ZIEN: Sarah van Soelen gespot in trui van Monique Westenberg
Connect with us

WOW

ZIEN: Sarah van Soelen gespot in trui van Monique Westenberg

Dé vraag van dit moment: zijn André Hazes en Sarah van Soelen nu wel of niet een setje? Volgens de twee zelf niet. Maar wat blijkt… Sarah leent al wel de kleding van André!
Dat is te zien op de social media-pagina van Sarah’s vriendinnen Winny en Alice. Op een Instagramfilmpje – waarvan je een screenshot hieronder ziet – showt de inmiddels influencer haar heerlijke dansmoves.

Hoewel de losse heupjes van Sarah geweldig zijn, is het haar outfit die pas écht opvalt. De oranje trui die ze draagt, is namelijk van André’s kledingmerk AH6. Het is niet bekend of Sarah de sweater uit de zanger zijn kledingkast heeft gegrist óf dat dat ze die zelf heeft besteld in de webshop.

 

André en Sarah lijken het in ieder geval erg gezellig met elkaar te hebben. Eerder lekte er een foto van het tweetal uit. Oplettende volgers gaan alle details na en volgens hen kan het haast niet anders: deze foto al een tijd geleden gemaakt. Je ziet er alles over in de video bovenaan dit artikel.

Celeberties

André Hazes en Sarah op een foto waar Monique Westenberg niet blij van wordt!

Sinds een paar weken was daar ineens de naam Sarah van Soelen gekoppeld aan André Hazes. De jonge zanger is opnieuw weg bij Monique Westenberg maar dit keer is het dus niet Bridget Maasland die hem heeft ingepikt. Nee, het is een 25-jarige influencer, een stukje dichterbij zijn eigen leeftijd dit keer dus. Hoewel iedereen natuurlijk al lang weet en begrijpt wat hier speelt houdt de zanger nog vol dat het “puur vriendschappelijk” is tussen de twee.

Maar hij geeft ook aan dat hij “niets uitsluit voor de toekomst”, iets wat je natuurlijk nooit zou zeggen over een vriendin waar je een “puur vriendschappelijke” band mee hebt. Het was natuurlijk gewoon nog wachten tot de twee het officieel maken of dat er wat foto’s lekker of iets dergelijks. En ja hoor, dat is precies wat er nu is gebeurd!

Foto van André Hazes en Sarah van Soelen lekt uit!
Website ‘Ditjes&Datjes’ laat weten dat YouTuber FawryNot Sawry de foto gedeeld zou hebben en dat Hazes zélf de foto de wereld in gebracht zou hebben. Dat we hier kijken naar een stel waar meer dan vriendschap tussen is ontstaan is nu wel duidelijk.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Rachel Hazes haalt hard uit naar Monique! ‘Karma deed zijn werk’

Na de breuk met Monique bracht André Hazes meteen een bezoek aan zijn moeder Rachel. Blijkt dat de zanger niet zonder de liefde van mama kan.

Rachel praat voor het eerst openhartig over de misgelopen verloving van haar zoon. De weduwe van Hazes senior zegt:

“Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging. André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen.

Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is, er is een last van zijn schouders gevallen. De last van in een rol geperst worden die hem niet past.”

Geen Moeder Teresa
Het is geheim dat Rachel geen fan was van Monique. Toch lacht ze niet in haar vuistje na de breuk. Wel wil ze kwijt dat Monique zeker geen heilig boontje is.

Rachel legt uit: “Zoiets is voor niemand leuk. Daarbij is ze de moeder van mijn kleinzoon. Het is echter geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien.

Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor.”

Stiekem contact
Rachel zegt dat zij en haar zoon al die tijd gewoon contact hadden met elkaar, zij het stiekem. Monique mocht niets te weten komen.

Ze zegt dat ze na optredens tot diep in de nacht urenlange gesprekken hadden. “Het was zijn enige mogelijkheid om zijn verhaal te doen bij mij”, verklaart Rachel.

Rachel ontkent ook dat het Monique was die haar en André terug bij elkaar brachten. Daarover vertelt de brunette: “Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els, en daar had ik allang contact met André.

Na ons gezamenlijke eerste diner kreeg Monique ineens alle eer daarvoor. Ik heb dat maar zo gelaten, al zat het dus echt anders in elkaar.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mark Rutte: Logisch dat we het zat zijn, maar ons eigen gedrag is hier zeker verantwoordelijk voor

Vanwege de toename van het aantal besmettingen, meer ziekenhuisopnames en de R boven de 1, kunnen de coronamaatregelen niet verder worden versoepeld.

Dat zei demissionair premier Mark Rutte gisteravond tijdens de persconferentie over de aanpak van het coronavirus.

“Het is logisch dat we het zat zijn”, zei Rutte. “Maar ons eigen gedrag blijft snelste weg naar versoepeling.”

Wel kondigde Rutte zoals verwacht aan dat de avondklok vanaf 31 maart een uur later ingaat. Dan mogen mensen zich zonder goede reden niet meer na 22.00 uur op straat bevinden, in plaats van 21.00 uur.

Negatief reisadvies
Voor vakantieliefhebbers is er geen goed nieuws. Het negatieve reisadvies zal worden verlengd tot halverwege mei, dus ook tijdens de meivakantie. Het dringende advies blijft om in de vakantie van 1 tot en met 9 mei, in Nederland te blijven.

Domper
Rutte zei ook dat het demissionaire kabinet werkt aan een plan om bedrijven te helpen die door de coronacrisis in financiële problemen zijn geraakt.

Hij zei te begrijpen dat de verlenging van de coronamaatregelen ‘een enorme domper’ is voor ondernemers die het water ‘financieel en emotioneel’ toch al aan de lippen staat.

Versoepeling rond Pasen
De afgelopen dagen was al duidelijk geworden dat de gehoopte versoepelingen rond Pasen van de maatregelen voor horecaterrassen, niet door zouden gaan.

Twee weken geleden had het kabinet nog die hoop uitgesproken, maar door de stijging van het aantal coronabesmettingen gaat dat niet door.

Avondklok
Gisteren werd al bekend dat de avondklok vanaf 31 maart ingaat om 22.00 uur, in plaats van 21.00 uur. Dat gebeurt vanwege het ingaan van de zomertijd, waardoor het ‘s avonds langer licht blijft.

Het wordt steeds later licht en mensen willen in de lente graag avonden buiten doorbrengen. Dus wordt het handhaven om 21.00 uur moeilijker, is de gedachte achter het voorstel.

“Voor de rest blijft alles zoals het is”, aldus Rutte. “Ik begrijp, dit valt tegen. Ik snap het ongeduld.” Als de cijfers de komende tijd meevallen, kan er mogelijk toch al voor 20 april meer.

Meer bezoekers
Ook werd gisteren al duidelijk dat er geen versoepelingen komen voor het aantal bezoekers per huishouden rond Pasen. Nu mag per huishouden 1 iemand op bezoek komen.

Omdat Pasen een feestdag is hoopten sommigen mensen dat het voor die dagen verruimd kon worden naar 2 personen. Dat gebeurt niet.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang kan ook nog niet opengaan. Er was gehoopt dat die weer de deuren konden openen, maar dat besluit is niet genomen door het kabinet. Wel wordt er een plan opgesteld voor het openen van de bso.

Hoger onderwijs
Ook werd duidelijk dat er proeven worden gedaan met thuistesten voor studenten aan het hoger onderwijs, zodat die mogelijk vanaf eind april weer één dag in de week fysiek onderwijs kunnen krijgen.

Minister Hugo de Jonge zei daarover dat het hoger onderwijs weer vanaf 26 april één dag in de week fysiek open kan. Dat kan alleen als de onderwijsinstellingen testen kunnen regelen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending