Zien: Slaande ruzie tussen Rachel Hazes en Monique Westenberg bereikt kookpunt!
Connect with us

Celeberties

Zien: Slaande ruzie tussen Rachel Hazes en Monique Westenberg bereikt kookpunt!

Rachel Hazes is, als we de mensen om haar heen mogen geloven, niet de makkelijkste persoon om mee te leven. De weduwe van de grote André Hazes weet al 20 jaar in allerlei programma’s op te duiken om de grootheid van haar overleden man te eren. Tot ergernis van veel critici zoals Rob Goossens: “Straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.”

Ook haar dochter, Roxeanne Hazes, wil weinig met Rachel te maken hebben heeft ze onlangs in dit interview laten weten. Ook weten we dat de relatie van Rachel met Monique Westenberg nooit erg goed geweest is. Afgelopen weekend is dit tot een climax gekomen als we de roddels van Yvonne Coldeweijer mogen geloven: “Maandag postte ik dat Monique mini-Dré niet wilde meegeven aan André naar de middagshow van Holland Zingt Hazes.”

Rachel Hazes wil Monique er niet bij, koste wat het kost!

Nu vraag je je natuurlijk af wat de reden is dat Monique haar zoontje niet aan papa meegeeft om van een concert te genieten. Monique zelf heeft aangegeven dat kleine Dré ziek is: “Ons pikkie is al sinds vrijdag zo ziek. griep koorts, hoesten. Alleen maar willen slapen.” Echter geeft Coldeweijer aan dat er een andere reden is dat kleine Dré niet mee mocht: “Alleen als ze zelf mee mag. Maar zij mag niet komen van Rachel. Ik noemde dit een kinderachtige ruzie, waar het kindje nu de dupe van is. Monique vindt het niet leuk dat ik dit heb gezegd en gaat nu expres posten dat mini Dré ziek was. Maar mini Dré was zondagmiddag mee op pad met de vriendin van Monique. Beetje flauw dit, Moon!” Het lijkt er dus op dat de ruzie tussen Rachel en Monique nu ook kleine Dré in de weg zit. Hieronder meer:

Celeberties

Net binnen: Dokters stellen heftige diagnose vast bij Hans Kazan

Het heeft echt een hele lange tijd geduurd maar nu weten ze eindelijk vanuit Spanje wat er precies met Hans Kazan aan de hand is, de Spaanse artsen hebben een diagnose kunnen stellen bij de goochelaar.

Hans had zelfs in het ziekenhuis gelegen en kon maar liefst drie weken lang bijna geen eten binnenhouden. De conclusie van de artsen is nu dat Hans teveel maagzuur heeft waardoor zijn maag het eten niet kan binnenhouden.

Oplossing

Gelukkig is er ook een oplossing voor zijn probleem welke geen heftige operaties nodig heeft of andere extreme ingrepen. Hans hoeft enkel elke dag een pilletje te slikken waardoor zijn maagzuur minder wordt en ook weer normaal kan eten. Hij heeft ook geen virus of iets anders om zich zorgen over te maken.

Hans woont in Marbella en wordt inmiddels al bijna 69 jaar oud en kan nu met een gerust hart zijn verjaardag vieren!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Prinses Amalia’ reageert genadeloos op Privé-blunder van Evert Santegoeds!

Sinds de juicekanalen in opkomst zijn weten de grote roddelbladen maar moeilijk met nieuw roddelnieuws te komen. Amalia was deze week toch wel de ultieme ‘scoop’ van weekblad Privé. Er stonden gigantische titels op de cover van Privé zoals “HEEFT AMALIA HAAR PRINS GEVONDEN?” en om je wat warmer te maken: “EXCLUSIEF UIT LECH” en “SAMEN IN DE SNEEUW“.

Ja, dat triggert mensen blijkbaar om zo’n blaadje te kopen. Op de cover was een levensgrote vage foto van een blond meisje en een jongen met krullen te zien. Privé heeft de foto’s weer overgekocht van het Duitse blad BILD: “Zijn dit de foto’s die achteraf zo belangrijk blijken te zijn als van prinses Beatrix en Claus in de bossen bij Drakesteyn, of die eerste van koning Willem-Alexander en Máxima… in New York?” Vervolgens komen ze met een verhaal over waar precies de foto gemaakt is. Op 1444 meter hoogte.

Dubbelganger van Amalia reageert!

Maar er is nog veel meer aan de foto te zien volgens Privé: “Maar was het in New York nog de vraag of Isebrand de eerste liefde van de prinses was, nu lijkt dat zeker.” Weekblad Party heeft de RVD om opheldering gevraagd. Het antwoord van de RVD is hilarisch: “Voor wat betreft de foto op de cover van een weekblad kan ik u mededelen dat dit niet de prinses is, maar iemand anders.” Juist, dat hele gezeur rondom de foto is dus klinkklare onzin, het is Amaal niet. Of het wel Isebrand is met een andere vriendin zegt niemand. Yvonne Coldeweijer vindt dit natuurlijk hilarisch: “Een royaltyspion heeft contact gehad met de RVD en dit is Amaal dus ABSOLUUT niet, Evert. Ze was wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt wel weer een rechtszaak. Wat een afgang, Evert.” Dit is wél de dame op de foto:

@anne.heij MATERIAL GIRL want ik sta op de cover van privé als PRINSES AMALIA #prinsesamalia #lech #prive #roddelblad #nieuweprinses #prinsgevonden #lifeofyvonne ♬ Material Girl (Bass Boosted) – Saucy Santana

Doorgaan met lezen

Celeberties

Belgisch koningspaar neemt Oekraïense vluchtelingen in huis

Koning Filip en koningin Mathilde van België gaan vluchtelingen uit Oekraïne opvangen. Ze gaan drie gezinnen onderbrengen in appartementen van de Koninklijke Schenking. Dit is de organisatie die staatseigendom aan de koninklijke familie ter beschikking stelt.

Begin april kunnen de gezinnen hun intrek nemen in de woningen. “Het oorspronkelijke doel van deze accommodaties was om ze ter beschikking te stellen aan sociale instanties om mensen met een laag inkomen te huisvesten, een missie die goed aansluit bij wat we met de Koninklijke Schenking willen bereiken”, legt de voorzitter van de Koninklijke Schenking Jan Smets uit.

Woensdag bezocht koning Filip nog een bezoek aan een registratiecentrum voor Oekraïense vluchtelingen in Brussel. Daar sprak hij met mensen die daar pas waren toegekomen uit het oorlogsgebied.

Doorgaan met lezen

Trending