Zien: Veel commentaar op de ’te strakke broek’ van koningin Máxima: “aandacht gaat naar achterkant!”
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Veel commentaar op de ’te strakke broek’ van koningin Máxima: “aandacht gaat naar achterkant!”

Maxima is weer onder de aandacht gekomen in de media en dit keer vanwege haar opvallende broek. De koningin begon haar werkweek met een opvallende outfit waar de nodige opmerkingen door zijn ontstaan.

De kledingstijl van Máxima wordt nauw in de gaten gehouden door ‘Royal experts’ wat er voor zorgt dat vrijwel elke outfit die ze aanheeft gedeeld wordt op social media.

Blauw Bloed TV is daar eentje van die alles documenteert over het leven van de Royals en met name de kledingstijl van Maxima. Op hun Instagram schrijven ze het volgende over de laatste kledingstijl van onze koningin: “Koningin Máxima is haar werkweek begonnen in het oranje! Voor het bezoek van de Zuid-Afrikaanse minister Naledi Pandor koos ze voor een nieuwe top en pantalon én een paar flinke oorbellen. Wat vind jij van haar outfit?”

Dat zorgde uiteraard voor de nodige opmerkingen, iemand schreef namelijk: “Die strakke oranje broek van haar zorgt voor alleen maar afleiding” en iemand die schreef: “Oef! Die broek is een misser, en het haar trouwens ook”

Zie hieronder de desbetreffende foto’s:

Meest bekeken

Wow: Marieke Elsinga laat haar “doorschijnende broek” uit Voice zien!

Marieke Elsinga was te zien in het programma ‘I Can See Your Voice’. Dat is een muzikale spelshow waarin zes kandidaten alles uit de kast halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.

In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. De presentatrice wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan.

Marieke Elsinga heeft de verkeerde broek uitgekozen!

Samantha Steenwijk roept gelijk dat haar broek doorschijnt. Maar volgens de presentatrice zelf is er iets anders aan de hand. Haar broek laat namelijk alle “putten” in haar bips zien, en dat wil ze liever niet.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Zware beveiliging rond huis Sigrid Kaag

Woensdag is de beveiliging rond de woning van minister Sigrid Kaag drastisch opgeschroefd. Er is een politiepost geplaatst en in de buurt zijn meer camera’s opgehangen.

Vorige week kwam er een dreigende man met een fakkel bij de woning van Kaag opdagen. Daarop deed de kersverse minister aangifte wegens bedreigingen. De 29-jarige Amsterdammer is aangehouden. Op 19 januari moet hij voor de politierechter verschijnen.

De 44-jarige vrouw die het voorval filmde, is eveneens aangehouden.

In de straat van minister Hugo de Jonge is eerder ook al permanente en zware bewaking ingevoerd sinds een gelijkaardig incident.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Anne Rose Zonneveld nu al zwanger van André Hazes”

Een aantal maanden geleden schreven we nog bijna dagelijks over Sarah van Soelen, maar Sarah is inmiddels alweer verleden tijd. Onze rokkenjager André Hazes heeft namelijk alweer een aller nieuwste vriendin welke Anne Rose Zonneveld heet. Je hebt hier vast al van alles over gelezen maar mocht je dat nog niet hebben gedaan kun je hier alles over Anne Rose Zonneveld vinden.

Nu je dit allemaal weet hebben wij echter nog meer bizarre geruchten te melden want volgens meerdere juice kanalen komt er binnenkort groot nieuws, en dan hebben we het over écht groot nieuws als we ze moeten geloven.

De nodige drama’s zijn echter al ontstaan rondom de familie Hazes want André schijnt nu bij de ouders van Anne Rose te wonen en heeft heftige ruzie met zijn moeder Rachel Hazes. Hadden we je al verteld dat Anne Rose trouwens de boekhouding van schoonmoeder Rachel doet? Dat ter zijde, verder naar het grote nieuws!

Anne Rose Zonneveld zwanger van André Hazes?

Een groot juicekanaal, Reality.FBI, die het regelmatig bij het juiste einde hebben zeggen nu dat ze groot nieuws hebben. Ze willen het grote nieuws echter nog niet verklappen alhoewel er nu wel al dingen worden gezegd als een zwangerschap van André Hazes. Het zou dus zomaar kunnen dat Anne Rose Zonneveld zwanger is van André Hazes, het zou toch wat zijn?

Het nieuws wordt binnen een week naar buiten gebracht, zeggen ze. Wij zijn in ieder geval benieuwd jongens en meisjes! Nog heel even wachten, een paar nachtjes slapen en dan weten we meer!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending