ZIEN: Sarah van Soelen gespot in trui van Monique Westenberg
Connect with us

WOW

ZIEN: Sarah van Soelen gespot in trui van Monique Westenberg

Dé vraag van dit moment: zijn André Hazes en Sarah van Soelen nu wel of niet een setje? Volgens de twee zelf niet. Maar wat blijkt… Sarah leent al wel de kleding van André!
Dat is te zien op de social media-pagina van Sarah’s vriendinnen Winny en Alice. Op een Instagramfilmpje – waarvan je een screenshot hieronder ziet – showt de inmiddels influencer haar heerlijke dansmoves.

Hoewel de losse heupjes van Sarah geweldig zijn, is het haar outfit die pas écht opvalt. De oranje trui die ze draagt, is namelijk van André’s kledingmerk AH6. Het is niet bekend of Sarah de sweater uit de zanger zijn kledingkast heeft gegrist óf dat dat ze die zelf heeft besteld in de webshop.

 

André en Sarah lijken het in ieder geval erg gezellig met elkaar te hebben. Eerder lekte er een foto van het tweetal uit. Oplettende volgers gaan alle details na en volgens hen kan het haast niet anders: deze foto al een tijd geleden gemaakt. Je ziet er alles over in de video bovenaan dit artikel.

WOW

Gordon in ziekenhuis beland: Dit is de ernstige reden

Flink schrikken voor Gordon. De zanger is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn suikergehalte te hoog was.

Alles is nu weer in orde met de zanger, zo bevestigt zijn manager aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. ‘Zijn suiker is te hoog, daarom hebben ze hem ter observatie naar het ziekenhuis gebracht’, vertelt Gordon’s manager aan Shownieuws.

Waar hij eerst verzwakt was, zou hij inmiddels weer aanspreekbaar zijn. Gordon kampt al sinds zijn 35e met diabetes type 2.

Doorgaan met lezen

WOW

Fans hebben veel kritiek op Maan: ,,Staat stijf van botox”

Terwijl Maan haar optreden aan het geven is in de liveshows van The Voice Kids, branden kijkers de zangers compleet af op social media…

Samen met rapper Snelle treedt Maan op in de eerste liveshow van The Voice Kids. Het duo zingt hun liedje Blijven Slapen, maar veel kijkers zijn zo afgeleid door het uiterlijk van Maan dat het op social media niet over het liedje gaat maar over haar gezicht.

Volgens veel fans zag de zangeres er wel heel anders uit dan voorheen. Ze vermoeden dat de 24-jarige aan zich heeft laten sleutelen. Vooral op Twitter gaat het los: ,,Wat heeft Maan aan haar gezicht laten verbouwen???” en ,,Lekker volgespoten met botox. Heerlijk nep. En ze was ooit zo mooi” zijn berichten die worden geplaatst.

Doorgaan met lezen

WOW

Catshuis-beraad in teken van eerste stap in beoogde versoepelingen

Een deel van het demissionaire kabinet overlegt zondagmiddag of het mogelijk is om eind april een begin te maken met een openingsplan, waaronder een heropening van terrassen.

De meest bij de coronacrisis betrokken bewindslieden laten zich in het Catshuis daartoe op de hoogte stellen over de laatste ontwikkelingen van het virus door onder anderen Jaap van Dissel van het RIVM. Tot nu toe werden versoepelingen steeds uitgesteld.

Het kabinet wil de maatschappij de komende maanden in vijf stappen uit de harde lockdown halen, mits de cijfers de goede kant op gaan. Op 28 april zou de eerste stap moeten plaatsvinden. Naast de terrassen gaat het ook om de afschaffing van de avondklok, thuisbezoek naar twee personen per dag en winkels die meer verkoopmogelijkheden zouden krijgen. Ook zouden vanaf 26 april de hogescholen en universiteiten heropenen voor in ieder geval één dag per week fysiek onderwijs.

Maar de afgelopen dagen toonde premier Mark Rutte zich er somber over of alles nog deze maand lukt. Als het niet gaat, schuift de uitvoering van het plan een week op. Het kabinet heeft gezegd nu per week over de situatie en mogelijke afschalingen te zullen beslissen. Het is volgens ingewijden ook mogelijk dat er maar één of twee van alle versoepelingen die in de eerste stap zijn bedacht alsnog in april worden doorgevoerd.

Doorgaan met lezen

Trending