Zien: Stoute Linda neemt koffer vol spannends mee naar Lang Leve de Liefde
Connect with us

WOW

Zien: Stoute Linda neemt koffer vol spannends mee naar Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde blijft een van onze favoriete programma’s aller tijden. n de villa zitten twee onbekenden 24 uur lang met elkaar opgescheept. In die 24 uur kijken de twee of ze terecht aan elkaar zijn gekoppeld. Linda uit de laatste aflevering heeft er in ieder geval heel erg veel zin in.

Linda vol goede zin naar Lang Leve de Liefde

De ene date lijkt net een begrafenis, de andere date vliegen de vonken er vanaf. Het is een beetje een kwestie van geluk hebben. In deze date ligt het in ieder geval niet aan de intenties van Linda. Zij heeft namelijk een koffer vol spannends mee.

Deze temperamentvolle vrouw komt de villa in met een mega inkijk en een koffer vol met spannende pakjes, outfits en ze speelt met komkommers. Deze gast staat in ieder geval al 2-0 voor met de keuze voor zijn date. Of is het wellicht te spannend voor hem?

Geen match in de villa

Ondanks alle moeite en de spannende koffer vol spullen, is het geen match geworden uiteindelijk. Heb je dus zin in verkleedfeestjes en dubbelzinnige opmerkingen over komkommers? Geef je dan zeker even op en misschien is dit wel de liefde van je leven.

Celeberties

Zien: ‘Prinses Amalia’ reageert genadeloos op Privé-blunder van Evert Santegoeds!

Sinds de juicekanalen in opkomst zijn weten de grote roddelbladen maar moeilijk met nieuw roddelnieuws te komen. Amalia was deze week toch wel de ultieme ‘scoop’ van weekblad Privé. Er stonden gigantische titels op de cover van Privé zoals “HEEFT AMALIA HAAR PRINS GEVONDEN?” en om je wat warmer te maken: “EXCLUSIEF UIT LECH” en “SAMEN IN DE SNEEUW“.

Ja, dat triggert mensen blijkbaar om zo’n blaadje te kopen. Op de cover was een levensgrote vage foto van een blond meisje en een jongen met krullen te zien. Privé heeft de foto’s weer overgekocht van het Duitse blad BILD: “Zijn dit de foto’s die achteraf zo belangrijk blijken te zijn als van prinses Beatrix en Claus in de bossen bij Drakesteyn, of die eerste van koning Willem-Alexander en Máxima… in New York?” Vervolgens komen ze met een verhaal over waar precies de foto gemaakt is. Op 1444 meter hoogte.

Dubbelganger van Amalia reageert!

Maar er is nog veel meer aan de foto te zien volgens Privé: “Maar was het in New York nog de vraag of Isebrand de eerste liefde van de prinses was, nu lijkt dat zeker.” Weekblad Party heeft de RVD om opheldering gevraagd. Het antwoord van de RVD is hilarisch: “Voor wat betreft de foto op de cover van een weekblad kan ik u mededelen dat dit niet de prinses is, maar iemand anders.” Juist, dat hele gezeur rondom de foto is dus klinkklare onzin, het is Amaal niet. Of het wel Isebrand is met een andere vriendin zegt niemand. Yvonne Coldeweijer vindt dit natuurlijk hilarisch: “Een royaltyspion heeft contact gehad met de RVD en dit is Amaal dus ABSOLUUT niet, Evert. Ze was wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt wel weer een rechtszaak. Wat een afgang, Evert.” Dit is wél de dame op de foto:

@anne.heij MATERIAL GIRL want ik sta op de cover van privé als PRINSES AMALIA #prinsesamalia #lech #prive #roddelblad #nieuweprinses #prinsgevonden #lifeofyvonne ♬ Material Girl (Bass Boosted) – Saucy Santana

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Lil Kleine gevlucht naar Thailand

Lil Kleine is een paar dagen geleden door de rechter op vrije voeten gesteld. De rechter verlengde de huidige hechtenis van Lil Kleine niet met 90 dagen. Lil Kleine mag dus gewoon in vrijheid de rechtszaak afwachten.

Lil Kleine wordt verdacht van zware mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Alles stond op beeld en Lil Kleine werd dan ook kort na de mishandeling opgepakt door de politie. Volgens een agent zat Lil Kleine alleen maar te huilen in zijn cel en wilde hij niks eten.

Volgens insiders zal Lil Kleine binnen enkele dagen naar Thailand vertrekken om aan zichzelf te werken. Hij wil een jaar lang van de drank en drugs afblijven. Waarschijnlijk gaat Lil Kleine naar een afkickkliniek daar.

Waarschijnlijk is dit hem geadviseerd door zijn advocaat. Het komt namelijk goed over straks bij de rechtszaak als blijkt dat Lil Kleine er alles aan doet om een beter mens te worden en van zijn verslavingen probeert af te komen. Dan kan de advocaat het erop gooien dat hij onder invloed was tijdens de mishandeling, want ontkennen is geen optie als alles op beeld staat. En dan kan er ook gezegd worden dat Lil Kleine zijn vrije tijd in afwachting van de rechtszaak goed heeft besteed doordat hij in een afkickkliniek heeft gezeten. Dan zal de rechter wellicht denken dat de kans op herhaling kleiner is en zal hij een lagere straf kunnen opleggen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Update: Het gaat niet goed met de gezondheid van Geert Wilders

Het lijkt erop dat het niet goed gaat met de gezondheid van de 58-jarige Geert Wilders. Het is meerdere mensen ook opgevallen die hij al een tijdje niet meer te zien is in de Tweede Kamer. Volgens bronnen gaat het niet goed met zijn gezondheid en lijkt het erop dat hij een heftige griep te pakken heeft.

Geert ligt momenteel in zijn bed, voor een lange tijd al maar hij had nog wel de kracht om even flink uit te halen naar Jeroen Pauw. Pauw had een programma afgelopen zondag dat ging over de gemeenteraadsverkiezingen: ‘De macht en het vertrouwen.’

Pauw haalde volgens Wilders flink uit naar hem en zijn partij en kon dit niet accepteren. Volgens Geert liet Pauw de PVV volledig afkraken en deed daar zelf vrij weinig aan, hij liet het maar gebeuren:

“Ik lig met griep in bed. Maar wil toch even melden dat #Pauw gisteravond zendtijd politieke partijen voor Kaag cs was. Valse aanvallen op PVV en nul tegenspraak. Walgelijk. Dat ik al 17 jaar op dodenlijsten sta en niet zonder peleton politie campagne kan voeren bleef onvermeld”, liet Geert via Twitter weten.

Doorgaan met lezen

Trending