Zien: topfitte Kim Feenstra poseert in lingerie voor de spiegel
Connect with us

Meest bekeken

Zien: topfitte Kim Feenstra poseert in lingerie voor de spiegel

‘Als ik er zo uitzag kleedde ik me nooit meer aan’, aldus de reactie van Chantal Janzen.

Kim Feenstra gaat al even mee als BN’er. De Groningse deed in 2006 mee aan Hollands Next Top Model en won ook nog met twee vingers in de neus.

Verrassend? Niet echt. De Groningse was als 21-jarige een prachtige verschijning. Op foto’s én in levenden lijve.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Inmiddels zijn we meer dan vijftien jaar verder, maar het Nederlandse topmodel heeft wat schoonheid betreft vrijwel niks ingeleverd. Sterker: ze is misschien nog wel mooier dan dat ze toen was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Het bewijs daarvoor levert ze zelf op Instagram, waar ze afgelopen vrijdag een lingeriefoto deelde. Het bijschrift: ‘Let’s put some clothes on. #dinnertime’.

Nu is het misschien wel een goede zaak dat niet iedereen een selfie in z’n ondergoed maakt voor elke maaltijd, maar wat ons betreft mag Kim hier wel een gewoonte van maken.

Trotser dan ooit

De inmiddels 36-jarige Groningse is vandaag de dag ook al moeder; in 2020 kreeg het model een zoon samen met oud-voetballer Stanley Tailor. Brooklyn, heet het ventje.

“Maar ik ben trotser dan ooit op mijn lichaam want ik heb een kind gedragen. En dat je daar dan nu de sporen van ziet, so fucking be it.”

Celeberties

Humberto Tan pakt Albert Verlinde keihard aan na ruzie: “Géén genade!”

Humberto Tan werd anderhalve maand geleden opgeschrokken door beschuldigingen van Albert Verlinde op televisie. Het ging destijds nog volop over de The Voice-schandalen waar Tan mee in verband werd gebracht door Verlinde: “Het was ook wel bekend op dat moment dat Humberto de neiging had om vrouwen die leuk waren, om daar contact mee te zoeken na de uitzending. Blijkbaar was er in die tijd een cultuur dat dit soort dingen bij The Voice en ook bij Humberto.”

Humberto reageerde hier fel op: “Albert beschuldigt mij van ongepaste appjes naar ‘iedere vrouw die ik leuk zou vinden” in de periode bij Rtl Latenight. Wat een kolder! Pure smaad.” Tan heeft Verlinde na afloop nog de kans gegeven om zichzelf te corrigeren. Verlinde heeft echter nooit de telefoon opgenomen om Tan te woord te staan. Wat volgde was een aangifte tegen Verlinde. Maar we zijn alweer eventjes verder natuurlijk.

Humberto Tan pakt Albert Verlinde keihard aan!

Of Tan bijgedraaid is? Zeker niet. De advocaat van Tan, Robert Geerlings: “Wij zien geen reden om de heer Tan te adviseren om de aangifte wegens laster/smaad in te trekken naar aanleiding van de meest recente uitlatingen van de heer Verlinde.” Tan gaf dit weekend een Skype-interview aan RTL Boulevard en kreeg de vraag of de situatie al was verandert: “Nope. Status quo. Als er nieuws is, dan meld ik me vanzelf.” Het lijkt er dus op dat Tan niet van plan is om zijn aangifte in te trekken tegen Verlinde. Bridget Maasland heeft tijdens de uitzending van RTL Boulevard gelijk gereageerd op Tan: “Ik vind dat heel erg goed, want het is natuurlijk ook een beetje mosterd na de maaltijd. Waarom zou je het nu in één keer intrekken?”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Breaking: Lil’ Kleine vliegt terug de bak in

Deze middag oordeelde de raadkamer dat Lil’ Kleine terug in voorlopige hechtenis moet. Volgens de raadkamer zijn er voldoende ernstige bezwaren voor poging tot zware mishandeling. De rapper verdwijnt de komende veertien dagen terug in de cel.

Rond de middag kwam de rapper vandaag samen met zijn advocaat Nienke Hoogervorst aan bij de rechtbank in Amsterdam. Daar stond een grote schare vertegenwoordigers van de media hem op te wachten. De zitting vond plaats achter gesloten deuren.

Twee weken terug zat Lil’ Kleine vast op verdenking van ernstige mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Dat was amper twee dagen nadat hij een veroordeling opliep tot 120 uur werkstraf voor het schoppen van een onschuldige man in een discotheek.

Zijn arrestatie volgde op zware feiten van mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Op beelden was te zien hoe hij haar hardhandig uit de auto sleurde en haar hoofd tussen de autodeur klemde.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Babynieuws voor Sarah van Soelen!

Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes heeft het hoofdstuk Andre inmiddels helemaal afgesloten. Ze gunt Andre het beste en waarschuwt hem dat hij moet oppassen dat mensen geen misbruik van hem maken. Ze heeft verder geen contact meer met Andre en ook niet meer met haar beste vriendin Anne Rose die er vandoor ging met Andre.

Het schijnt dat Sarah het zelfs alweer leuk heeft met een andere vent. Ze schijnt een relatie te hebben met ene Toon uit Den Haag. Ze kreeg van hem nog een hele mooie bos bloemen op Valentijnsdag.

En er is meer leuk nieuws. Want Sarah liet op haar Instagram account weten dat ze tante is geworden.

Sarah zegt het volgende

“Ik heb er een neefje bij. Is die zoet! Novan James. Tantie loves you.”

Hieronder een foto van Sarah haar neefje.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending