Zien: Wat is er tussen Ali B en Maan gebeurd? Dennis Schouten zegt het te weten!
Connect with us

Celeberties

Zien: Wat is er tussen Ali B en Maan gebeurd? Dennis Schouten zegt het te weten!

Ali b is de afgelopen dagen ongelooflijk veel bespot vanwege een video met Max Verstappen. Hierin is de rapper te zien, nét na de overwinning van Verstappen. De rapper vraagt iedereen die aanwezig is even te filmen omdat hij gaat rappen. Roddelpraat omschrijft deze rap als een soort slecht Sinterklaasgedicht van een 11-jarige. De rapper is dan ook compleet gesloopt op het internet en er wordt gevraagd of hij dit nooit meer wil doen.

Een felicitatie aan Max is meer dan genoeg. Maar terwijl het in de uitzending van Roddelpraat, Dennis Schouten en Jan Roos, over de rap gaat, bedenkt Dennis zich plots iets. Hij vertelt onder andere dat hij tegenwoordig met enige regelmaat in de sportschool te vinden is. Daar ontmoet hij “andere BN’ers” en iemand heeft hem daar iets verklapt.

Ali B zou buiten de pot piesen, maar met wie?

Dennis Schouten laat weten dat hij in de sportschool andere BN’ers spreekt. Hij zegt: “Ik heb dus… Ik weet niet of het handig is om te vertellen. Maar ik heb dus gehoord… Ik zit dus op de sportschool en daar komen dus andere BN’ers. En die vertelde mij dus dat ‘ie het zo raar vindt dat het nooit is uitgekomen dat Ali B ook met Maan is gegaan.” Jan Roos vraagt vervolgens: “Dat zegt een BN’er? Wie?” Dennis Schouten reageert hier vervolgens op met: “Nee, dat kan ik niet zeggen…” Meer in de video hieronder vanaf minuut 25:47!

Celeberties

Zien: Marco Borsato gaat het heel vies spelen!

Marco Borsato heeft gisteren aangifte gedaan van smaad en laster tegen het slachtoffer die hem beschuldigt van misbruik en ook tegen haar moeder.

Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en wil hij deze zo de kiem in smoren. Alleen vergeet Marco dat er nog twee andere slachtoffers zijn die waarschijnlijk binnenkort aangifte gaan doen. Daarnaast beweert John van den Heuvel dat er een geluidsopnamen is waarin Marco toegeeft dat hij het eerste slachtoffer heeft misbruikt. En is er een psycholoog waarbij Marco tijdens een sessie met het slachtoffer en haar moeder ook heeft toegegeven dat hij dit gedaan heeft en zelfs zijn excuus heeft aangeboden aan het slachtoffer en haar moeder.

Daarnaast kwam Dennis Schouten die samen met Jan Roos het nieuws over het misbruik door Marco voor het eerst publiekelijk maakte op Instagram met een nieuwe aantijging. Dennis beweert namelijk van het slachtoffer beelden te hebben gekregen waarop hele smerige dingen gebeuren tussen Marco en het slachtoffer. Dus blijkbaar is er ook nog bewijs op beeld en het lijkt er dan ook op dat het met al dit bewijs en twee nieuwe slachtoffers die zich gemeld hebben bij John van den Heuvel een moeilijk verhaal te gaan worden voor Marco om zich hier nog uit te kunnen redden.

Het slachtoffer laat overigens vandaag weten in de Telegraaf teleurgesteld te zijn in de reactie van Marco en dat hij het zo vuil gaat spelen. Ook verwacht ze nu nadat Marco aangifte heeft gedaan en alles ontkent een lange en emotionele lijdensweg.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ali B vreemdgegaan met zangeres Maan!? “Vreemdgegaan en schijnhuwelijk”

Ali B is deze week enorm veel bespot vanwege een video waarin hij rapt voor Max Verstappen. Jan Roos en Dennis Schouten zijn al meerdere keren viraal gegaan door de onthullingen die ze doen in hun show.

Roddels in de sportschool

Zij waren de eerste die kwamen met het gerucht over Marco Borsato, maar nu hebben ze een pikant gerucht over Ali B en Maan. Dennis zegt dat bij een sportschool in Almere (waar ook veel BN’ers trainen) te hebben gehoord dat Ali B is vreemdgegaan. De bron is dus iemand die ook naar die gym gaat. Volgens de bron zou Ali het met maan hebben gedaan. Dennis wil uiteraard niet zeggen wie de bron is.

Jan Roos haakt aan en zegt dat hij ook vernomen heeft dat Ali B een schijnhuwelijk zou hebben. Jan doet er nog een schepje bovenop en zegt dat Ali meer van de herenliefde zou zijn. Dennis vult dit verhaal aan en zegt dat dit verhaal ook rond gaat bij de BN’ers in de sportschool. Bekijk hieronder het fragment:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dave Roelvink schrijft heftige afscheidsbrief aan pasgeboren zoontje

Vanaf morgen is Special Forces VIP te zien op Videoland, waarin tien BN’ers een harde en niets ontziende training krijgen van voormalig Special Forces. Een van de deelnemers is Dave Roelvink en die kreeg het zwaar te verduren.

Zware beproeving

De BN’ers zijn als test twee weken lang zwaar afgesnauwd en gekleineerd. Erik Wegewijs, voormalig officier bij de Special Forces, legt uit: “De wereld waarin de Special Forces operaties uitvoeren is kwetsbaar, onvoorspelbaar, complex en heeft meerdere gezichten. Eigenschappen als mentale veerkracht zijn essentieel. In Special Forces VIPS zoomen we met name in op het gedrag dat de deelnemers vertonen als ze onder constante druk staan. Als zij geen status, geen zekerheid en geen houvast hebben.”

Wegewijs vervolgt: “Wij bepalen voor hen wanneer, hoe en waarom zij uit hun comfortzone gaan. De vraag is of ze in staat zijn om zichzelf hieruit te denken. Of dat ze zich laten leiden door emotie. Beschikken zij over mentale eigenschappen die Special Forces Operators ook bezitten?”

Dave Roelvink schrijft afscheidsbrief

Dave Roelvink beaamt dat ze stuk voor stuk gesloopt en afgepeld werden. Op een bepaald ogenblik moest hij zelfs een afscheidsbrief schrijven aan zijn pasgeboren zoontje. “Dat was een heftig moment, dat doe je liever niet. Maar het geeft wel een beeld van wat die jongens van de Special Forces doen. Dat is het doel van het programma. Laten zien wat die jongens doorstaan en of je daar zelf geschikt voor zou zijn.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending