Zien: Viespeuk Jeroen Rietberg ging zo te werk
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Viespeuk Jeroen Rietberg ging zo te werk

Het AD komt met een verhaal over hoe Jeroen Rietberg de man van Linda de Mol en de bandleider bij The Voice of Holland te werk ging en zo zijn slachtoffers maakten.

In ons vorige bericht lieten wij al weten dat Jeroen op het mediapark bekend staat als een viezerik en een pervert. Hij is altijd bezig met het lastig vallen van medewerksters en kandidaten.

Een aantal dames laten het volgende weten:

“Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.”

“Hij was in die tijd samen met Lieke van Lexmond, maar toch maakte hij al snel avances bij me.”

“Hij belde mij op een avond om af te spreken, waarop ik zei: ‘Ik zie letterlijk nu een televisiereportage van Linda en jou, waarin jullie vertellen zo gelukkig te zijn.’ Toen zei Jeroen: ‘Dat kan allemaal wel zijn, Linda denkt dat we echt iets hebben, maar ik wil jou’.’”

“Vraag op een willekeurige redactie in Hilversum rond bij wie Rietbergen wel eens ‘iets’ geprobeerd heeft en op elke redactie gaan vingers de lucht in.”

Yvonne Coldeweijer laat ook weten dat Jeroen Rietberg zich in zijn privé leven ook vaak misdraagt tegenover dames. Zo geeft Yvonne het voorbeeld van de bruiloft van Tim Koeman de zoen van Ronald Koeman waar Jeroen Rietbergen ook was. Hij bleek namelijk voortdurend een meisje lastig te vallen door ongevraagd aan haar billen te zitten en continue vieze opmerkingen naar haar hoofd te slingeren. Meerdere gasten bevestigen dit. Ook doet het verhaal de ronde dat hij dames ongevraagd tegen de muur drukte.

Inmiddels heeft Jeroen toegegeven dat hij zich fout heeft gedragen en heeft hij ontslag genomen bij The Voice. Zijn carrière lijkt hiermee voorgoed voorbij, maar zijn vrouw Linda lijkt hem te blijven steunen ondanks dat ze al langer op de hoogte was van zijn wangedrag en hij in therapie van haar moest.

Meest bekeken

Zien: Gaby Blaaser is vergeten om haar broek aan te trekken

Gaby Blaaser kennen we van veel dingen. Van de Bachelor, Special Forces VIPS en voornamelijk vanwege haar Instagram. We zijn benieuwd wat we in de toekomst nog van Gaby te zien krijgen. Wat we vooral zien is het feit dat ze vaak vergeet haar kleding aan te doen. Zo vergat ze gister opeens haar broek aan te doen.

Gaby Blaaser op Instagram

Wist je dat Gaby ooit meedeed aan Goede tijden, slechte tijden? Ze speelde hier bijna 200 afleveringen de rol van Sacha Kramer. Daarvoor speelde ze in Spangas, waar ze het meest bekend van is.
Deze Nederlandse celebrity heeft inmiddels 396.00 fans op Instagram. Dit is natuurlijk een absurd aantal.

We zagen haar onlangs in de de tv-show Special Forces. Daar werd ze vooral keihard afgemaakt omdat ze er maar een beetje bij stond. Dit fragment is hier terug te zien. Op Instagram doet ze het stukken beter.

Gaby vergeet haar broek

Gaby vraagt het zich bij deze post zelf af: ‘Waar is je broek Gaby?’. Mevrouw is in de keuken op zoek naar een lekker broodje maar doet dit wel zonder broek aan. Het is een typische Gaby Blaaser post.

Deze foto gaat natuurlijk niet om haar trui, het feit dat ze in de keuken is of iets anders. Het is meer dan duidelijk waar deze foto om draait. Is het haar nieuwe tattoo? Ben je benieuwd geraakt naar de foto? Bekijk hem dan hieronder. Wat vinden we? Broek aan of uit? Laat het ons weten in de comments.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Anouk stopt PER DIRECT als coach bij The Voice of Holland: ‘Deze smerige dingen zijn er gebeurd’

Anouk houdt het voor gezien als coach bij The Voice of Holland. Dat laat de zangeres vandaag weten via Instagram. Aanleiding om te stoppen zijn de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. ,,Na een aantal statements te hebben gezien van Jeroen Rietbergen, en ook na een paar telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, weet ik wel genoeg”, aldus Anouk.

In een video die de zangeres vandaag op Instagram plaatst, vertelt ze bewust nog niets te hebben gezegd over de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik aan het adres van meerdere personen binnen The Voice of Holland. ,,Ik wilde eigenlijk de aflevering van BOOS afwachten, aankomende donderdag. Maar na een aantal statements te hebben gezien, van onder andere Jeroen Rietbergen, en ook na een aantal telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, weet ik wel genoeg.”

Daarom heeft Anouk besloten te vertrekken bij het zangprogramma. ,,Het is gewoon een corrupte bende. Ik wil niet werken op een plek waar jarenlang een aantal mannen misbruik heeft gemaakt van hun positie en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet. Dan heb je een structureel probleem. Dat is niet waar ik zit. Daar wil ik geen onderdeel van zijn”, legt ze uit.

De 46-jarige Haagse sluit haar video af met de boodschap ‘niet meer terug te komen bij The Voice of Holland’. ,,Dat was het.”

Samenwerking

Eerder vandaag liet T-mobile al weten de samenwerking met het programma per direct stop te zetten. ‘Wij hebben besloten op basis van alle berichtgeving van de afgelopen 24 uur het sponsorschap van het huidige The Voice Of Holland per direct stop te zetten. We keuren elke vorm van grensoverschrijdend gedrag af en nemen hier als bedrijf nadrukkelijk afstand van. Nogmaals ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen’, aldus een woordvoerder van het telecombedrijf.

Supermarktketen Lidl, dat eveneens prominent in beeld komt, liet in een verklaring weten: ,,,Wij zijn vandaag geïnformeerd dat het programma is opgeschort. Wij wachten verdere informatie cq onderzoek af.”

Frustrerend

Chantal Janzen, die sinds 2019 het programma presenteert, sprak zich gisteren en vanochtend uit over de kwestie. In haar Instagram Stories stelde ze dat de doofpot omgegooid moet worden en de waarheid op tafel moet komen. ,,Aan de partijen en aan de mensen die blijkbaar al zo’n tien jaar lang van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten, maar nu reageren in de pers met ‘we zijn enorm geschrokken’: laat deze woorden aub over voor de slachtoffers”, aldus de presentatrice.

Het management van Waylon, die ook als coach te zien is in The Voice, liet weten: ,,De enige reactie die hier op zijn plek is, is dat het verschrikkelijk is wat er is gebeurd. Waylon is hier niet bij betrokken en RTL heeft dat aan ons bevestigd.”

Ook Jamai, Martijn Krabbé en Wendy van Dijk lieten van zich horen. Laatstgenoemde stelt nooit iets te hebben gemerkt van de verhalen die rondgaan over het RTL-programma.

Niet uitzenden

RTL en producent ITV maakten gisteren bekend The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden. De zender meldde dat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen en wil tot de bodem uitzoeken wat er precies speelt. Bandleider Jeroen Rietbergen bekende zijn betrokkenheid en liet weten per direct op te stappen.

Coach Ali B. wordt ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag; er ligt momenteel een aangifte tegen hem. In een statement op Instagram ontkende de rapper de beschuldigingen aan zijn adres.

Naast Rietbergen en Ali B., zouden er nog meer personen beschuldigd worden. Meer dan veertig vermeende slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van The Voice of Holland hebben zich verenigd in een WhatsAppgroep, zo liet RTL Boulevard gisteren weten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Chantal Janzen gooit voorgevel en achterwerk op het kopieerapparaat

De Nederlandse presentatrice Chantal Janzen houdt wel van een beetje gekkigheid. Voor haar eigen platform Andc.tv maakt ze dan ook regelmatig spannende fotoshoot waarbij ze het randje opzoekt. Dit keer gooit Chantal haar op het kopieerapparaat.

Chantal Janzen geeft zichzelf bloot

Al jaren is deze blondine niet van de televisie af te slaan. Ze presenteert voor al jaren de goed bekeken tv-programma’s en dus is het niet gek dat je haar vaak in het typische RTL4-avondvermaak ziet. Naast presenteren op de tv heeft Chantal sinds een paar jaar haar eigen platform genaamd &C, uit te spreken als And See.

Voor het &C magazine doet ze vaak gekke en spannende fotoshoots, tot groot genoegen van mannelijk Nederland. Voor de nieuwste editie van haar maandblad trok ze onder andere haar broek en ging op het kopieerapparaat zitten. Het resultaat zie je op onderstaande foto’s. Onderaan dit artikel zie je de video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Zo op het kopieerapparaat

Chantal schrijft bij de foto’s op Instagram: “Lol op de werkvloer, tranen, stress, plezier, geluk, verlies, velen van jullie delen AL deze zaken met je collega’s. Wat missen we hen, want op veel werkplekken is men nog steeds niet samen door de maatregelen die nog gelden.”

“&C vindt het daarom hoog tijd om je collega’s, die harde werkers, steunpilaren èn plezier-brengers, eens in het zonnetje te zetten. Houd @andcgram in de gaten komende maand voor de leukste, liefste en grappigste manieren om je collega’s te eren! ⬅️Foto 2: altijd al eens willen doen. 🍑”. Bekijk hieronder de beelden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending