Zien: “Sarah van Soelen haalt heel hard uit naar Monique Westenberg!”
Connect with us

Meest bekeken

Zien: “Sarah van Soelen haalt heel hard uit naar Monique Westenberg!”

Het is weer helemaal op en top in roddel-land want André Hazes is weer weg bij Monique Westenberg. Dit keer voor Sarah van Soelen, een 25-jarige dame uit een rijke familie. Vorige maand liet de zanger weten de moeder van zijn kind te verlaten omdat het niet zou werken. Al snel kwam aan het licht dat er een andere vrouw in het spel was, dit keer wél van zijn leeftijd.

Monique liet dan ook weten dat het dit keer wel definitief over zou zijn. Ook heeft ze haar ex inmiddels al ontvolgt op social media vanwege verschillende berichten die Hazes plaatste. Die berichten kun je inzien via de link onder de onderstaande alinea.

Sarah van Soelen steekt de draak met Monique Westenberg!

Sarah werkt in een winkel waar ze model staat voor de kleding die ze verkopen. Via een berichtje sneerde ze volgens fans en volgers naar Monique. Ze schreven: “They can steal your recipe. But the sauce won’t taste the same!” Dit zou gaan om de ‘haarstijl’ die Monique van Sarah gejat zou hebben. Maar toen verscheen er een foto van Sarah die veel volgers toch wel érg aan een foto van Monique deden denken.

Meest bekeken

Mark Rutte (54) wordt vader?: ‘Mijn vader was 58 toen ik werd geboren’

De ware zegt Mark Rutte op zijn 54ste nog niet tegengekomen te zijn, maar desondanks sluit hij het krijgen van kinderen nog niet uit. “Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren.”

Begin deze maand vertelde Mark Rutte in Libelle TV dat hij kerstdagen “met z’n tweeën in een huisje” in Drenthe doorbracht. “Allemaal volgens de coronaregels”, zie hij. maar wie die ’tweede’ was, wilde hij niet zeggen. het wakkerde direct speculaties aan dat er een liefde in het leven van Rutte zou zijn. Maar dat ontkrachtte de 54-jarige demissionair minister-president zaterdagavond in Shownieuws toen hem de vraag werd gesteld wie die tweede in het huis was. “Met familie. Ik kan alleen niet zeggen wie, want die familie van mij wurgt me als ik namen naar buiten breng.”

Begin deze maand vertelde Rutte in Libelle TV dat hij kerst heeft doorgebracht „met z’n tweeën in een huisje”. “Allemaal volgens de coronaregels”, vulde hij aan. Wie die mysterieuze ’tweede’ was, wilde hij op dat moment niet zeggen. En dus krijgt de 54-jarige demissionair minister-president in Shownieuws de vraag opnieuw voorgeschoteld. Met familie. Ik kan alleen niet zeggen wie, want die familie van mij wurgt me als ik namen naar buiten breng.”

Rutte vertelde ook ’ruimte’ te hebben voor een vrouw in zijn leven. “Dat zou er wel zijn. Nu is het heel heftig, deze weken. En ook door corona is het de afgelopen maanden vreselijk hard werken. Maar normaal gesproken maak ik ook afspraken met mijn vrienden en heb ik mijn hele privéleven eigenlijk laten lopen zoals het daarvoor ging. Ik ging weleens naar een Dance Valley of een rockconcert, en dat ben ik daarna ook blijven doen.”

Maar actief op zoek gaan naar een partner via, bijvoorbeeld, datingapps ziet rutte niet zitten. “Als het gebeurt, dan moet het toch iemand zijn die je op straat tegenkomt. Iemand waarvan je zegt: ’Ja, wij worden samen oud.’ Maar het is niet dat ik er krampachtig naar op zoek ben. Ik ben nu heel gelukkig, maar als het gebeurt, dan gebeurt het.”

En als het gebeurt dan sluit “Rutte zelfs kinderen niet uit. Daarbij spiegelt hij zich aan zijn vader. “Op dit moment heb ik ze nog niet, nee. Dat is niet iets wat ik nu mis. Maar wie weet gebeurt het. Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren, en dat betekent dus wel dat de kans aanwezig is dat je vrij jong je vader verliest. Ik was 21 toen hij overleed, en dat is wel iets wat je moet incalculeren. Dat jouw kinderen je minder lang zullen meemaken.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: Rene le Blanc heeft losse handjes en is zeer agressief!

We kennen de goedlachse Rene le Blanc allemaal van het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ waar hij de absolute ster van het programma is. Het programma heeft een flinke boost aan zijn zangcarrière gegeven, maar Rene blijkt een behoorlijke gestoorde vent te zijn volgens zijn zoon.

Zijn 29-jarige zoon genaamd Nicky klapt uit de school en laat weten dat zijn vader een psychopaat is. Zijn zoon beweert namelijk dat hij een mishandelaar en een vandaal is.

Nicky de zoon van Rene zegt hier het volgende over:

“René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was. Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.”

“Ook de huisarts van zijn moeder is op enig moment betrokken geweest bij de explosieve gezinssituatie.”

“René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Trijntje Oosterhuis

Johan Derksen heeft weer ouderwets uitgehaald naar Trijntje Oosterhuis. De voetbalanalist is bepaald niet te spreken van Trijntje’s muzikale carrière…

Derksen is groot fan van Sean Webster, een Britse blueszanger die meedeed aan het zangprogramma We Want More. Zijn idool vloog er echter uit, en daar was Derksen niet blij mee…

Stem
De zanger kreeg na zijn auditie voor het SBS-programma te horen dat hij te veel een stem imiteert. De juryleden, waarvan Trijntje Oosterhuis er één is, adviseerden hem om meer zijn ‘eigen stem’ te gebruiken.

En dat pakte Derksen niet lekker op. Hij neemt het in Veronica Inside op voor zijn idool. ,,Dat Ali B niets van blues begrijpt; dat neem ik op de koop toe. Maar dan komt Trijntje met ‘ik wil je eigen stem wel eens horen’…” steekt Derksen van de wal.

Hij vervolgt met een sneer naar de ‘Lady of Soul’. ,,Dat mevrouw Oosterhuis dat moet zeggen is een gotspe, want die doet al jaren een soulzangeres na.”

Doorgaan met lezen

Trending