Zien: Tijl Beckand zoenend gespot in club met onbekende dame
Connect with us

Celeberties

Zien: Tijl Beckand zoenend gespot in club met onbekende dame

Jan Roos en Dennis Schouten beweren dat Tijl Beckand zijn vriendin bedrogen zo hebben. Tijl zou namelijk in de Holy Moly in Breda hebben staan tongen met een dame van begin twintig. Tijl die zelfs 47 jaar is zou aardig dronken zijn geweest en zou zijn handen niet meer van de vrouwen af hebben kunnen houden in de Holy Moly.

Tijl bedonderde overigens ook zijn eerste vrouw met wie hij getrouwd was en twee kinderen had. Hij had volgens verschillende bronnen namelijk al een tijdje een affaire met zijn huidige vriendin Markell. Die hij leerde kennen op de werkvloer. Markell was toen nog een productie-assistente. Met Markell kreeg Tijl ook nog een zoon.

Het lijkt erop dat Markell niet op de hoogte is van Tijl zijn avontuurtje in de Holy Moly in Breda. Dus dit krijgt vast nog een staartje.

Celeberties

Deze foto’s van onze vrijgezelle Bridget Maasland in bikini wil je gezien hebben vandaag

Het was de laatste tijd en ook nog de komende tijd waarschijnlijk het gesprek van de dag in roddelend Nederland.

De breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland en misschien nog wel meer: de liefde tussen André en Monique weer dik aan was en ook weer uit, want André ging naar Sarah. Het moge in in ieder geval duidelijk zijn dat André een echte borstenman is. Zowel Monique als Bridget heeft namelijk een goed bos hout voor de deur liggen.

Bridget Maasland in bikini
De 45-jarige moeder van de 11-jarige Mees is misschien niet helemaal puur natuur meer, maar daar zal André waarschijnlijk wel maling aan hebben.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige beelden: Jeroen Rietbergen in elkaar geslagen door slachtoffer

Vieze Jeroen Rietbergen is na alle onthullingen over het misbruik schandaal bij The Voice naar het buitenland gevlucht. De laatste keer dat hij ergens gespot werd was in Zuid-Afrika. Had werd daar toen door een Nederlandse toerist lunchend gezien met twee dames bij een wijngaard. Het is nu onbekend waar vieze Jeroentje is. Maar dat betekent niet dat er geen weer nieuwe schokkende onthullingen over hem opduiken.

Laatst nog deed zangeres Do een schokkende onthulling over Jeroen. In een interview met het NRC zei ze namelijk het volgende.

,,Twintig jaar geleden heeft hij dingen bij mij gedaan waarvan ik toen zei: gast, je bent gewoon koekoek, dat doe je toch niet? Maar er was een andere machtsverhouding, want ik huurde hem in en was niet afhankelijk van hem. Wat hij deed was echt niet oké, maar nadat ik hem erop heb aangesproken heeft hij het nooit meer bij mij gedaan. Mijn collega’s wisten ervan en als hij dan weer vieze praatjes had zeiden zij: gast, hou eens je bek joh, doe normaal. Dus ik voelde me gesterkt door mijn omgeving.”

Maar dat bleek niet het hele verhaal te zijn. In de podcast ‘Met z’n allen’ doet Do voor het eerst haar hele verhaal over deze vreselijke gebeurtenis. Het blijkt dat Jeroen veel verder probeerde te gaan en dat Do zelfs geweld moest toepassen om Jeroen tot stoppen de dwingen.

Do zegt er het volgende over:

,,In de situatie met Jeroen Rietbergen, die heeft me echt aangerand. Dat weet hij ook, want ik heb hem vol in zijn gezicht geslagen op het moment dat het is gebeurd Hij heeft toen ook gezegd: ‘Sorry, zal het niet meer doen, ik dacht ik probeer het gewoon.”

,,Hij heeft het dus blijkbaar zijn hele leven lang gewoon voortgezet. Wat ik het moeilijke vond: het blijft toch wel bizar dat iedereen weet dat hij het doet en dat het dus gewoon door kan blijven gaan.”

Ook laat Do weten dat de regisseur van The Voice ook bij haar een grens is overgegaan.

,,Hij is extreem handtastelijk. Ik vond het onprettig om alleen met hem in een ruimte te zijn, omdat ik vind dat hij een grens overgaat.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Luguber: Jaimie Vaes maakt rapper Lil Kleine duidelijk dat hij moet oppassen!

Jaimie Vaes is de laatste tijd veel in de roddelpers verschenen. In eerste instantie natuurlijk omdat er een video verscheen waarin haar vriend, Lil Kleine, haar aan haar haren uit de auto trok. De rapper heeft hier 2 weken in de cel voor moeten doorbrengen en wacht nu het lopende onderzoek af in Thailand. Het lijkt erop dat de twee, ondanks dat ze samen een zoontje hebben, toch echt uit elkaar zullen gaan.

Er zijn immers al meerdere gevallen in de media verschenen waaruit mogelijk fysiek geweld is gebleken. Dit is echter nooit bewezen of toegegeven. Hieruit zijn verschillende geruchten ontstaan over een mogelijke uithuiszetting van hun zoontje. Jaimie heeft hier echter al op gereageerd en zei onder andere: “Jongens. Doe even normaal. Natuurlijk is Lío niet uit huis gehaald. Waarom zou dat in godsnaam gebeuren? Mensen zijn ziekelijk gestoord om over dit soort onderwerpen aan de haal te gaan.”

Jaimie Vaes deelt lugubere beelden!
Ook laten veel roddelmedia en juicekanalen weten dat Jaimie er nu alleen voor staat, financieel gesproken. De grootverdiener in het gezin is altijd Jorik geweest vanwege zijn populariteit en zijn muziek. Het lijkt er dan ook op dat Jaimie nu hard aan de weg aan het timmeren is om zélf haar centen binnen te halen. Op Instagram is een nieuw kanaal verschenen van een nieuw kledingmerk genaamd ‘Kiss My Name’. Jaimie is hier veelvuldig te zien als model samen met twee andere dames genaamd Skinny en Selina. Op verschillende beelden is te zien hoe Jaimie een groot stuk vlees door midden aan het zagen is. Ook zijn er beelden waarop dit te zien is met de tekst: “Revenge is a dish best served gold“. Of dit een lugubere waarschuwing is naar Jorik die haar heeft mishandeld durven we niet met zekerheid te zeggen. Dat hij mag uitkijken weten we wel:

Doorgaan met lezen

Trending