Zien: ‘Smerige Voice-regisseur Martijn ontkent alles’
Connect with us

Meest bekeken

Zien: ‘Smerige Voice-regisseur Martijn ontkent alles’

Naast Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen was er nog iemand die beschuldigd werd van wangedrag bij The Voice. Het was regisseur Martijn die tot nu toe zijn mond hield en al zijn social media accounts van naam veranderden.

Inmiddels is er ook aangifte gedaan tegen deze regisseur wegens aanranding. Het AD heeft de regisseur gesproken en hij ontkent alles.

Hij zegt er het volgende over:

“Als een jongetje of een meisje binnenkomt dat heel zenuwachtig is, dan pak ik zo iemand vast en zeg ik; kom op hoor, je moet wel op televisie. Het grappige is dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond. Dan kreeg je complimenten over hoe goed je in je vak was.”

“Zeker als er wat jongere mensen rondlopen, hoor je: o, die gaat zeker met ze naar bed. Zo onrechtvaardig. Echt. Ik kan er gewoon niet bij.”

“Mijn editors zeiden nog: Martijn jij bent altijd zo lekker bezig met die kandidaten, ben je niet bang dat iemand dat verkeerd opvat? Toen zei ik, ja misschien wel. Maar ik denk niet dat er mensen te vinden zijn die zeggen: ik doe teveel.”

Het AD confronteert de regisseur ook met een verhaal van een oud medewerker van The Voice die zegt dat hij haar in haar stageperiode tegen haar wil in heeft proberen te zoenen. De regisseur ontkent dit en komt met de volgende verklaring.

“Ik heb al twintig jaar een mooie vrouw waar ik heel gelukkig mee ben. Ik doe dat niet en ik wil dat niet.”

“Nu bekijken we alles met het vergrootglas van 2022 en is alles zo krampachtig. Dit kan blijkbaar niet meer, maar een paar jaar geleden was het gewoon anders.”

“Ik wil het beste uit mensen halen. Dat heeft altijd gewerkt. Maar waarschijnlijk is het nu te ouderwets.”

Meest bekeken

‘Deze oud-deelneemster van The Voice doet aangifte tegen Regisseur’

Een oud-deelneemster van The Voice heeft aangifte gedaan tegen een regisseur van het programma, meldt het AD. De man herkent zich niet in de beschuldigingen uit de uitzending van BOOS van grensoverschrijdend gedrag.

De regisseur zegt dat hij amicaal omging met kandidaten en ze bijvoorbeeld complimenten over hun uiterlijk gaf. “Dan zeg ik: ‘jee, wat zie jij er prachtig uit’. Of ‘wauw, draai je eens om’. Dat doe ik om ze zich goed te laten voelen. Ik heb daar nog nooit problemen mee gehad”, zegt hij in de krant.

Ook gaf hij kandidaten weleens een knuffel, naar eigen zeggen bijvoorbeeld om ze te troosten. Op de vraag of dat niet te ver gaat voor een regisseur, zegt hij dat het op het moment zelf ‘heel natuurlijk’ gaat. “Maar nu, in 2022 zeg ik: ja, je hebt gelijk. Blijkbaar zijn er mensen die dit verkeerd opvatten.”

Vijftien vrouwen hebben bij programmamaker Tim Hofman melding gemaakt van ongewenste handtastelijkheden en het maken van seksuele opmerkingen van de regisseur.

Negentien vrouwen meldden zich met verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van bandleider Jeroen Rietbergen. Die gaf in een verklaring toe “contact van seksuele aard” te hebben gehad met bij The Voice betrokken vrouwen. Ook over coach Marco Borsato kwamen meldingen binnen en tegen coach Ali B zijn twee aangiftes gedaan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is nu nog het vermogen van Marco Borsato

Marco Borsato heeft op zijn zachtst gezegd heel veel over zich heen gekregen de afgelopen maanden, misschien zelfs jaren. Nadat hij meerdere keren was vreemdgegaan is er nu ook aangifte gedaan tegen een van grootste zangers van Nederland. Dat zal hem niet alleen financieel flink wat kosten maar natuurlijk ook zijn reputatie.

Vermogen Marco Borsato

Veel mensen vragen zich af hoe Marco dit financieel kan betalen en gaat betalen. Hier gaan we jullie uitleggen wat het vermogen van Marco Borsato is en hoeveel hij momenteel heeft. Zoals je waarschijnlijk in het verledene ook wel hebt gelezen zijn er ook meerdere bedrijven van Marco failliet gegaan.

Marco heeft mentaal en financieel een zwarte tijd achter de rug maar hij hoeft financieel gelukkig niet te klagen want alleen al met zijn muziek verdient hij meer dag genoeg. Met alle platen die hij heeft uitbracht hebben er bijvoorbeeld ook flink wat nummers op nummer 1 gestaan.

Toen het beter ging met Marco, begin 2000, was zijn vermogen rond de €29 miljoen. Marco tekende een paar jaar later een contract met The Voice, waar hij natuurlijk nu niet meer voor werkt, wat ook flink wat geld in het laatje heeft gebracht. Ook heeft hij een prachtig Penthouse in Alkmaar en als je alles bij elkaar optelt, na de tegenvallers, heeft hij toch nog een slordige 8 miljoen euro aan vermogen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: er komen nog meer extra coronaversoepelingen aan!

Het lijkt erop dat de overheid het wel heeft gezien met het coronavirus want ze willen nu echt zo snel mogelijk gaan versoepelen. De horeca moet zo snel mogelijk weer open en niet tot 20:00 maar tot 22:00. Ook de cultuursector gaat weer open.

Vrijwel alles mag weer open, binnen en buiten en er wordt gebruik gemaakt van 3G. Dat betekend dat je nog wel een negatief testbewijs moet laten zien om het moment dat je niet geprikt bent of recent bent hersteld van het coronavirus.

Alles mag weer open, denk aan de bioscoop, de horeca theater en andere evenementen. Wel moet alles nog eerder dicht, om 22:00.

Er is veel positief nieuws geweest de afgelopen dagen rondom het coronavirus. Zo wordt het virus binnenkort zeer waarschijnlijk als een griep gezien en is de dominante variant, de Omikron, veel mensen gevaarlijk en heftig dan verwacht. Ook het RIVM is goed te spreken op het moment over de gang van zaken.

Morgen tijdens de persconferentie om 19:00 zal alles worden uitgelegd en worden de nieuwe versoepelingen aangekondigd.

Doorgaan met lezen

Trending