Zien: Sylvie Meis showt haar superstrakke zomerlichaam
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Sylvie Meis showt haar superstrakke zomerlichaam

Sylvie Meis is klaar voor de zomer, op Instagram deelt ze haar summer body.

Sylvie Meis brengt flink wat tijd door in haar gym, zo deelt de influencer op Instagram. “Working on that hot girl summer body”, schrijft ze in een post waarop ze haar ‘zomerlichaam’ laat zien. “Keep that motivation up.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Zoontje

Tijdens moederdag kwam Sylvie nog in het nieuws omdat Damian van der Vaart steeds meer zijn moeder Sylvie Meis te lijken.

“Jouw moeder zijn is het mooiste cadeautje in mijn leven”, schrijft Sylvie bij de onderstaande foto. ‘La Meis’ laat haar zoon vrijwel niet meer zien op social media, maar zondag maakt ze een uitzondering. “Ik houd meer van jou dan ik met woorden kan beschrijven.”
In hetzelfde bericht zet ze ook haar eigen moeder in het zonnetje. “Fijne Moederdag aan mijn eigen moeder. Ik bedank haar voor haar onvoorwaardelijke liefde en het opvoeden van mij als een sterk individu. Ik hou van je mama!”

Celeberties

Zangeres Maan verklapt heftige reden waarom ze geen rokjes meer draagt

Zangeres Maan onthulde bij Beau dat ze geen rokjes meer draagt. Ze legt ook uit waarom. Maan voelde namelijk constant handen op plekken waar ze niet horen.

Ze getuigt bij Beau over de nare ervaringen: “In de clubs ken ik ook zeker mensen die langslopen en die ineens in je bil pakken. Dan draai ik me om. Ik heb mezelf nu wel aangeleerd om die mensen erop aan te spreken.” Maan zegt dan altijd tegen de dader: “Wat denk je dat je aan het doen bent, vind je dat normaal?”

Ook tijdens optredens ervaart ze handtastelijkheden. “Als ik aan het optreden ben, vind ik het heel leuk om het publiek in te springen en dan voel ik ook handen waar het absoluut niet thuishoort”, legt de zangeres uit. Ze voegt eraan toe: “Het is niet voor niets dat ik bijna geen rokjes meer draag op het podium maar broeken.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

ZIEN: Sarah van Soelen blijft Monique keer op keer kopiëren

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen een obsessie begint te ontwikkelen voor de ex van André Hazes. Het is al verschillende keren voorgevallen dat Monique op Instagram iets draagt en dat Sarah haar dan gelijk na-aapt.

En dat begint ook heel wat volgers op te vallen. Ook nu is het weer van dat. Een week geleden verfde Monique haar kapsel iets donkerder en ja hoor.

Daar is ook Sarah met donkerdere lokken. Sarah droeg ook nog eens bijna dezelfde blouse als Monique.

Daarover maakte André dan nog uitgebreid grapjes. Helemaal bizar was toen Monique en Sarah de neef van André Hazes op identieke dezelfde manier feliciteerden.

 

Pesterijen over en weer
Het bleef echter niet bij deze drie schijnbaar toevalligheden. In april postte Monique een foto met een rood jack, met specifieke tekst en opvallend motief. Even later kwam Sarah van Soelen dan aanzetten met hetzelfde jack!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heel pijnlijk voor Ellemieke Vermolen na het horen van dit nieuws over haar ex Sergio Herman

Vorig jaar kwam er plots een einde aan de relatie tussen Ellemieke Vermolen en Sergio Herman. Het was een donderslag bij heldere hemel.

Shownieuws meldt nu dat Sergio Herman gespot is met een nieuwe vlam. Hij is met haar naar Ibiza getrokken.

Dat is pijnlijk voor Ellemieke Vermolen. Wat het nog pijnlijker maakt is dat die nieuwe vriendin van Sergio ook heel hard lijkt op Ellemieke.

Op foto’s is te zien hoe Sergio haar voeten masseert. De twee beleven een heerlijke liefdesvakantie.

Doorgaan met lezen

Trending