Zien: Sarah van Soelen’s decolleté knapt uit jurkje op feestelijke foto
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Sarah van Soelen’s decolleté knapt uit jurkje op feestelijke foto

Het is alweer even geleden dat we iets over Sarah van Soelen hebben geschreven. Niet heel gek, want Sarah en André zijn al een tijdje uit elkaar en daarmee verdwijnt Sarah toch een beetje naar de achtergrond. Maar met deze foto’s weet deze dame zich toch weer in de kijker te spelen.

Sarah van Soelen en André

Het afgelopen jaar hebben we Sarah van Soelen vooral leren kennen als de vriendin van André Hazes. Maar net als al zijn vorige relaties is was ook deze relatie vrij snel weer voorbij. Er gingen geruchten dat beide in een afkickkliniek waren opgenomen en André gaf vooral Sarah de schuld van zijn gebruik.

Vanaf het moment dat Sarah in het nieuws kwam vanwege haar relatie met André werd het al snel duidelijk dat de Rotterdamse meid regelmatig een bezoekje aan de plastisch chirurg bracht. Zelfs de botox-koning van de BN’ers Dr. Schoemacher schrok van de foto’s van Sarah van Soelen.

Celeberties

Dit is dus de vriendin van Mark Rutte: ‘We zijn meer dan alleen vrienden’

Het liefdesleven van Mark Rutte is één groot mysterie. Er zijn dan ook veel geruchten over, aangezien de minister-president er nooit wat over zegt. Toch is er een vrouw in het bijzonder die wel heel veel met Rutte optrekt en dat is prinses Mabel.

Prinses Mabel is al een aantal jaar vrijgezel, sinds haar man prins Friso in 2013 overleed. Ze is heel goed bevriend met Mark Rutte, en voor zover wij weten is hij ook al lang vrijgezel. Toch wel bijzonder dat dit stel vaak samen wordt gespot en wel heel close zijn met elkaar. Het lijkt erop dat er meer aan de hand is tussen deze twee.

Meer dan vrienden

De twee kennen elkaar al heel lang. Vroeger waren ze samen lid van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Het is dus overduidelijk dat de prinses en minister-president elkaar door en door kennen. Ze spreken elkaar dan ook nog vaak. Volgens veel bronnen zouden ze het heel gezellig hebben samen.

Vonk

Hoewel ze allebei tegen de pers zeggen dat ze niet op zoek zijn naar een relatie, laat weekblad Weekend weten dat er toch echt een vonk is overgeslagen. Rutte en Mabel ontkennen dit nog, maar je kan aan de minister-president wel een grote glimlach zien.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Na geruchten over prins Gabriël en prinses Amalia: ‘Dit is dus de vriend van de prinses’

Prinses Amalia werd achttien op 7 december. Nu ze ouder wordt, wordt ook haar liefdesleven steeds vaker besproken.

Prinses Amalia werd eerder dit jaar nog gelinkt aan de Belgische prins Gabriël, de achttienjarige zoon van koning Filip en koningin Mathilde. Van een relatie blijkt echter geen sprake.

Enkele weken geleden werd Amalia aan de zijde van een mysterieuze jongen gespot in New York. Volgens HLN hebben Duitse media nu kunnen achterhalen wie de jongen is.

Volgens verschillende Duitse media is prinses Amalia gevallen voor de charmes van Isebrand Kaldewei (19), afkomstig uit Münster. Zijn ouders verdienden een fortuin met hun firma in sanitair.

Amalia en Isebrand zouden al een halfjaar verkering hebben. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben hem zelfs al ontmoet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Anne Rose zet Sarah van Soelen te kakken met foto!

Anne Rose blijkt de nieuwste aanwinst van Hazes jr, na Sarah van Soelen. De zanger is in korte tijd van Monique naar Bridget naar Monique naar Sarah naar Anne Rose gegaan. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de zanger onwijs veel media-aandacht krijgt van roddelbladen en juicechannels. Laatstgenoemden zitten alleen een stukje korter op de sterren dan de traditionele roddelbladen. Een van deze scherpe juice-kanalen is Reality.FBI die alles, samen met hun volgers, uit weten te zoeken over de BN’ers. De nieuwe vriendin van Anderé is in één klap een van de meest besproken figuren van zowel de traditionele showbizzkanalen als de juice-kanalen.

Zo bestaat er een foto van de brunette waarin ze een soort spijkerjasje aan heeft. Op zichzelf is er natuurlijk niets opmerkelijks aan deze foto, het jasje of de dame in kwestie. Maar uiteraard weten de juice-kanalen meer te zien dan het ongetrainde showbizzoog. Zo ook bij deze foto.

Anne Rose draagt jasjes van Sarah van Soelen!

Het is bekend dat Anne een goede vriendin is (geweest) van Sarah en dat de twee zelfs uitjes hebben gehad. Wel zou de verbindende factor André zijn, aangezien Anne al langere tijd bevriend zou zijn met de zanger. Op de foto hieronder is Anne te zien in het desbetreffende spijkerjasje en Reality.FBI schrijft erbij: “Ik krijg dus zo’n deja vu bij dit jasje… lijkt zo op het jasje die ik Sarah of Monique heb zien dragen, maar waar?” Natuurlijk is er een scherpe volger die dit per direct opgezocht heeft, en jahoor. Het jasje is zelfs een jasje van ‘Chicas’, het kledingmerk waar Sarah voor werkt. En ook Sarah is in dit jasje gespot. Swipe onderstaande foto’s:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending