Zien: Valentijns-bericht van Jeroen Rietbergen aan Linda de Mol onderschept!
Connect with us

WOW

Zien: Valentijns-bericht van Jeroen Rietbergen aan Linda de Mol onderschept!

Jeroen Rietbergen heeft afgelopen week de bons gekregen van Linda de Mol nadat hij hoofdpersoon bleek in het The Voice-schandaal. De bandleider van het programma zou zich schuldig hebben gemaakt aan meerdere grensoverschrijdende gedragingen. Hiervan zou hij verschillende al hebben toegegeven en het zou een al veel langer bestaand probleem zijn.

De ex-vriend van de blonde presentatrice is inmiddels al lang en breed vertrokken uit Nederland. Zijn werkzaamheden, ook buiten The Voice of Holland, zouden onmiddellijk zijn stilgezet voor een bezoek aan een kliniek in Amerika. Wat de precieze bedoeling is van het bezoek aan deze kliniek is nog onduidelijk. Wel gaan er geruchten dat Linda de volledige kosten op zich zou nemen die ruim 40.000 euro zouden bedragen. Een behoorlijk bedrag dat je over moet hebben voor je ex-vriendje waar je woedend op bent. Of de twee nog bij elkaar zullen komen is ook onduidelijk.

Jeroen Rietbergen stuurt kettinkje aan Linda!

Verschillende media vinden het onwaarschijnlijk dat Jeroen en Linda ooit nog een setje kunnen vormen. Ook voor de reputatie van Linda zou dit eigenlijk funest zijn waardoor een hereniging ook onwaarschijnlijk blijkt. Echter zijn er ook kanalen die spreken van een Gooische break-up waarbij gewacht wordt tot alles is bekoeld en overgewaaid. Hierna zou volgens deze kanalen weer een voortzetting van de relatie publiekelijk bekend gemaakt worden. Echter gokken we dat Valentijnsdag dit jaar iets te vroeg is voor dit stel, over twee weken. Maar een bedrijf met een beetje ballen kan wel gemakkelijk inhaken op de media-aandacht voor dit stel. En dat is precies wat sieradenontwerper DRKS heeft gedaan met deze geniale advertentie. Swipe voor meer:

Meest bekeken

Heftig: Maan openhartig over haar grootste offer die zij moest brengen om droom waar te maken

In het jaar 2016 deed zangeres Maan mee aan talentenjacht The Voice of Holland en sindsdien is zij niet meer weg te denken uit de entertainmentwereld. Maan heeft al diverse awards binnen weten te slepen en ze scoort goed met haar nummers. In Grazia laat Maan weten dat ze meerdere offers heeft moeten brengen om haar dromen waar te maken.

Het leven als een student heeft de zangeres niet kunnen beleven, dit daar ze nog zo jong was toen ze The Voice won. Maan vindt dit toch heel erg jammer en noemt het dan ook haar ‘grootste offer’. Tevens laat ze weten dat ze een ‘spoedcursus volwassen worden’ heeft gehad.

‘Het is lastiger om op je bek te gaan en weer op te staan, omdat je onder een vergrootglas ligt’, laat ze weten. ‘Daardoor ben je voorzichtiger. Fouten maken kan niet ongezien.’ Gelukkig kijkt Maan daar niet negatief op terug. ‘Dat voelt niet als een offer. Ik ben vooral dankbaar dat mijn leven zo is gelopen. Ik kan doen waar ik als klein meisje van droomde’, aldus Maan. En die droom is optreden in de Ziggo Dome.

Een fuif met mede-studenten ziet ze wel zitten. ‘Er zijn geen ego’s, er wordt niet geshowd. Het boeit allemaal niet; iedereen doet gewoon waar-ie zin in heeft’, zegt Maan daarover. ‘In de tv-wereld is het misschien wat stijver, maar ook dat heeft zijn charme. Ik wil het een niet ophemelen en het ander afkraken, maar als je een verschil wilt benoemen, is dat vooral dat er bij leeftijdsgenoten meer het gevoel is van avontuur.’

Maan ziet ondanks de offers die zij heeft moeten brengen, wel een mooie toekomst voor zich. Over de liefde wil ze niet heel veel kwijt, wel geeft ze aan dat ze later graag een gezinnetje wil stichten. Chantal Janzen is voor de zangeres een groot voorbeeld als het gaat om het combineren van een gezin en je carrière. ‘Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar. Verder hoop ik dat ik nog heel veel ervaringen en successen kan blijven delen met de mensen om me heen.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Yvonne Coldeweijer weet nog meer over zangeres Maan en verschillende coaches!

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé showbizzwatcher om te volgen om volledig voorzien te worden van al je roddel-behoeftes. Ook Maan komt zo nu en dan ter sprake bij de roddelkoningin. We hebben bijvoorbeeld al verhalen gehoord over en Marco Borsato, Jan Smit en Ali B. Tot voor kort heeft echter nooit iemand gereageerd op de verhalen rondom de zangeres en de andere artiesten.

Toen Ali en Marco in opspraak kwamen vanwege de BOOS-video over The Voice kwam er wél eindelijk antwoord. Dit antwoord zat in een statement van de zangeres zelf die ze op Instagram gaf nádat de BOOS-video uitgezonden was. De zangeres gaf het volgende aan: “Omdat ook over mij verhalen de ronde hebben gedaan wil ik hier voor eens en voor altijd duidelijk over zijn. In mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen.”

Yvonne Coldeweijer weet meer over Maan!

Ze vervolgt: “Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren. Waar het ging om muziek. Iedereen die bij het programma betrokken was, inclusief coaches, hebben mij altijd met alle respect behandeld en er is nooit sprake geweest van grensoverschrijdend gedrag, fysieke toenadering of machtsmisbruik naar mij toe.” Hiermee lijkt ze dus te zeggen dat er nooit fysieke toenadering is geweest tussen haar en een coach. Coldeweijer heeft echter deze vraag gekregen: “De Steenwinkel schreef in haar verhaal over The Voice dat ze helemaal geen weet van heeft…” Hiermee worden vermoedelijk de eerder genoemde verhalen bedoelt. Coldeweijer laat het volgende weten: “Maan is een dirty little girl.” Wat Coldeweier precies weet kunnen we niet zeggen. Wellicht dat we daar in de toekomst nog meer over gaan horen. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rene van der Gijp haalt keihard uit naar Lil Kleine: ‘Hij is gehandicapt’

Lil Kleine kreeg gisteren van de rechter een taakstraf van 120 uur opgelegd wegens mishandeling van een man in een nachtclub in Amsterdam. Rene van der Gijp regeerde gisteren in de talkshow VI Vandaag op dit nieuws en zei dat Lil Kleine gewoon een verstandelijke beperking heeft.

Rene refereerde ook nog naar Jamie Vaes de vriendin van Lil Kleine die een paar maanden geleden nog zwaar werd mishandeld door hem en maar blijft terugkomen. Voor deze mishandeling werd Lil Kleine ook opgepakt door de Spaanse politie, maar omdat Jamie geen aangifte deed werd Lil Kleine al snel weer vrijgelaten.

Hieronder kun je het filmpje bekijken waarin Rene keihard uithaalt naar Lil Kleine.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending