Zien: Sarah van Soelen wil aandacht van Wesley Sneijder maar wordt genegeerd!
Connect with us

Celeberties

Zien: Sarah van Soelen wil aandacht van Wesley Sneijder maar wordt genegeerd!

We kennen Sarah van Soelen allemaal als de ex-vriendin van André Hazes. We leren echter meer van Andre’s ex-vriendinnen kennen, zoals Bridget Maasland, Monique Westenberg, Anne Rose en enkele anderen. Sarah wist de zangeres van Monique echter in een recordtijd van zes maanden aan te pakken. Pas veel later realiseerde Sarah zich dat Andre niet bij haar terug zou komen. Na de breuk had de blondine zelfs een geweldig interview met Beau Monde waarin ze zei dat het goed zou komen tussen de twee. Het bleek echter dat Andre zijn vriendinnen in het gareel leek te houden, aldus Yvonne Coldeweijer. Ook Monique leek jarenlang niet op de hoogte van de bedoelingen van haar en André. Zelfs na een vakantie van een maand in de VS is het een mysterie.

Wesley Sneijder heeft zich al een tijdje niet meer Sarah van Soelen gevoeld!

Sarah lijkt ondertussen verder te gaan met haar leven. Het appartement dat de blondine van haar vader en André kocht, komt volledig op haar naam te staan. Het stokje is André echter niet helemaal ontgaan. Tijdens haar relatie met de zangeres werd een documentaire gemaakt over het leven van André, waarin Sarah en haar familie veelvuldig te zien waren.

De familie doet momenteel haar best om te voorkomen dat ze in deze documentaire als een soort “stop” voor André verschijnen. Sarah’s liefdesleven gaat natuurlijk gewoon door en er zijn berichten dat ze een beetje flirt met Wesley Sneijder. De twee ontmoetten elkaar in Ushuaia Ibiza, een nachtclub, ja, Ibiza. Sarah waagde haar kans en draaide ze om, maar Wesley leek het helemaal niet leuk te vinden. De rest van de avond smeekte Wesley:

Celeberties

Kees van der Spek ernstig mishandeld: ‘Hij sloeg meteen’

In al zijn jaren als misdaadverslaggever is Kees van der Spek op de vreemdste plekken en gevaarlijkste situaties geweest. Wel laat hij nu aan BNR weten dat hij alleen in Nederland echt getroffen is. Want uiteindelijk is voor Kees van der Spek Deventer waar het mis gaat. Bekijk haar verhaal in de video aan het einde van dit artikel.

Buitenland

Tijdens zijn avonturen bezocht Kees van der Spek de gevaarlijkste plekken in het buitenland. Hij heeft te maken gehad met oplichters in landen als Mexico, Turkije, China, enz. Hoewel bekend is dat Kees nooit wankelt, komt hij na zijn opnamen altijd weer tot rust. Behalve toen Kees van der Spek Deventer bezocht voor de boeven.

Kees van der Spek Deventer

Kees vertelde Wilfred Genee en Jack van Gelder dat stress vaak gunstig is in een confrontatie: “Maar als het werkt, is het bier daarna heerlijk.” Kees legt uit dat het maar één keer fout is gegaan: “Ik ben door 8
landen geweest, de raarste bochten eigenlijk, en ik ben een keer geraakt in Deventer.” Vervolgens legde hij uit wat er gebeurde: “Een jongen werd gechanteerd door een andere jongen. Hij betaalt al jaren de helft van zijn salaris, dus ik heb hem erover verteld.

Kees kreeg meteen een klap: “Een klap in mijn lever.” Kees reageerde met een hoge trap: “Ik trapte hard in de impuls en het miste net, maar het schokte hem toch.”

Bekijk de video hieronder voor het volledige verhaal.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Lil Kleine ernstig misbruikt en compleet de weg kwijt: “Hij zit zwaar onder de…”

Lil Kleine lijkt voor een paar dagen of weken een nieuwe vriendin te hebben. Meerdere sapketens wilden dit melden nadat er meerdere foto’s van de rapper en een meisje waren verschenen. Er gebeurden echter nogal verontrustende verhalen over dit meisje. Het zou gaan om een ​​vrouw die zichzelf inhuurt op een Belgische site voor mannen om leuke avonden te beleven. Dat is niet erg, maar ze is meestal op zoek naar geld en lijkt een lange weg te hebben afgelegd om het te maken. Reality.FBI meldde eerder: “In 2020 hebben zij en een ‘collega’ Seher B. een klant iets armer gemaakt dan eerder was afgesproken. Ze is hiervoor gearresteerd. Rama heeft naar verluidt een strafblad dat gelijkwaardig is aan Joriks nieuwe vriendin. niets om je voor te schamen, Jorik lijkt alles voor haar te kopen bij Louis Vuitton.

Lil Kleine!

Maar de realiteit. De FBI blijft natuurlijk onderzoeken en komt altijd met verontrustende dingen. Realiteit. De FBI al wist dat Jorik weg moest: ‘Jorik, is het mogelijk om de relatie ‘je veiligheid’ met Robin Singels te hervatten? Rama is hier voor uw geld! Op basis van het onderstaande gesprek lijkt het erop dat de sapketen volkomen gelijk had over de bedoelingen van Jorik als nieuwe vriendin. Reality.FBI schreef: “Rosa dacht dat ze Jorik had en deed een interessante onthulling.” Zo kunnen we in de berichten lezen dat de vrouw in kwestie zegt: “Ik hoop dat ze geen datumlimiet op haar kaart heeft.” en “Ik heb het om mijn vinger, het komt wel goed!”

Het is onduidelijk hoe Reality.FBI aan de screenshots is gekomen en of dit inderdaad het gesprek van Rosa is. Reality.FBI vervolgde: “Ik hou niet van zijn management. Zeker als de zaak tegen Jaimie begint. En hier:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen over Katja Schuurman: ‘Ze is opgenomen’

We herinneren ons allemaal de aflevering van de docu ‘Boerderij van Dorst’ waar Katja Schuurman en Douwe Bob te gast waren. Katja lijkt op zijn zachtst gezegd niet al te best. Bovendien gingen de twee zelfs samen naar bed na een dronken avondje uit.

Jan Uriot had ook geen idee wat hij zag tijdens het kijken naar de uitzending en maakte zich grote zorgen om Katja en haar kinderen. In zijn show Wat Vindt Jan zei Jan Uriot dit:

“Het gaat vooral over drugs. Boerderij Van Dorst was vanaf dat moment natuurlijk Villa Felderhof niet meer, want ik bedoel: daar gaat het meestal om. Het lijkt een beetje op de nieuwe versie van Spuiten in Slikken. Prima, prima, maar eigenlijk denk ik met Katja… ”

“ Er waren momenten dat ik dacht: nou, moet je je geen zorgen maken om haar kinderen? Want ze heeft natuurlijk ook een baby en dat is gewoon drinken en een beetje doen.

“Het overkomt ook vijf psychiaters of psychologen of ik ken er veel. Ze vertelde er ook veel over.

“Dus ik dacht: is onze Katja oké?”

Katja vertelde ons een week geleden ook dat ze het dit keer anders gaat doen met haar nieuwe vriend Niek en meteen een derde kind wil. Het is misschien niet verstandig als de relatie nog zo jong is. Katja heeft ook een dochter uit een eerdere relatie met acteur Thijs Romer en een dochter met ex Freek.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending