Zien: Suzanne Schulting weet wel hoe ze de camera weet te verleiden
Connect with us

Celeberties

Zien: Suzanne Schulting weet wel hoe ze de camera weet te verleiden

De Olympische Spelen zijn in weer voorbij en onze eigen prachtige Suzanne Schulting heeft weer een topprestatie geleverd door in de finale van de 500 meter shorttrack zilver te pakken. Daarnaast pakte ze nog twee gouden plakken en een bronzen plak. Voor ons is ze goud dus zetten we haar vandaag weer even in een lekker in het (bijna) lentezonnetje. Wat een wereldvrouw is dit.

Suzanne Schulting grootste talent

Sinds de winst in Zuid-Korea heeft de uit Groningen afkomstige Schulting alle ogen op zich gericht. Ze wordt gezien als één van de meest getalenteerde schaatsers van ons land. Daarnaast staat ze de laatste tijd volop in the spotlight. Ze wordt namelijk, samen met Jutta, gezien als de meest aantrekkelijke schaatster van ons land.

Dit is ook de reden dat alle aandacht en camera’s op haar gericht zijn. En dat weet deze mooie vrouw dondersgoed. Ze weet namelijk heel subtiel met de camera te spelen.

Spelen met de camera

De ogen en camera’s zijn dus altijd op haar gericht. Voor sommigen is dit wellicht wat ongemakkelijk, voor Suzanne is dit juist heel erg leuk. Ze weet namelijk precies hoe ze hier mee om moet gaan.

We hebben het over de video hieronder. Ze speelt zo goed met de camera dat de video nu het hele internet over gaat. Kijk en oordeel zelf:

Celeberties

Kijkers Roddelpraat woedend na heftige uitspraken: ‘Grens overschreden’

Hoewel de heren van Roddelpraat normaalgesproken wakker worden met een hoop positieve reacties van kijkers, was dat gisteren wel anders. De kijkers waren niet gediend van de heftige uitspraken over S10.

Stien den Hollander, die namens ons land meedoet aan het Eurovisie Songfestival, heeft het niet altijd makkelijk gehad. Ze heeft jarenlang gekampt met suïcidale gedachtes. Iets waar je geen grappen over maakt, zo vinden ook kijkers van Roddelpraat.

‘Geen medelijden mee’

Wanneer Dennis Schouten het nummer van Stien laat horen in Roddelpraat, betrekt het gezicht van Jan Roos direct. Hij brandt niet alleen het nummer af, maar ook Stien zelf. ,,Ze is heel lang suïcidaal geweest”, legt Dennis uit, waarop Jan zegt: ,,Had lekker gewoon van het dak afgesprongen. Dan hadden we toch een normaal iemand kunnen sturen. Daar heb ik geen medelijden mee.”

‘Dit ga je toch niet uitzenden?’

En daar blijft het niet bij. Hoewel Floris Wyers, die te gast was in de uitzending, meermaals zegt dat Jan moet stoppen met de grappen, gaat hij gewoon door. ,,Dit ga je toch net uitzenden? Ben je echt gek geworden? Doe even normaal”, zegt hij tegen Jan.

En dat heeft Jan geweten. Onder de uitzending van Roddelpraat regent het negatieve reacties. ,,Normaliter kijk ik de uitzending lachend uit. Jan gaat hier buiten het boekje”, reageert een kijker. En een ander: ,,Die uitleg over hoe je je moet snijden, en dat ze dat maar gewoon moet doen, hier ging je echt te ver Jan. Grappen maken mag je om alles. Maar dit is aanzetten tot zelfmoord.”

Jan biedt excuses aan

Jan besloot dan ook zijn excuses aan te bieden. ,,Wat betreft S10 wil ik het volgende zeggen”, schrijft hij op de website van Roddelpraat. ,,Wij maken harde grappen over alles en iedereen. We sparen niemand, zeker onszelf niet. Dat er nu grappen zijn gemaakt over de psychische aandoeningen van S10 hoort wel bij het programma. Maar als ik mensen, die zelf ook in de knoop zitten, verdrietig heb gemaakt dan vind ik dat vervelend. Dus sorry daarvoor, stelletje mafketels. Overigens zijn Dennis en ik al jaren psychische patiënten. Dus we kennen de pijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Miljuschka is woedend op Luuk Ikink

Gisteren was Miljuschka aanwezig bij RTL Boulevard om te praten over eten wat haar specialiteit is. Maar zonder dat Miljuschka het wist werd een vriendin van haar flink afgebrand door Luuk Ikink en dat pikte Miljuschka niet.

Het item ging over het vriendinnetje van zanger Rolf Sanchez die binnenkort haar eigen single uit gaat brengen. Blijkbaar is het vriendinnetje van Rolf Sanchez ook een bekende van Miljuschka. Nadat het korte interview met Rolf Sanchez en zijn vriendinnetje was uitgezonden deelde Luuk Ikink en hele nare sneer uit. Hij zei het volgende:

“En de kruiwagen is er al natuurlijk, want Rolf kan haar lekker overal mee naartoe nemen natuurlijk.”

Miljuschka vond die kruiwagen grap van Luuk totaal niet leuk en onnodig.

“Ah, jongens, dat is toch flauw?”

Bridget Maasland:

“Nee, dat zegt hij net zelf!”

Luuk:

“Hoezo, dat is toch alleen maar mooi?”

Miljuschka:

“Ja oké, maar ze kan hartstikke goed zingen, hartstikke goed dansen.”

Luuk:

“Ja, dan is het fantastisch dat je dan ook iemand hebt die je mee kan nemen daarin?”

Miljuschka zat er daarna de hele uitzending boos bij, maar het pijnlijkste moment vond plaats toen Bridget de uitzending afsloot. Meestal zien we dan nog een paar seconden in beeld met de aftiteling. Hier zagen we zoals op de foto te zien is boven dit artikel dat Luuk nog even naar Miljuschka wilde lopen maar zij keerde hem keihard de rug toe. Luuk krabde zich achter de oren en liep teleurgesteld weer terug naar Bridget.

Wij zijn benieuwd hoe het er de volgende keer aan toe zal gaan tussen Miljuschka en Luuk. Miljuschka kennende is die voorlopig wel even klaar met Luuk.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groeiende zorgen om Samantha de Jong: “Wat als hij vrij komt?”

Samantha de Jong, bij velen wellicht beter bekend als Barbie, weet zich altijd wel in de roddelbladen te krijgen met haar capriolen. In een relatief korte tijd hebben we behoorlijk wat vriendjes voorbij zien komen in haar leven. Dit valt allemaal te volgen op social media, voornamelijk via haar kanaal op Instagram. Ook de tegenwoordige juicekanalen houden uiteraard alles goed in de gaten.

Zo weten we dat Barbie onlangs is opgepakt, samen met haar vriendje van destijds. Haar vriendje, Robbie, zou een bajesklant zijn en veroordeelt voor heling. Dat het niet helemaal zuivere koffie is wisten we al, echter blijkt de jongeman ook behoorlijk opvliegend. Zo verscheen er in oktober van het vorige jaar een video waarin Robbie een verkeersregelaar tijdens zijn werk aanvalt. Ook Barbie is op deze beelden te zien. Echter is het de laatste tijd verdacht stil rondom Barbie, en dat belooft vrijwel nooit veel goeds.

Samantha de Jong gaat door, zonder Robbie!

Zoals we al eerder lieten weten zijn de juicekanalen een uitkomst wanneer je iets wil weten over bepaalde bekende Nederlanders. Afgelopen maand leek het allemaal goed te gaan met Barbie. De blondine deelde veel oude video’s uit de tijd waarin ze nog met haar ex op televisie kwam. Natuurlijk vinden fans en oud-fans het geweldig om beelden uit betere tijden terug te zien. Tijdens een vragenrondje van ‘Juicechannel‘ kwam de vraag: “Waarom horen we opeens zo weinig van Barbie? Zit ze in een afkickkliniek?” ‘Juicechannel‘ weet meer: “Samantha is weer verliefd op een nieuwe man. Haar vorige liefde zit op dit moment vast en daarom heeft ze alvast een andere vent aan de haak geslagen. Deze zat wel alleen nog in een relatie. Maar joh, wat maakt het uit!” Wie haar huidige vriend is, is onbekend. Hoe Robbie hiermee om gaat wanneer hij vrijkomt zullen we meemaken. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Trending