Gaat Yolanthe stiekem trouwen?

In een interview heeft Cabau eerder het volgende aangegeven: “Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het is best eenzaam. Het is niet hoe ik het voor ogen had. Ik sta er alleen voor en het is verdrietig dat ik sommige dingen niet kan delen zoals voorheen. Ik begin weer behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit.” Het schijnt dat de twee dames samen onder één dak leven in Los Angeles. D&D stelt dat de intimiteit die Cabau zoek daar wellicht gevonden in. Wat hier van klopt en waar zal zijn moet natuurlijk nog maar blijken. Wij zijn in ieder geval al fan:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is dus de vriendin van Mark Rutte: ‘We zijn meer dan alleen vrienden’

Het liefdesleven van Mark Rutte is één groot mysterie. Er zijn dan ook veel geruchten over, aangezien de minister-president er nooit wat over zegt. Toch is er een vrouw in het bijzonder die wel heel veel met Rutte optrekt en dat is prinses Mabel.

Prinses Mabel is al een aantal jaar vrijgezel, sinds haar man prins Friso in 2013 overleed. Ze is heel goed bevriend met Mark Rutte, en voor zover wij weten is hij ook al lang vrijgezel. Toch wel bijzonder dat dit stel vaak samen wordt gespot en wel heel close zijn met elkaar. Het lijkt erop dat er meer aan de hand is tussen deze twee.

Meer dan vrienden

De twee kennen elkaar al heel lang. Vroeger waren ze samen lid van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Het is dus overduidelijk dat de prinses en minister-president elkaar door en door kennen. Ze spreken elkaar dan ook nog vaak. Volgens veel bronnen zouden ze het heel gezellig hebben samen.

Vonk

Hoewel ze allebei tegen de pers zeggen dat ze niet op zoek zijn naar een relatie, laat weekblad Weekend weten dat er toch echt een vonk is overgeslagen. Rutte en Mabel ontkennen dit nog, maar je kan aan de minister-president wel een grote glimlach zien.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending