Zien: Volgens ‘zeer goede bekende’ heeft Leontine, Marco Borsato ook bedrogen!
Connect with us

Celeberties

Zien: Volgens ‘zeer goede bekende’ heeft Leontine, Marco Borsato ook bedrogen!

Ook Leontine zou ontrouw geweest zijn tijdens het huwelijk met Marco Borsato. Ze zou het bed gedeeld hebben met een jongere man…

Dat Marco Borsato ontrouw is geweest, wisten we al wel. Maar nu zou óók Leontine het bed met een ander gedeeld hebben tijdens het huwelijk.

Hotel

Volgens het Instagram-account Lifeofyvonne, heeft een ‘zeer goede bekende’ van haar het bed gedeeld met Leontine. Ze deelt in haar Instagram Stories dat het een ‘jonkie’ geweest is en dat het gebeurd is in een hotel.

Later plaatst Lifeofyvonne nog een bericht met: ‘alle leugens gaan uitkomen’. Of dit nog een staartje krijgt zullen we dus nog even moeten afwachten…

 

Liefdestrip

Gisteren deelden Marco en Leontine nog liefdevolle beelden vanuit het Spaanse eiland Ibiza. Ze zijn op liefdestrip naar het eiland afgereisd en leken het erg naar hun zin te hebben. Het ‘rustig aan doen’ lijkt verleden tijd tussen de tortelduifjes. Maar of het de goede kant op blijft gaan is nog de vraag.

Celeberties

Net binnen! Andre Hazes heeft Sarah ten huwelijk gevraagd

Het heeft er alle schijn van dat Andre Hazes zijn nieuwe liefje Sarah ten huwelijk heeft gevraagd. Op Instagram plaatsten Sarah namelijk een foto van een dure ring om haar vingers met een datum erbij. Deze ring hebben we nog niet eerder bij Sarah gezien en de datum die erbij staat is 26-05-2021. Ook heeft Sarah de letter ‘A’ van Andre op één van haar nagels laten zetten.

We weten nog goed wat er gebeurden toen Andre zijn ex Monique ten huwelijk vroeg. Hij ging er namelijk een paar weken later vandoor met Sarah en liet Monique bekaaid achter. Vele bn’ers zoals Hans Klok, Frans Bauer en Wilfred Genee spraken er schande van. Laten we hopen aangezien Sarah ook zwanger van hem lijkt dat Andre deze keer wel zijn belofte nakomt.

Hieronder de foto met de ring en de datum erbij die Sarah op haar Instagram account plaatsen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg flirt erop los met deze BN’er

Monique Westenberg heeft de breuk met André Hazes ondertussen helemaal verwerkt. Ze flirt erop los met een andere BN’er.

De blondine had ontzettend veel verdriet in de eerste maanden na de breuk. Nu probeert ze haar leven weer in handen te nemen. De afgelopen tijd flirtte ze zelfs met een andere BN’er.

Het gaat om Freek Vonk. Eerder postte Monique al een foto op haar Instagram waarin ze Freek expliciet noemde. Vorige week deed ze dat nog eens. Ze publiceerde een kiekje van haar zoontje op vakantie en schreef: “Freek Vonk in de dop.” Daarop reageerde Freek met hartjes-oogjes en deelde het plaatje op zijn beurt verder. Volgers merkten onmiddellijk op dat de twee heel goed bij elkaar zouden passen.

De fans zien ook dat de twee veelvuldig contact hebben via de sociale media. De schattige reacties van Freek Vonk op de berichten van Monique worden dan ook gretig leuk gevonden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Veel gemeen

Monique en Freek hebben meer gemeen dan je zou denken. Ze wonen niet alleen dichtbij elkaar, maar delen ook dezelfde passies zoals kinderen, reizen en dieren.

Volgens weekblad Weekend had Freek eerder een oogje laten vallen op Bridget Maasland. De zoon van Bridget is grote fan van de bioloog, maar het werd niets.

Het is afwachten of de vonk tussen Monique en Freek wel overspringt. Haar volgers hopen alvast vurig van wel.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Sarah van Soelen geeft allereerste interview voor de camera

Iedereen kent Sarah van Soelen (25) ondertussen als de nieuwe vlam van André Hazes. Nu ging ze voor de eerste keer mee naar een evenement. Schoonmoeder Rachel Hazes opende vandaag haar eigen theebarretje.

En daar hoorde natuurlijk ook een interview bij. Ze verscheen voor de camera van Shownieuws. De verslaggever vraagt hoe ze met de media-aandacht omgaat. Sarah geeft toe: “Ik moet er nog wel een beetje aan wennen hoor.”

Uiteraard is André er om haar te steunen. Hij biedt wel een beetje hulp. “Maar wat kan je doen. Zij hoeft niet geholpen te worden, want het is gewoon een leuk wijf. Ik ben trots op met wie ik mag lopen.” Bekijk het interview hier.

Ook Rachel Hazes kan het uitstekend vinden met Sarah. Dat was met Monique heel anders. Het is geen geheim dat Rachel niet rouwig was om de breuk tussen de zanger en Monique. Een week na de scheiding haalde ze zelfs flink uit naar de ex van haar zoon.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending