Zien: Veel ophef om opgedoken foto’s van Lil Kleine vlák na het overlijden van zijn opa
Connect with us

Celeberties

Zien: Veel ophef om opgedoken foto’s van Lil Kleine vlák na het overlijden van zijn opa

Gisteren liet rapper ‘Lil Kleine via instagram weten dat zijn opa overleden was. Het was een zwarte dag uit zijn leven en hij was er erg verdrietig over. Hij was erg verdrietig en besloot zelfs een brief aan zijn opa te schrijven:

“Ik kan nog niet geloven dat u nu echt weg bent…” schrijft Jorik bij een foto met zijn overleden familielid. “M’n gevoel zegt dat ik vaker langs had moeten komen en meer tijd met u had moeten doorbrengen. Daar voel ik me schuldig over. Ik kan er geen sorry meer voor zeggen of verandering in brengen, want u bent niet meer onder ons…”

Zoals je hierboven kan lezen heeft hij het dus erg zwaar met het verlies van zijn opa. Tenminste, dat zou je denken want slechts een paar uur later doken er foto’s op waarop je kan zien dat hij keihard aan het feesten was in Dubai.

Groot feest voor Lil’ Kleine en Jaimie op verdrietige dag

Slechts een paar uur nadat hij had gehoord dat zijn opa overleden was werden er foto’s gemaakt van een erg gezellig feestje in Dubai. Shownieuws heeft deze foto’s in handen gekregen.

 

Veel mensen kunnen niet begrijpen hoe je op het ene moment nog in tranen bent en vervolgens een paar uur later keihard kunt gaan feesten en doen alsof er niks aan de hand is.

‘Lil Kleine is veel in de media de afgelopen tijd omdat hij het laatst erg grappig vond dat hij op vakantie in Dubai is terwijl Nederland in een strenge lockdown zit.

Celeberties

Zien: Veel ophef over Voice Kids beelden waar Marco Borsato minderjarige kandidate knuffelt en kust

We weten natuurlijk allemaal waar het de afgelopen tijd het meest over gaat: de schandalen die hebben plaatsgevonden met Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. Dit alles is ontstaan door de laatste aflevering van BOOS die door onder andere Tim Hofman is gemaakt.

The Voice Kids beelden Marco Borsato

Het dagelijks nieuws gaat bijna nergens anders meer over en wij doen er net zo hard aan mee. Er gaat nu echter een oud filmpje viraal van Marco Borsato bij The Voice Kids waar iedereen het momenteel over heeft.

Oude beelden Marco Borsato bij The Voice Kids

Er gaat nu een filmpje viraal waarop oude beelden van Marco Borsato bij The Voice Kids te zien zijn. Op de beelden zijn de coaches samen met hun leerlingen aan het wachten op de uitslag van The Voice, alleen Marco Borsato zit wel heel erg aan het meisje die op de beelden te zien is.

Om eerlijk te zijn willen wij ook niet zomaar filmpjes naar buiten brengen zonder dat Marco echt schuldig bevonden is maar deze beelden zijn momenteel het onderwerp van de dag.

Dit filmpje vinden wij echter toch raar om naar te kijken aangezien Marco een wat oudere man is (52) en niet van het meisje af kan blijven, zoals meerdere mensen laten weten.

Uiteraard kan het net zo goed zijn dat Marco de beste bedoelingen had en gewoon deed wat hij altijd doet en ontzettend gespannen was, zegt een andere groep mensen. Kijk en oordeel zelf naar de onderstaande beelden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maxime Meiland krijgt er ongenadig van langs: “Zó dom!”

Maxime Meiland is vanwege vaderlief Martien natuurlijk plotsklaps een bekende Nederlander geworden. Het gezin dankt de bekendheid aan het uitgesproken karakter van Martien. Een karakter die niet bij iedereen in Nederland lekker valt. Door het nieuwe programma ‘Chateau Bijstand’ is er weer een nieuwe lading Nederlanders die behoorlijk klaar zijn met dit gezin.

Er is veel kritiek op het doel van dit programma en de manier waarop het gezin met deze situatie omgaan. Dries Roelvink liet zich eerder al uit over Martien: “Ik heb grote twijfels over de echtheid van Martien. Ik zie hem veranderen als de camera aangaat.” Ook Uithoornse (waar Chateau Bijstand opgenomen wordt) buurtbewoners spreken zich uit: “Het is één groot toneelspel! Het is poppenkast, die act van hem. Martien is nep!” Martien zelf reageerde ooit: “Heel veel mensen denken dat ik een act doe op tv. Dan denk ik: ‘hoezo?’ Dat kan toch helemaal niet!?”

Maxime Meiland speelt domheid niet!

De verhalen betreft Maxime zijn anders, echter niet veel positiever. Maxime mocht een ochtend meehelpen in een slijterij in Uithoorn in ruil voor wat flessen wijn. De eigenaar van de slijterij: “Maxime is een leuke meid. Op tv komt ze niet al te snugger over. Ik dacht eerst: dat zal wel gespeeld zijn. Maar dat is niet zo. Ze heeft geen al te hoog IQ. Absoluut niet.” De eigenaar geeft een voorbeeld: “Een man in de winkel kwam twee biertjes afrekenen. Dat kostte 5,55 euro. Die man legde drie muntjes van twee neer en zei: ‘Ik doe er wel een stuiver bij.’ Maxime gaf hem een euro terug. Ik zag de cameraman al vreemd kijken en oogcontact zoeken. De klant zei toen: ‘Ik krijg vijftig cent terug hoor.’ ‘Oh, dat zal dan wel,’ zei Maxime. Maar het is een leuke meid. Nee, ze komt niet nog eens werken. Dit was eenmalig.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Yvonne Coldeweijer is ernstig ziek

Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat het roddelen haar allemaal te veel wordt. Ze zegt dat ze overspannen en maximaal overprikkeld is en dat ze het rustiger aan moet gaan doen. Ze is volgens haarzelf over haar eigen grenzen heen gegaan en ze heeft tijd nodig om bij te komen.

Ze dacht nog dat ze de symptomen kon negeren maar dan zou ze over een paar maanden helemaal met haar werk moeten stoppen. De burn-out klopt al aan de deur.

Yvonne is deze week amper met nieuwe roddels gekomen en dat blijft voorlopig zo. Ze gaat echt haar rust pakken en we zullen de aankomende tijd weinig van haar horen. Laats stond Yvonne nog aan de desk bij RTL Boulevard en was ze te zien in de talkshow van Beau om te praten over Lil Kleine die zijn vriendin Jamie Vaes mishandelde. Maar ook hier zal Yvonne niet meer bij aanschuiven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending