Zien: Sarah van Soelen krijgt nóg grotere klap te verwerken na breuk met André Hazes!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Sarah van Soelen krijgt nóg grotere klap te verwerken na breuk met André Hazes!

Sarah van Soelen is al een tijdje in opspraak wanneer het aankomt op het wel of niet hebben van een relatie met André Hazes. De blondine heeft een hele poos geleden het hart van de zanger gestolen, volgens velen van Monique. Maar sinds de beruchte terugkomst van de twee uit Spanje is het volgens de juice-kanalen over en uit.

De zanger zou klaar zijn geweest met de blondine en het via een videobelletje hebben uitgemaakt. Toch bleef de blondine altijd volhouden dat het maar om een pauze gaat en dat ze weer bij elkaar komen. Zelfs in een groot interview in Beau Monde gaf ze dit onlangs nog aan. Maar afgelopen maandag was daar ineens de bom ontploft tussen de twee. De zanger verwijderde plots álle foto’s waar Sarah op staat en niet veel later deed ze hetzelfde met de foto’s waar André op stond. Het begin van het einde.

Sarah van Soelen verliest mijlpaal!

Er wordt bij de juice-kanalen vaak beweerd dat het de blondine voornamelijk om de publiciteit en bekendheid gaat. Het lijkt er ook op dat ze haar relatie met André zo lang mogelijk wil rekken om maar in de picture te blijven. Yvonne Coldeweijer haalt dit dan ook regelmatig aan. Verschillende juice-kanalen houden het aantal volgers van de blondine dan ook nauwlettend in de gaten, en daar is nu iets opvallend aan de hand. Iets wat waarschijnlijk een nog groetere klap voor haar zal zijn dan de vermeende break-up. Het aantal volgers op haar Instagram daalt al sinds de twee terug zijn uit Spanje, maar is nu voor het eerst onder de 200.000 gekomen. Dat was natuurlijk een mijlpaal die nu in het water gevallen is. Om precies te zijn zit ze nu op 199.763 volgers.

Celeberties

Nikkie Plessen valt wéér door de mand met deze “gefotoshopte foto”!

Nikkie Plessen is al vaker door de mand gevallen in het verleden wanneer het gaat om fotoshop. Er is altijd al flink wat ophef om, voornamelijk, vrouwen die zichzelf fotoshoppen in hun foto’s om bijvoorbeeld egaler, dunner of wat dan ook, te lijken. Benen en middels worden bijvoorbeeld verkleind en heupen en boezems worden weer vergroot. Alles maar om zoveel mogelijk likes binnen te harken en op te vallen tussen de honderden en duizenden andere influencers die hetzelfde proberen te doen. Instagram verbergt nu vaak foto’s waarop gemeld wordt dat er sprake is van fotoshop.

Dit omdat veel jongeren de influencers zien als voorbeeld en door de extreem dunne beentjes en middeltjes een slecht zelfbeeld krijgen. Je kunt fotoshop dan ook eigenlijk zien als het voorliegen van je volgers. Plessen heeft destijds al gereageerd op haar foto-blunder en lachte het een beetje weg. Maar we gaan gewoon door!

Nikkie Plessen blundert wéér?

De tegenwoordige juice-kanalen houden alles en iedereen op social media in de gaten. Ook wanneer je een foto op je verhaal op Instagram plaatst zoals bij de vorige blunder het geval was. Dit keer staat de foto die verdacht wordt van fotoshop gewoon op haar pagina. Het kanaal genaamd ‘Juice Channel’ deelde de foto van Nikkie direct nadat deze online kwam. En er blijkt iets aan de hand te zijn met de voet van Plessen. Waarom je dunnere enkeltjes zou willen fotoshoppen weten we niet, maar deze is wel wat beter gelukt dan de vorige. Even ‘doorswipen’ op de onderstaande foto’s dan kun je de rest ook bewonderen!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rachel Hazes is opnieuw stapelverliefd

Rachel Hazes wordt flink in de watten gelegd. Bij thuiskomst gisterenavond kreeg ze een mooie verrassing. Ze deelt het liefdescadeautje trots op Instagram.

Nieuwe vriend?

Rachel kwam gisteren thuis en vond een bijzonder cadeau voor haar deur. “Liefde is… Gisterenavond thuiskomen en een mooi kado voor de deur”, deelde ze met haar volgers.

Het presentje was een enorm hart gemaakt van kerstballen. Dit kan niet anders dan een liefdescadeau zijn, maar van wie het is wil ze niet kwijt. Rachel geeft wel mee dat ze ontzettend veel van die persoon houdt.

Dit zou erop kunnen wijzen dat ze opnieuw verliefd is. Maar een andere theorie is dat het van zoon André Hazes is. De zanger woont immers bij zijn moeder en daar wordt hij flink gepamperd. Rachel vertelde onlangs dat André daar niets tekortkomt en vrijwel iedere dag krijgt hij zijn favoriete eten voorgeschoteld.

Zus Rachel verward

Haar naasten snappen er echter niets van. Zus Els Hofland vraagt zich af: “Moet jij mij misschien nog bijpraten?” Rachel reageert: “Nee, je bent redelijk bij.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Prinses Amalia overtreedt zware coronamaatregelen!

Kroonprinses Amalia vierde eerder deze maand feest. Op 7 december werd de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima achttien.

Bij de verjaardag van prinses Amalia hoorde natuurlijk een feestje. Volgens De Telegraaf is dat echter uitgedraaid op een “goed bezocht feestje” in het park achter paleis Huis ten Bosch.

Daarbij zou, gezien de coronaregels, de groepsgrootte ruim overschreden zijn. Er zouden zo’n honderd gasten aanwezig geweest zijn. In Nederland geldt het advies echter dat een gezin hooguit vier personen per dag kan ontvangen.

“De koning heeft de minister-president laten weten dat het bij nader inzien niet goed was om dit zo te organiseren in het eigen park”, citeert De Telegraaf de Rijksvoorlichtingsdienst.

Het nieuws komt er nadat de familie eerder tijdens de coronapandemie onder vuur lag na een reisje naar Griekenland. Er volgde toen een filmpje waarin het koningspaar spijt betuigde.

Doorgaan met lezen

Trending