Zien: Video van een poedelnaakte Geraldine Kemper in een of andere hotelkamer duikt ineens op
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Video van een poedelnaakte Geraldine Kemper in een of andere hotelkamer duikt ineens op

Ken je het programma ‘Sterretje gezocht’ nog? Klinkt misschien als een heel vies televisie format maar in feite was het gewoon een zoektocht naar nieuw televisietalent voor BNN in 2009.

Uiteindelijk was het de Volendamse Geraldine Kemper die de talentenshow won en een kans kreeg om zich te bewijzen op nationale televisie. Een keuze die niet verkeerd heeft uitgepakt lijkt ons zo.

Inmiddels zijn we alweer 13 jaar verder en is Geraldine 32 jaartjes oud. Maar eerlijk is eerlijk, ze ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Gelukkig weet ze dat zelf ook:

Meest bekeken

Zien: Ook partner Samantha Steenwijk ging vreemd

Het lijkt tegenwoordig wel of elke bn’er vreemd gaat. Yvonne Coldeweijer liet namelijk weten dat de partner van Samantha Steenwijk een aantal jaar geleden ook vreemd is gegaan.

Yvonne en Samantha stonden nog niet zo lang geleden tegenover elkaar in de rechtszaal. Yvonne beweerde namelijk dat Samantha illegale afslankpillen had gebruikt om af te vallen. Terwijl Samantha beweerde dat dit door het paardrijden kwam.

Maar goed Yvonne moet dus uitkijken dat ze niet weer voor de rechter wordt gedaagd door Samantha als ze iets over haar brengt. Dus Yvonne laat weten dat ze dit verhaal echt goed heeft uitgezocht.

Yvonne zegt het volgende over Daisy de partner van Samantha:

“Daisy heeft namelijk, volgens mijn spion, een tijd geleden een langdurige affaire gehad met een andere meid en Samant weet daar helemaal niks van. Dus eigenlijk is het best wel ziel voor Samant. 🥺

“Daisy heeft meermaals aangegeven niet gelukkig te zijn, maar zij wilde ‘het leventje’ niet kwijt, dus bleef daarom bij Samantha”

“Waarop ze contact had met die meid. Ze spraken zeer regelmatig af. Ze spraken zelfs bij Samant en Daisy thuis af.”

“Hoi Daisy. Misschien ken je me nog wel uit de rechtszaal. Toen je me probeerde te duwen. Maar dat was per ongeluk denk ik hè. Ik heb een vraag; klopt het dat je een affaire hebt gehad met een dame op de kazerne van de marechaussee in Den Haag?”

Samantha en haar partner hebben nog niet gereageerd op deze onthulling van Yvonne.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gezondheid van Koning Willem-Alexander gaat steeds verder achteruit

Koning Willem-Alexander stond onlangs nog vrolijk handjes te schudden in het aanmeldcentrum in Ter Apel, terwijl hij kampt met een longontsteking.

Vervolgens is duidelijk geworden dat de koning fysiek niet in staat is om af te reizen naar de Verenigde Staten, waar van 6 tot en met 9 september een werkbezoek gepland stond. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Koningin Máxima ging overigens wel naar het land van Joe Biden.

Ernstige gezondheidsproblemen voor Willem-Alexander, koning te ziek om te reizen

De officiële lezing van de Rijksvoorlichtingsdienst luidt dat ‘Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander niet zal afreizen naar Texas en Californië op basis van medisch advies’. De dienst is van mening dat vliegreizen het herstel van de koning kunnen dwarsbomen. De koning zal in Nederland ”beperkt” doorgaan met werken.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Pasgeboren baby die niet stopte met huilen door eigen 20-jarige moeder vermoord

Deze week werd een 20-jarige uit Argentinië veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar voor het op lugubere wijze ombrengen van haar baby.

De jonge vrouw bracht in 2020 haar klein meisje om het leven omdat ze niet stopte met huilen.

Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de onfortuinlijke baby haar hoofdje tegen een voorwerp stootte en niet meer te troosten was.

Het janken stopte niet en besloot de gewetenloze ma het kind de verwurgen.

Openbare aanklagers gaan in hoger beroep.

“We willen levenslang. Ze is overduidelijk niet geschikt als moeder”, meldde Marcelo Cuellar via het Zuid-Amerikaans medium La Republica.

Tijdens de rechtszaak bleek dat de veroordeelde uit een gezin met alcoholisten komt.

Via sociale media wordt door enkelen gesuggereerd dat de moeder leed aan een ernstige vorm van postnatale depressie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending