ZIEN: Stomend hete foto’s laten zien hoe Yolanthe aan haar strakke figuur komt
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Stomend hete foto’s laten zien hoe Yolanthe aan haar strakke figuur komt

Yolanthe, een vrouw waar zo’n beetje iedere Nederlandse man wel van droomt. De brunette is sinds een tijdje weer vrijgezel, de scheiding is alleen nog niet helemaal doorgezet met Wesley Sneijder. Er zijn al verschillende geruchten geweest dat de oud-voetballer het weer goed wil maken met zijn ex-vrouw, maar of dat door zal gaan ligt natuurlijk helemaal aan Cabau zelf. In ieder geval hoeft ze niet verlegen te zitten wat betreft mannen, die zullen ongetwijfeld in de rij staan voor een date met haar.

Yolanthe werkt zich in het zweet!

Maar natuurlijk zijn we benieuwd hoe de 35-jarige presentatrice zo goed in vorm blijft. Zelfs na het krijgen van een kind heeft zo nog steeds het figuur waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen. Het ziet ernaar uit dat er een hele hoop werk in zit. Foto’s onderaan dit artikel!

Wesley Sneijder doet boekje open betreft huwelijksbreuk

In Voetbal International wordt het volgende geciteerd: “Ik was jong, genoot van het succes en de aandacht. Daar moet het fout zijn gegaan, later. Geen drugs, maar wel drank en rock-‘n-roll. Daar raakte ik aan gewend, als een van de sterren van De Koninklijke. Je wordt aanbeden als Real-speler. Alles wat je uitvreet wordt met de mantel der liefde bedekt. Ook als ik lam over straat rolde en duizenden euro’s uitgaf, of rondjes gaf aan de hele zaak. Ik kan niet zeggen dat ik voldoende weerstand bood.”

Celeberties

Zien: Evert Santegoeds haalt keihard uit naar Fred van Leer!

Vorige week zondag probeerde Fred van Leer zichzelf nog van het leven te beroven, nu ligt hij in de clinch met Evert Santegoeds. De stylist zou namelijk hebben ontkend dat hij een interview heeft gegeven aan de Privé-baas. In een video smijt hij het weekblad door zijn kamer heen. Hij zou voornamelijk boos zijn om de volgende tekst: “Fred van Leer is nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam” weet roddelsite Ditjes en Datjes te vertellen. In de uitzending van Shownieuws zegt de Privé-baas er het volgende over: “Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt.” Toch ontkent de stylist een interview te hebben afgegeven, maar daar heeft Evert het volgende over te zeggen tijdens de aflevering op nationale televisie.

Gesprek tussen Fred van Leer en Evert Santegoeds

Hij zegt: “Afgelopen woensdag belde hij me, ik herken zijn nummers niet eens. Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk. Alleen van één groot feest, waar ik hem wel eens gesproken heb. Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred.’ Ik dacht nog: welke Fred? Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel. Ik heb hem vervolgens vier keer aan de lijn gehad omdat we elke keer verbroken werden. Elke keer ging hij door met het vertellen van zijn verhaal. Hij wilde dat ik één ding heel goed zou weten, namelijk waarom hij in die Bouwman-kliniek terechtgekomen was.”

Los in Shownieuws

Fred van Leer zou hem dankbaar geweest zijn voor het interview: “Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!” zou hij nog in een gesproken bericht hebben verstuurd. De tafelgasten in Shownieuws schrikken behoorlijk van de uitlatingen. Hij vervolgt met: “Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Dionne Stax uit de kleren, hét moment waarop we hebben gewacht!

Voorheen zagen we BN’ers springen om een plekje in de Playboy. Maar vandaag de dag zijn er maar enkele die uit de kleren willen voor een kiekje. Dat is dan ook de reden dat we meer onbekende BN’ers in het blad zien.

Kijkers van Shownieuws hebben hun wensenlijstje doorgegeven. We moeten zeggen dat we de uitkomst van de top 3 niet erg verrassend vinden. Op de absolute nummer één staat natuurlijk de prachtige Dionne Stax. Op nummer twee staat Eva Jinek en nummertje drie is opgevuld door Davina Michelle. We weten alleen niet helemaal zeker of de twee eerst geplaatste blonde presentatrices hier wel mee akkoord zouden gaan. Van de zangeres kunnen we wel wat zeggen.

Gaat Dionne Stax akkoord?

Het ontbreekt behoorlijk aan brunettes in dit lijstje volgens Mark Labrand. Maar Davina heeft ooit al een gezegd dat de kans er is, over flink wat jaartjes, dat ze akkoord zou gaan met een voorstel van het blad.

View this post on Instagram

Als @rogerneve vraagt om eens woest door je haren te gaan en te knipogen, zeg je natuurlijk geen nee

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax) on

View this post on Instagram

LIVE at @qmusic_be Arcade • @itsduncanlaurence 🎲

A post shared by Davina Michelle (@davinamichelleofficial) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending