ZIEN: Vrij pikante foto’s van Isabelle uit First Dates op social media opgedoken!
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Vrij pikante foto’s van Isabelle uit First Dates op social media opgedoken!

Gisteren konden First Dates-kijkers kennis maken met Isabelle en Luc. Een leuk stel die het volgens kijkers alleen maar over het leven tussen de lakens hebben gehad. Prima gespreksonderwerp tijdens een leuke date natuurlijk.

Niet onze eerste keuze wanneer er tientallen camera’s op je gericht staan. Maar goed, daar hadden deze twee niet heel veel problemen mee. We zijn altijd benieuwd naar de socials van deelnemers uit dit soort programma’s en gelukkig zijn er genoeg mensen die ons hierover tippen.

First Dates-Isabelle schaamt zich niet!

Meestal is het niet zo héél opvallend wat er op de Instagram accounts van de deelnemers staat. Maar bij Isabelle staan er toch wat foto’s die het kijken wel eventjes waard zijn:

Celeberties

Heftig: Koning Willem-Alexander heeft droevig weekend achter de rug

Koning Willem-Alexander moest zijn vakantie in Griekenland onderbreken om een verdrietige reden. Zijn peetvader, vorst Ferdinand von Bismarck, werd afgelopen weekend namelijk in intieme kring in Duitsland begraven.

Ferdinand von Bismarck overleed op 23 juli en werd 88 jaar.

Overlijden

Ferdinand von Bismark is ’s avonds op 23 juli overleden in de St. Adolf-Stitft in Reinbek. Dit bevestigde de familie van de vorst twee dagen na zijn overlijden. Ferdinand was de achterkleinzoon van de Duitse rijkskanselier Otto van Bismarck en tevens de peetvader van koning Willem-Alexander. De Rijksvoorlichtingsdienst liet een dag later weten dat de Oranjes niet publiekelijk op het overlijden van de vorst wilden reageren. Tevens bleef het onduidelijk of prinses Beatrix en koning Willem-Alexander naar de uitvaart zouden gaan. Afgelopen weekend werd Ferdinand in privésfeer begraven. Koning Willem-Alexander vloog ’s ochtends van Griekenland over naar Duitsland om afscheid te nemen van zijn peetvader.

Peetvader

Ferdinand von Bismark en Claus van Amsberg leerden elkaar kennen tijdens hun studie. De twee werden goed bevriend. Toen Claus van Amsberg in 1966 het huwelijksbootje stapte met prinses Beatrix trad Ferdinand als getuige op bij het huwelijk. Tevens werd hij een jaar later de peetvader van hun eerste zoon, koning Willem-Alexander. In september 1967 was Ferdinand aanwezig bij de doop en kreeg de koning Ferdinand als een van zijn doopnamen: Willam-Alexander Claus George Ferdinand.

Gebeurtenissen

De Duitse vorst bleef betrokken in het leven van de koning. Zo was hij aanwezig bij diverse bijzondere gebeurtenissen van de koninklijke familie waaronder het huwelijk van koning met Máxima in 2002. In 2013 liet Ferdinand trots weten dat Nederland boft met zijn petekind als koning.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending