Zien: ‘Vriendin Lil Kleine wordt helemaal kapot gemaakt’
Connect with us

Meest bekeken

Zien: ‘Vriendin Lil Kleine wordt helemaal kapot gemaakt’

Wat Lil Kleine een paar dagen geleden zijn vriendin Jamie Vaes heeft aangedaan weten we inmiddels wel. Hij heeft haar zwaar mishandeld en werd kort daarna door de politie gearresteerd. Een agent lekte nog dat Lil Kleine in zijn cel alleen maar aan het huilen was en hij niet meer wilde eten.

Maar Lil Kleine is inmiddels weer op vrije voeten. Hij mag 10 dagen lang niet bij zijn vriendin Jamie Vaes in de buurt komen en zit waarschijnlijk in een hotel. Het lijkt erop dat de zaak waarschijnlijk geseponeerd zal worden, omdat Jamie Vaes geen aangifte heeft gedaan en dit ook niet gaat doen. Dat maakt de zaak natuurlijk alleen maar triester. Want je ziet natuurlijk al waar het naar toe gaat. Jamie Vaes zal Lil Kleine weer een kans geven en de relatie weer met hem voortzetten. Net als toen ze met een fles tegen haar hoofd werd geslagen door hem op Ibiza. Ook toen werd hij opgepakt, maar deed ze ook geen aangifte en stond hij kort erna al weer buiten en gingen de twee weer gewoon met elkaar verder alsof er niks gebeurd was.

Jamie Vaes lijkt overigens helemaal aan de grond te zitten, want op internet circuleren sinds gisteren ook foto’s van haar zonder kleren waar alles op te zien is. Het is wel heel opvallend dat deze foto’s nu verspreid worden en dat Lil Kleine is vrijgelaten en ze geen aangifte doet. Het lijkt erop dat iemand wraak op haar probeert te nemen en eigenlijk is er maar één persoon die daarvoor in aanmerking komt.

Meest bekeken

Net binnen: Politieagent deelt momenten van rapper Lil Kleine huilend in de cel (foto’s)

Er is ergens iets uitgelekt dat is wel zeker want er zijn beelden gedeeld waarop te zien is hoe een politieagent aan iemand anders verteld hoe Lil Kleine huilend in de cel zat en niet wilde eten.

Aan RTL Boulevard heeft de politie inmiddels laten weten dat ze gaan onderzoeken hoe dit gebeurt is aangezien dit enorm privacygevoelig is.

Lil Kleine huilend in de cel en wil niet eten

Een roddelkanaal had de beelden gedeeld op Instagram, dit heeft de politie gezien en op basis daarvan doen ze nu een intern onderzoek. Jorik zou volgens onderstaande beelden aan het huilen zijn en zou absoluut niet willen eten.

De politie heeft als reactie op de verspreiding van de beelden het volgende gegeven:

“We zijn op de hoogte van het bestaan van deze screenshots en doen onderzoek of het iemand van ons is die dat deelt”, aldus de woordvoerder. “Dat is nu nog geheel onduidelijk. Het kan ook gaan om bluf.”

Het gaat om het volgende gesprek, waar een screenshot van is gemaakt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Tinder Swindler bracht Valentijnsdag door met deze bekende Nederlander!

Tinder Swindler is een jongeman die de gemoederen wereldwijd al weken bezighoudt. Zijn echte naam is Simon Leviev en hij is bekend geworden door een Netflix-documentaire. De man heeft zich lange tijd op Tinder voorgedaan als een steenrijke zoon van een miljardair die zijn rijkdom heeft vergaart in de diamantenbusiness.

De rijke zoon is in het echt helemaal niet zo rijk, maar doet er alles aan om zijn slachtoffers dit te laten geloven. Hij wist vele dames binnen een maand smoorverliefd te maken, maar kwam toen met een plottwist. De man vertelt zijn slachtoffers dat hij aangevallen wordt en uit veiligheidsoverwegingen zijn creditcards niet kan gebruiken. Vrouwen maakten vaak wel 100.000 tot 200.000 euro over. Ook de Nederlandse Ayleen Charlotte uit Amsterdam is voor zijn gladde verhalen gevallen en heeft destijds 140.000 euro overgemaakt naar de oplichter. De jongeman is een lange tijd van Instagram verdwenen maar lijkt nu weer terug.

Tinder Swindler doet het goed op de Nederlandse markt!

Daarbij hoeft de oplichter nog steeds niet om vrouwelijk schoon verlegen te zitten. Gezien zijn bekendheid vanwege Netflix zijn er nog steeds genoeg mensen die hem aantrekkelijk genoeg vinden om mee rond te hangen. Zo zien we regelmatig nieuwe vriendinnen voorbij komen waarmee de oplichter op stap is. Ook in Nederland heeft hij zich de afgelopen tijd begeven. En we vermoeden we dat hij hier dan ook de volgende bekende Nederlander heeft opgepikt. We weten dat de carrière van Bram Krikke in de lift zit, maar of hij 140.000 euro af kan gaan tikken om Simon uit handen van zijn vijanden te houden weten we niet. De twee zijn in ieder geval niet alleen op Valentijnsdag:

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Linda de Mol woedend op Chantal Janzen door deze actie!”

Linda de Mol en Chantal Janzen hebben nooit echt door één deur gekund. De twee blonde presentatrices strijden al jaren, zonder er woorden aan vuil te maken, om de troon en kroon van televisiekoningin. Natuurlijk heeft De Mol altijd een stapje voor, ze komt uit een rijk en machtige familie die de Nederlandse mediawereld domineert.

De Mol ruilde RTL een paar jaar geleden in voor Talpa, Chantal bleef bij RTL. Hierdoor kwam het programma ‘Oh, wat een jaar!’ vrij voor een nieuwe presentator of presentatrice, dat werd Janzen. De Mol sprak zich daar behoorlijk negatief over uit: “Ja, daar vind ik een heleboel van. Het is pijnlijk en het enige dat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik het niet gedaan had.” Eind vorig jaar vroeg neefje Johnny in zijn Ja/Nee-spel of de ruzie al was bijgelegd. Het antwoord was: “Jee”.

Linda de Mol en Chantal Janzen nog steeds niet eensgezind!

Het mag duidelijk zijn dat er nog altijd oud zeer is tussen de twee presentatrices. De Mol is tegenwoordig echter behoorlijk gevloerd door alle openbaringen rondom The Voice en haar ex-vriend. Janzen is inmiddels al gevraagd over de gehele situatie en of ze wellicht het programma in de toekomst nog wil presenteren. Ze zegt: “Ik denk aan de mensen, aan alle gedupeerden. Het is in mijn idee ondergeschikt wat er daarna met The Voice gebeurt. Dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik heb daar nog helemaal niet over nagedacht. In het begin dacht ik: oké, ik moet dit gewoon even aankijken. Je bekijkt dit eigenlijk voornamelijk als een buitenstaander.” Janzen benaderd de The Voice-situatie dus héél afhoudend en De Mol is er compleet door gevloerd. iets wat volgens critici behoorlijk op de zenuwen van De Mol werkt vandaag de dag. Het lijkt erop dat het kroontje voorgoed is overgeheveld:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending