Zien: Topless Maxime Meiland maakt de tongen los
Connect with us

Celeberties

Zien: Topless Maxime Meiland maakt de tongen los

Onlangs verraste Maxime Meiland haar volgers al met een eerste foto van haar babybuikje, maar met haar meest recente kiekje op Instagram weet ze de tongen pas écht los te maken.

Topless foto

Dat Maxime een bloedmooie vrouw is, dat valt niet te ontkennen. Met haar blonde coupe, blauwe ogen en freckles heeft ze een prachtige natural look. De Chateau-ster tilt deze natuurlijke look naar een nieuw niveau door wat skin te laten zien in haar nieuwste kiekje. Tel daar een natuurlijke lichtinval bij op en je hebt een prachtige foto.

Veel kritiek

De blondine laat de foto voor zichzelf spreken en voegt er geen caption aan toe. Haar volgers hebben echter wel het een en ander te zeggen onder het topless kiekje. “Jemig, wat zie je er oud uit zo. Verder mooie foto, alleen dit viel me op”, schrijft iemand. Anderen toveren de comment section om tot een klaagmuur over de Meiland-telg. “Ga je kind maar eens opvoeden in plaats van plaatjes van jezelf plaatsen. Vreselijk kind”, valt er onder de foto te lezen. “Mooi van buiten, slecht van binnen. Jammer”, “Iets liever voor jouw ouders zijn” en “Mooie foto van een kleuter”, klinkt het verder.

Gelukkig zijn er ook genoeg volgers die het voor Maxime opnemen. “Maxime, trek je niks aan van die mensen hoor. Zijn gewoon jaloers”, steekt een volger haar een hart onder de riem. “Ik hoop dat je je niks aantrekt van al dat negatieve commentaar. Wat een gezeur. Ik vind je heel leuk en moet altijd erg lachen om jullie”, schrijft een ander.

Ook zijn er genoeg volgers die Maximes topless foto weten te waarderen. “Beauty”, “Prachtige foto!” en “Mooi lekker topless Maxime”, valt er in de comments te lezen. Ook BN’ers als Anna Nooshin, Fabiola Volkers en Wendy van Dijk reageren dat ze de foto van de Chateau-ster prachtig vinden.

Bron: Grazia

Celeberties

Hele bizarre details komen naar buiten over dood vriend Samantha de Jong ‘Barbie’

Dacht je dat jij je leven nog niet helemaal op de rit had? Dan moet je het levensverhaal van Samantha de Jong aka Barbie eens goed bestuderen.

De blonde Scheveningse deed ruim tien jaar geleden mee aan Oh Oh Cherso en sindsdien staat haar leven eigenlijk constant compleet op de kop.

Wat dacht je van meerdere zelfmoordpogingen. Kinderen bij verschillende mannen en nu is haar nieuwste vriendje, Gelmore afgelopen zondag ook nog eens plotseling overleden.

Samantha plaatste de volgende tekst bij een foto van het tweetal: “Hou van jou lieve schat zomaar ineens ben je overleden hoe kan dit lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven”.

Evert Santegoeds deelde gisteravond de laatste details aan tafel bij Showniews. Als gerucht geeft hij aan dat het waarschijnlijk zou gaan om een overdosis.

Eerst zou Barbie haar vriend Gelmore zelf hebben proberen te reanimeren, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen

De geruchten die rondgaan:

 

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Liefdeshereniging: Marco Borsato en Leontine terug bij elkaar!

Marco Borsato lijkt het inmiddels méér dan zeker te weten: Leontine is én blijft de vrouw van zijn leven. Hoewel ze uit elkaar zijn en niet meer samenwonen, zoeken de twee elkaar geregeld op. Leontine verblijft vaak bij Marco in Alkmaar, en vorige week bezochten ze zelfs samen hun dierbare moeder en schoonmoeder Mary. Wordt hun liefdeshereniging definitief?

Het moet gezegd: Marco Borsato weet met zijn liedjes romantische snaren te raken maar ook in zijn privéleven draait de half-Italiaanse charmezanger kennelijk aan de juiste knoppen. Hoewel zijn grote liefde Leontine minimaal een keer door hem werd bedrogen, staat zij open voor zijn toenaderingspogingen. Sterker nog: ze is intussen al geregeld blijven slapen bij Marco, in zijn penthouse in het centrum van Alkmaar – ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi. Vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigen aan Story dat de zanger alles op alles zet om het gebutste hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Rustig aan

De vrienden typeren hun huidige situatie als veelbelovend maar erg pril, en Marco zou zich houden aan de wijze spreuk ‘rustig aan, dan breekt het lijntje niet’, iets wat door Leontine – beducht om andermaal pijn te worden gedaan – alleen maar toegejuicht wordt. Vorige week was voor Story zelf te zien hoe close de twee in elk geval weer zijn: samen bezochten ze in Marco’s elektrische Porsche Taycan hun dierbare moeder en schoonmoeder Mary, in haar villa in het nabije Stompetoren.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Samantha de Jong (Barbie) geeft update na overlijden van vriend “ik ben getraumatiseerd”

Samantha de Jong kreeg afgelopen week de grootste schok van haar leven. Haar vriend overleed plotseling aan een hartstilstand.

De voormalige ‘Oh Oh Cherso’-babe laat via Instagram weten hoe het met haar gaat en update haar volgers over de situatie. Heftig!

Samantha de Jong vertelt hoe het met haar gaat

Samantha de Jong leeft al een paar dagen in een regelrechte nachtmerrie. Haar grote liefde Gelmore overleed plotseling aan een hartstilstand.

Gelmore is ook de vader van haar zoontje Angelo. Op 26 april 2021 plaatste de realityster een foto samen met haar vriend op Instagram.

Hieronder schreef zij onder andere: “Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Update van Samantha

Een paar dagen na het overlijden gingen er geruchten rond dat Samantha in het ziekenhuis zou liggen.

Ze zou in een shock verkeren door de plotselinge heftige gebeurtenis. Na twee dagen radiostilte op het Instagram-account van de blondine vertelt ze nu hoe het met haar gaat.

Ze kan nog steeds niet beseffen dat haar lover is overleden. ‘Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ik ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd (…)

ik ben je zo dankbaar dat je toch nog weer in mijn leven ben gekomen’, schrijft ze onder een selfie op Instagram. Wij wensen Samantha heel veel sterkte in deze lastige periode!

Bron: story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending