Zien: Victoria Koblenko verbluft volgers met “eerlijke foto” van haar lichaam!
Connect with us

Celeberties

Zien: Victoria Koblenko verbluft volgers met “eerlijke foto” van haar lichaam!

Victoria Koblenko deelt op Instagram een foto en haar volgers zijn verbluft. Dat de blondine een beeldschone vrouw is wisten we natuurlijk al. Maar deze “Eerlijke foto” bewijst dat nog maar eens even! Ze schrijft: “Docu ‘Eerlijkefoto’ van Miljuschka Witzenhausen op Videoland Online heeft volgens mij raak geschoten! Heb jij hem al gezien?

Mijn DM stroomt vol met hele lieve berichten, waarvoor dank! Het is natuurlijk redelijk bizar dat we door Instagram in een constante wedstrijd zijn komen te zitten over wie het strakst, het dunst, het rondst, het bruinst, als het maar een superlatief is…dan ben je de duim omhoog ‘waard’. It’s messing with our mind. En omwille van onze kids, dochters en jongens moeten we kijken hoe we ons uit die strijd onttrekken ondanks dat het algoritme dat wil dicteert.”

Victoria Koblenko deelt eerlijke foto!

Ze vervolgt haar bericht met: “Beide foto’s zijn niet bewerkt, maar de eerste foto zou ik nooit op insta zetten omdat ik mezelf in m’n hoofd liever zie zoals op de tweede foto. Dat is wel redelijk ziek, ik weet het, maar het is wel waar. Ben ook heel benieuwd of de mannen naar de docu hebben gekeken en wat ze ervan vinden. Lets keep it real!”

Celeberties

HEFTIG: Marco Borsato intens verdrietig gespot, gaat het wel goed met hem?

Het grote nieuws begin dit jaar sloeg in als een bom. Marco Borsato en zijn grote liefde Leontine gaan scheiden. Na 20 jaar huwelijk is de knoop doorgehakt. Toch lijken de twee nog altijd door één deur te kunnen.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Marco van meerdere walletjes heeft gegeten tijdens zijn huwelijk met Leontine. De affaire met Iris de Hond is dan ook uitgebreid besproken in de media. En ondanks deze affaire bleven de twee voor elkaar vechten. “Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, reageerden zij toen nog.

Scheiding

Toch mocht het niet baten. Het vechten voor het huwelijk, de meerdere pogingen om het toch te redden. In februari kwam het nieuws naar buiten, na 22 jaar gaan de twee scheiden. Marco trok gelijk in bij zijn moeder en inmiddels is hun huidige woning in de verkoop gezet.

Nu zijn er heftige foto’s uitgelekt. Na wat tijd doorgebracht te hebben met zijn gezin, barstte Marco in tranen uit. Op de foto’s is te zien hoe Marco huilend in de armen van Leontine valt en vervolgens in de auto stapt. Met het feit dat hij sinds een paar maanden niet meer 24/7 bij zijn gezin kan zijn, zou Borsato ontzettend veel moeite hebben. Volgens een bekende van het stel zou hij daarom wekelijks langs om een maaltijd op tafel te zetten.

Ook dochter Jada vertelde onlangs dat de band tussen haar ouders nog altijd oké is. Afgelopen week deelde zij nog trouwfoto’s van haar ouders.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Zangeres Anouk haalt hard uit naar Mark Rutte en neemt het op voor KZOP

Zangeres Anouk is best wel een beetje boos. En dan met name op Mark Rutte. Volgens haar is het vreselijk wat de actiegroep KZOP afgelopen zondag is overkomen in Maastricht en wil weten wanneer de minister president actie onderneemt.

Ze deelt de zangeres op haar social media. “Hooligans/tegen betogers? Jullie bedoelen gewoon racisten. Alle liefde voor de demonstranten van Kick Out Zwarte Piet, ik hoop dat jullie veilig zijn thuisgekomen.” En vervolgens haalt ze uit naar de premier: “Minister president, wanneer ga je hier echt eens wat aan doen?”, vervolgt door enkele emojis, waaronder een middelvinger-teken.

Zangeres Anouk neemt het op voor actiegroep KZOP

Afgelopen zondag waren er zo’n 15 actievoerders van KZOP die wilden demonstreren op het Vrijthof in Maastricht. Omdat de sfeer daar grimmig werd werd deze demonstratie verplaatst naar een gebied iets verderop maar ook daar liep het uit de hand. Ook daar werd de kleine groep belaagd door honderden tegendemonstranten. Drie van hen werden aangehouden omdat ze met vuurwerk gooiden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opvallend: Gezinsuitbreiding voor André Hazes en Monique Westenberg!

Het was de laatste tijd erg onrustig in de roddelbladen betreft André Hazes en Monique Westenberg. Door een hoop geruchten leek de relatie tussen de twee op de klippen te lopen en de zanger is zelfs even het huis uit gegaan om elkaar de ruimte te geven. Maar het tij lijkt nu te keren voor de twee. “De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één.

Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan… Frenkie”

Gezinsuitbreiding André Hazes en Monique Westenberg

Jaja, het lijkt allemaal weer goed te gaan tussen de twee. Ze zijn nu op vakantie in Bonaire en hebben een hond genomen.

Ze hebben Frenkie uit het asiel gehaald. Het lijkt dus allemaal weer op rolletjes te lopen in huize Hazes!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending