Zien: ‘Vriendin Lil Kleine blijft bij hem vanwege chantage materiaal’
Connect with us

Meest bekeken

Zien: ‘Vriendin Lil Kleine blijft bij hem vanwege chantage materiaal’

Jaimie Vaes, de vriendin van Lil Kleine, blijft ondanks de gefronste wenkbrauwen toch bij hem. Dat komt niet door het geld, aldus Juice Channel.

Tweede Mishandeling

Opnieuw zijn er beelden naar buiten gekomen waarin de kleine rapper zijn vriendin mishandeld. De rapper is inmiddels opgepakt door de politie. Wat opmerkelijk is, is dat zijn imago geen schade lijkt op te lopen. De vorige mishandeling op Ibiza leverde hem zelfs een hit album op.

De ex-manager van Lil Kleine reageerde al op het incident: “Meid, Jamie Vaes, is het nou niet een keer genoeg geweest? Hoeveel langer wil jij jezelf nog zo laten behandelen en mishandelen? Als jij nu niet kiest voor jezelf en je zoontje, dan ben jij geen moeder maar een loeder. Dit is geen gezonde situatie voor een kind! Wat ben jij, Lil’ Kleine, in godsnaam aan het doen? Jij hebt echt een aantal corrigerende tikken nodig gap!”

Chantage

Maar wat is dan de reden waarom ze toch nog bij hem blijft? Volgens Juice Channel is er chantage materiaal in het spel: “Wij hebben zojuist van betrouwbare bronnen gehoord dat Lil’ Kleine in het bezit is van beeldmateriaal waarop Jaimie Vaes te zien is. Volgens onze bron zou zij op deze beelden dingen doen die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen.”

Meest bekeken

‘Lil’ Kleine chanteert Jaimie Vaes met heftige beelden’

Er circuleren heftige beelden waarop Lil’ Kleine zijn verloofde Jamie Vaes zwaar mishandelt. De rapper trekt haar uit de auto en klemt haar hoofd tussen de deur van zijn auto.

De aanleiding voor het incident is niet helemaal duidelijk. Yvonne Coldeweijer zegt dat Jaimie met haar zoontje op straat is gezet zonder spullen. “Jaimie heeft zelf geen auto, geen huis en geen geld. Ik heb wel begrepen dat ze op dit moment in goede handen is.”

Nu zien we het

Talrijke BN’ers reageren geschokt op het nieuwe incident. “We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het. Ik hoop zo dat dit goed en snel eindigt. Want dit is niet ok”, vindt Miljuschka Witzenhausen.

Chantage

Iedereen vindt dat Jaimie de rapper nu definitief moet verlaten. Showbizzkanaal Juicechannel weet echter waarom ze dat niet doet. Lil’ Kleine zou haar namelijk chanteren. “Wij hebben zojuist van betrouwbare bronnen gehoord dat Lil Kleine in het bezit is van beeldmateriaal waarop Jaimie te zien is. Volgens onze bron zou zij op deze beelden dingen doen die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen. Dit is ook één van de redenen dat Jaimie ondanks alle ellende bij Lil Kleine blijft. Hij dreigt namelijk deze beelden openbaar te maken als zij hem verlaat…”

Aangehouden

Lil’ Kleine is inmiddels ook aangehouden. De politie bevestigt het nieuws en zegt de zaak te onderzoeken. Het is niet bekend of Jaimie verwondingen heeft opgelopen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Glennis Grace en rapper Lil Kleine brengen samen nummer uit!”

Het was weer een rustige zondagavond in Nederland. Glennis Grace zit in de bak, samen met Lil Kleine. Ook Nilüfer Gündoğan, een Nederlandse politica van Volt Europa, is geschorst vanwege grensoverschrijdend gedrag. Dat is natuurlijk ongelooflijk triest en heftig. De rapper zou zijn vriendin aan de haren uit de auto gesleurd hebben.

Ook zou hij haar hoofd tussen de portier hebben geklemd. Mevrouw Grace zou Jumbo-medewerkers mishandeld hebben en een soort knokploeg hebben opgetrommeld om haar te helpen. Waarom het Kamerlid geschortst is is trot nu toe nog onbekend. Zelf heeft ze ook laten weten niet te weten waar de beschuldigingen vandaan komen: “Ik weet niks en mag blijkbaar niks weten…” De grappen die op Twitter voorbij komen gaan dan ook voornamelijk over de twee oud-coaches van The Voice. Het feit dat deze twee óók al banden hebben met het omstreden programma maakt het allemaal nog heftiger natuurlijk.

Glennis Grace en Lil Kleine vormen goed duet!

Zowel de zangeres als de rapper zouden volgens verschillende bronnen mogelijk op het zelfde politiebureau vast zitten. We weten natuurlijk niet hoeveel ruimte er tussen deze politiecelletjes zit, maar de kans bestaat dat ze elkaar gezien hebben. En dat is natuurlijk voer voor ontelbaar grappen op Twitter. Het album van de rapper dat nu overal op nummer één staat gaat namelijk over de incidenten op Ibiza. Wellicht dat de rapper over de huidige situatie weer een album kan maken, dit keer met Glennis erbij. Er zijn al wat nummers bedacht zoals “Een eenzame Kerst” en “Wij slaan ons overal doorheen!“. Ook is de titel van het album al bedacht:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André Hazes was niet alleen in de club: “Samen met deze dame!”

André Hazes lijkt het vrouwelijk schoon nog steeds voor het uitkiezen te hebben gezien alle geruchten. Sarah van Soelen heeft in een recent interview aangegeven dat de toekomst tussen de zanger en haar nog niet zeker is. Ook lijkt Monique Westenberg nog open te staan voor een verzoening met de zanger gezien haar eerdere hints en statement op zijn verjaardag.

Wat de zanger allemaal zal gaan doen is nog onduidelijk, hij lijkt altijd te gaan waar de wind heen waait. In de tussentijd heeft de zanger namelijk ook al een kortstondige relatie gehad met een andere dame, Anne Rose. Ook hiermee lijkt het contact nog niet geheel te zijn verbroken gezien de banden die deze dame met Rachel Hazes heeft. Afgelopen weekend is de zanger behoorlijk vaak gespot en er zijn dan ook flink wat foto’s bij de juicekanalen terecht gekomen. We weten dus precies waar hij allemaal geweest is.

André Hazes gekiekt tijdens feesten!

Na een etentje met onder andere zijn moeder bij La Brochetta was de avond nog niet afgelopen. Onder andere Yvonne Coldeweijer en Juicechannel hebben foto’s van de zanger geplaatst dat hij aan het feesten is bij de Chin Chin Club op de Rozengracht in Amsterdam. Dit was in de nacht van De Nacht Staat Op. De zanger werd gespot met een biertje waardoor Coldeweijer schreef: “Als dit geen 0.0 biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André. om te janken.” De zanger werd met de mede-eigenaresse van La Brochette gespot. Echter lijkt het erop dat deze dame al bezet is. Welsey Sneijder zou volgende de juicekanalen ook aanwezig zijn geweest. Hij had meer geluk bij een vriendin van de desbetreffende dame. Foto’s hieronder, swipe voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending