Zien: Sarah van Soelen is nú al mogelijk zwanger van onze André Hazes?
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Sarah van Soelen is nú al mogelijk zwanger van onze André Hazes?

Het was weer heerlijk in de roos met de sappige nieuwtjes uit BN’er-land afgelopen tijd. Marco Borsato is weer in beeld en André Hazes is weer eens weg bij Monique Westenberg.

Dit keer heeft de jonge zanger een dame van 25 op het oog volgens vele media. Sarah van Soelen zou de gelukkige zijn.

Na al het heen en weer geschuif tussen Bridget Maasland en de moeder van zijn kind vorig jaar leeft iedereen natuurlijk extra mee met Monique.

Maar er gaat nu een roddel rond waar we toch wel een tikkeltje van schrikken wanneer dit waar zou zijn.

Roddelwebsite ‘Ditjes en Datjes’ laat meer weten over zwangerschapsgeruchten betreft de 25-jarige Sarah.

Het gerucht gaat dat de twee al het bed met elkaar deelden terwijl de zanger zijn huwelijksaanzoek aan het plannen was voor Monique.

Sarah van Soelen zwanger van André Hazes, een feit of gerucht?

Maar een suggestieve foto van de blondine doet veel vraagtekens opwekken. Ze poseert namelijk met een alcoholvrij drankje en de hashtag ‘#baby’ wordt gebruikt.

Natuurlijk kwamen direct de roddels dat Dré zijn scharrel al bezwangerd zou hebben. De roddelwebsite benadrukt dat dit éxtra pijnlijk is voor Monique, die al langere tijd bezig was om een tweede kindje te krijgen met de zanger.

Zelf heeft hij aangegeven dat dit niet het geval was en dat het bed nooit gedeeld is: “We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren..”

Bron: Ditjesendatjes

Meest bekeken

Ophef om deze foto: Maxime Meiland gekiekt zonder bovenkleding!

Maxime Meiland, het is tegenwoordig bijna onmogelijk om haar niet te kennen. Ze komt namelijk uit een van de meest bekende gezinnen van Nederland, de Meilandjes. Door haar vader, Martien Meiland, staat het gezin behoorlijk in de spotlights sinds een paar jaar. Ze werden allereerst al een klein beetje bekend door het programma “Ik Vertrek”. Maar toen het gezin besloot om een Chateau te kopen in Frankrijk waren ze pas écht een hit.

Sindsdien zijn ze niet meer van de Nederlandse televisie te slaan en wordt hun privéleven op de voet gevolgd door roddelmedia. Maar nu is er behoorlijke kritiek op een van de dochters.

Maxime Meiland overladen met kritiek

Maxime is namelijk voor een shoot op de foto gegaan, maar dat zijn ietwat spannende foto’s geworden. Veel bekende Nederlanders reageren onder de foto met positieve reacties. Maar er zijn behoorlijk veel mensen die negatieve dingen achterlaten: “Mooie foto, maar gedrag van een klein kind.” en “Mooi van buiten slecht van binnen jammer.” valt er bijvoorbeeld te lezen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de rest van deze reeks:

Bron: showbizz24

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Dít is hoe prinses Amalia er uit zal zien als ze 50 jaar is

Eind 2021 wordt prinses Amalia volwassen. In december mag ze 18 kaarsjes uitblazen. De prinses begint steeds meer op haar ouders te lijken, maar hoe zal ze eruit zien als ze de leeftijd van haar moeder heeft?

Het zal nog even duren voordat het zover is, maar veel mensen zijn erg nieuwsgierig of de prinses meer op haar moeder of haar vader zal gaan lijken. Daarom riep Libelle de hulp in van portrettekenaar Pieter van den Broek. Hij schetste een tekening van Amalia, maar dan 30 jaar ouder.

Zo zal onze prinses er uit zien, naar de verwachting van Pieter, als ze 50 is:

Net als haar ouders

Prinses Amalia zal dus sprekend op haar ouders gaan lijken. Ze wordt een perfecte mix van de koning en koningin. Van haar moeder heeft ze haar ogen en neus en van haar vader heeft ze de mond en wangen. Of prinses Amalia er echt zo uit gaat zien weten we natuurlijk pas over 30 jaar. Maar dat ze sprekend op haar ouders zal gaan lijken, beginnen we nu al te zien.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Peter R. de Vries haalt snoeihard uit naar Koning Willem Alexander

Journalist Peter R. de Vries is bepaald geen groot fan van het Koningshuis. Maar door de recente ophef rondom het Koningspaar en hun vakantie naar Griekenland is dat er niet minder op geworden. De Oranjes besloten immers om tegen het advies van de Rijksoverheid tóch af te reizen naar hun vakantiehuis in het Zuid-Europese land.

Toen een oplettende Oranje-watcher doorkreeg dat de familie met het regeringsvliegtuig op weg was werd dat nieuws groot uitgemeten in de pers.

Peter R. de Vries haalt uit naar Koning Willem Alexander

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

Doorgaan met lezen

Trending