Zien: Tino Martin onder invloed van cocaïne tijdens optreden?
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Tino Martin onder invloed van cocaïne tijdens optreden?

Tino Martin zong woensdag zó vals dat Rob Goossens hem beschuldigde van een cocaïne-verslaving. En dat heeft hij gevoeld, want Rob kreeg bakken vol kritiek over zich heen. Nu komt Rob terug op zijn nogal ‘onhandige’ opmerking.

Na het zien van zijn optreden op Bevrijdingsdag, haalde Rob flink uit naar Tino Martin: ,,Ik vind het gewoon echt niet kunnen. Hij was Ambassadeur van de Vrijheid. We hebben gisteren gezien dat hij met Natascha van Weezel door Westerbork loopt. En woensdag denk je: Kom nog een lijntje erbij, waar is de champagne?”

‘Had het niet moeten zeggen’
RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink vraagt aan Rob wat voor reacties hij heeft gekregen na zijn opmerking van gisteren. ,,Heel veel boze reacties”, geeft Rob vanavond toe in RTL Boulevard. Nu begrijpt hij die boosheid wel. ,,Dit zijn dingen die je alleen kan zeggen als je ze hard kan maken. Ik had het niet moeten zeggen”, aldus Rob.

Tino schreef op Instagram flink ziek te zijn geweest van het coronavirus. De gevolgen en nasleep daarvan had hij toch zwaar onderschat. Hij zegt zelf dat dat de reden is dat zijn optreden ‘verre van vlekkeloos’ verliep.

‘Altijd wat’
Het is zéker niet de eerste keer dat Tino Martin te horen krijgt dat hij slecht optreedt. ,,Het is altijd wat, maar het ligt nóóit aan Tino”, laat Rob vanavond weten in RTL Boulevard.

Maar, waarom is er woensdag geen soundcheck geweest? Met die vraag ging Rob naar het management van Tino Martin. Het management zou niet nagedacht hebben om een goede soundcheck te doen. ,,Beetje onhandig”, klaagt Rob toch weer.

Bron: ditjesendatjes

Meest bekeken

Leestip: Honderden misbruikers coronasteun krijgen deurwaarder over de vloer

De overheid liet deze week beslag leggen op de goederen van vierhonderd bedrijven die misbruik maakten van de coronasteun TVL (tegemoetkoming vaste lasten voor ondernemers).

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deed aangifte tegen een paar honderd ondernemers die oneigenlijk gebruik maakten van de coronasteun. De controles op nieuwe aanvragen zijn aangescherpt. De bedrijven waartegen aangifte is gedaan, kregen een tijdelijk beslag op hun bankrekeningen.

Uitgebreide controles

Het precieze bedrag van het misbruik is niet meegedeeld. De TVL is er voor ondernemers die meer dan 30 procent omzet verliezen. Tot nu is er een bedrag van 3,5 miljard euro uitgekeerd.

Op een totaal van 241.000 subsidieaanvragen is er 1.133 keer aangifte gedaan. De misbruiken kwamen telkens aan het licht na uitgebreide controles.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Foto: André Hazes en Sarah hebben gróót babynieuws: “EEN JONGEN!??”

André Hazes en Sarah van Soelen zijn nog geen 2 maandjes bij elkaar nadat de zanger de moeder van zijn kind opnieuw heeft verlaten. Maar dat houdt de jonge bekendheid niet tegen om vliegensvlug in zijn nieuwe relatie te duiken, net zoals bij Bridget Maasland. Met Bridget duurde de relatie zo’n 3 maanden waarin hij haar zelfs ten huwelijk gevraagd zou hebben. We kunnen dus wel verwachten dat wanneer dit aan blijft dat er binnen 2 jaar een huis, huwelijk en een kind zal verschijnen. Maar goed, we wachten de soap even rustig af. Op dit moment gaat de volgende stap namelijk komen.

André Hazes wil samenwonen met Sarah van Soelen

André woont al een tijdje in bij Sarah en de familie Soelen maar is toch wel toe aan een eigen plekje. Hij zegt er het volgende over tegen weekblad Privé: “Op dit moment ben ik aan het kijken. Waar ik ga wonen, daar heb ik nog geen besluit over genomen. Het belangrijkste is dat het goed moet voelen.” Natuurlijk kwam de vraag of dit samen met Sarah zou zijn: “Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen…” Dat lijkt dus wel op een “Ja“. Wie doet dat nou niet, na 2 maanden!

Babynieuws?

Maar dat is nog niet alles. Op Instagram plaatst de zanger een foto, gemaakt door Edwin Smulders, op het vliegveld. Allemaal niet heel bijzonder maar de tekst die de zanger erbij plaatst weten mensen niet wat te denken. Hij schrijft namelijk: “Baby blue.” waardoor sommige mensen dat er een jongetje aan zit te komen: “EEN JONGEN?” en “Voorkant Story en Prive in 3… 2… 1…. Andre Hazes wordt opnieuw vader.” valt er grappend te lezen:

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Alles wijst erop: Dit geliefde stel gaat GTST verlaten

Het is nooit saai in Meerdijk, dat kunnen we wel concluderen. En alsof de gemoederen nog niet hoog genoeg oplopen, dreigt er ook nu weer het vertrek van een paar geliefde personages. Gaat dit koppel de soap misschien wel verlaten?

Ludo ‘GTST’

Heel even leek het erop dat er een einde zou komen aan hét GTST-personage der GTST-personages. Ludo stapte onlangs in een paniekmoment in de auto en trapte het gas in, terwijl hij zijn ogen sloot. Toch bleek wederom dat de kunsthandelaar meer levens heeft dan een kat en hij gewoon te zien zal blijven in Neerlands langstlopende soap.

Verlaat dít stel Meerdijk?

Het lijkt erop dat dat laatste niet geldt voor een geliefd koppel dat in GTST te zien is. Je leest het goed: het lijkt er opnieuw op dat niet één maar meerdere personages de soap gaan verlaten, net als toen Lucas (Ferry Doedens) afzwaaide. Wil je het nog niet weten? Dan raden we je aan om hier te stoppen met lezen.

Bruiloft

Al een tijdje wordt er gehint op een vertrek van Linda (Babette van Veen). Vlak voor de aftrap van de Meerdijk-loop kreeg de blondine immers een telefoontje van haar dochter (de zwangere Stijn Fransen), die haar verraste met het nieuws dat ze gaat trouwen. Eén ding: Sam is al even geleden naar Amerika vertrokken, waar ook de bruiloft plaats zal vinden. Linda ziet het meteen als dé uitgelezen kans om er een mooie reis aan vast te plakken, samen met Anton (Joep Sertons). Helaas moet hij haar teleurstellen met het nieuws dat hij níet meekan. Hij heeft namelijk een huisartsenpraktijk en die kan hij niet zo lang achter zich laten.

Toch niet alleen

Maarrr… wie GTST volgt via Videoland heeft vandaag (6 mei) kunnen zien dat Anton alles op alles heeft gezet om wél mee te kunnen gaan met zijn vrouw. Terwijl Linda zich zorgen maakte om het achterlaten van haar man en huis, verraste hij haar met het nieuws dat hij een waarnemend arts had weten te vinden.

American dream?

Het lijkt er dus op dat niet alleen Linda, maar ook Anton het soapdorp gaan verlaten. Vooralsnog tijdelijk, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bij GTST weet je het maar nooit – helemaal niet nu de zomercliffhanger steeds meer in zicht is. Misschien voelt Linda tóch de drang om bij haar dochter te blijven en keert ze wel niet meer terug. Enne, misschien vindt Anton het ook wel zo fijn in de VS, dat-ie ook z’n huis en haard achterlaat. Want ja, voor zijn kinderen – die inmiddels allemaal uitgevlogen zijn – hoeft-ie immers ook niet meer in Meerdijk te blijven. En datzelfde geldt voor Linda. Zouden de twee wegblijven of wel gewoon terugkomen na een tijdje? Of misschien keert maar een van hen huiswaarts? Eén ding staat vast: we hopen snel op antwoorden.

Maandtrailer ‘GTST’

We zeiden het net al even: in Meerdijk is er altijd van alles gaande, zo bewijst ook de nieuwe maandtrailer die de makers van GTST eerder deze week hebben onthuld. Zo zien we dat de relatie van Shanti (Bertrie Wierenga) en Rik (Ferri Somogyi) in zwaar weer verkeert, de band tussen Rik en Daan nog níet is hersteld en het plannetje van Janine compleet in het water dreigt te vallen. Kijk zelf maar:

Bron: story

Doorgaan met lezen

Trending