Zien we dat goed? Wat doen Tino Martin en Monique Westenberg daar?
Connect with us

Celeberties

Zien we dat goed? Wat doen Tino Martin en Monique Westenberg daar?

Weet je wie er sinds een paar weken allebei weer vrijgezel zijn? Monique Westenberg en Tino Martin! ‘Nou en’ zal je vast denken, maar er speelt dus meer tussen de twee…

Op Instagram sturen beide bijvoorbeeld regelmatig hartjes naar elkaar en onlangs noemde Tino Martin de ex van André Hazes zelfs een ‘leuke meid’. Althans als we onze bron Party moeten geloven.

Tino Martin en Monique Westenberg
Weekblad Party valt het verder op dat de zanger zich de laatste tijd erg vaak op social media bevindt. Hij zou actief contact onderhouden met meerdere vrouwen maar met Monique in het bijzonder…

Celeberties

“Uitdagende foto” van prinses Alexia gaat het hele internet over!

Alexia is niet alleen een opvallende verschijning in Nederland. In het buitenland weet de prinses ook het nieuws te bereiken. “Esta semana en ¡Hola! Argentina, te contamos todo sobre la hija de Máxima de Holanda, la princesa. La royal de 15 años juega a ser Instagrammer, toca la guitarra, canta y sus “travesuras” dan que hablar.” Wat? Juist, prinses Alexia staat op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’ vanwege haar vijftiende verjaardag. Daar zijn ze maar wat trots dat Maxima hier Koningin is en drie prachtige dochter ter wereld heeft laten komen. Dat bovenstaande Spaanse bericht? Dat schijven ze op social media. Er staat: “Deze week in Hallo! Argentinië. We vertellen je alles over de dochter van Máxima de Holanda. De 15-jarige royal speelt Instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” laten mensen praten.”

“Alexia is de rebelse prinses”

“Is zij de rebelse prinses van haar generatie?” staat er op de cover van de middelste prinses. Daarin schrijven ze over het feit dat de prinses graag danst, gitaar speelt en zingt. Dit doet ze via haar, op privé-ingestelde, social media kanalen. Iets waar we helaas niet al teveel van meekrijgen, behalve de video’s die via vriendinnen toch de buitenwereld weten te bereiken zoals deze hier! Het artikel gaat verder onder onderstaande video (en foto!):

Een gevaar?

Ook wordt er in het blad beschreven dat ze haar moeders “avontuurlijke en extraverte geest heeft geërfd”. Nouveau heeft een deel vertaalt en dit weten ze daarover te zeggen: “Dat is ook een gevaar voor de quinceañera-prinses, die al kleine schandalen heeft veroorzaakt voor de koninklijke familie. Begin juni veroorzaakte een TikTok-video waarin ze een controversieel lied zong met vriendinnen veel gedoe in de Nederlandse samenleving.” We kunnen wel stellen dat dat “gedoe” allemaal wel meevalt, toch? In ieder geval, hier is de prachtige eerste cover te zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Reden relatiebreuk met Monique: ‘André Hazes opnieuw teruggekeerd bij Bridget Maasland’

André en Monique zijn uit elkaar.

Dat meldt Story vandaag op basis van een ‘betrouwbare bron’. Er is echter nog geen bevestiging over de breuk van het management van Hazes en Westenberg.

Maar als het klopt dat zal de wereld van de Nederlandse showbusiness vandaag op zijn grondvesten schudden! Dag huwelijk, dag liefde, weg sprookje, geen ‘Time of our Life’.

Alles leek koek en ei, maar dat was dus kennelijk schone schijn. André Hazes en zijn levenspartner Monique gaan hun geplande huwelijk afzeggen, lijkt de conclusie van de berichtgeving. De bom is op het warme Bonaire gebarsten. De turbulente relatie tussen de 27-jarige zanger en de 43-jarige Westenberg is volgens de berichten definitief zelfs gestrand.

Bridget

Hazes leek na de liefdesaffaire met Bridget Maasland voor altijd gekozen te hebben voor Monique. De jonge zanger, mateloos populair bij zijn publiek, kwam na een verblijf op Curaçao op hangende pootjes terug naar het gezinsnest.

Home sweet home.

Wonder

Terug bij Monique, die daarvoor heel verstandig geen druk zette op André gedurende zijn affaire met Bridget Maasland, maar toch bleef hopen op een wonder. Niet in de laatste plaats voor hun beider zoontje André jr. (4).

Hazes ging helemaal uit zijn bol in de romance, waar de media van smulden. Rachel Hazes, de moeder van André, zag in Bridget de ideale schoondochter en sprak dat ook uit. Pijnlijke momenten voor de achtergebleven Monique stapelden zich op. Echter, velen kozen echter de kant van de jonge moeder omdat ze zich indertijd heel dapper gedroeg.

Corona

Het wonder geschiedde. Met veel publicitair geweld barstte de kortstondige affaire met Bridget en André zette zijn SUV weer voor de deur bij Monique.

Er waren door corona geen optredens. Daardoor was er ook geen verleiding van drank en laat thuiskomen. André ging een saai leven leiden: naar de sportschool, op de bank, plannen maken en voor André jr. zorgen.

Bovendien had Hazes bedacht dat hij Monique wilde verrassen door, uiteraard met de camera erbij, haar romantisch ten huwelijk te vragen in het Wereld Museum. En dat gebeurde dus ook… Op de klanken van Time of our Life kwam een huilende Monique totaal overrompeld de zaal binnen, waar aan het einde André tussen de witte bloemen en de kaarsen haar opwachtte.

Romantischer kon bijna niet…

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Bridget Maasland toch zwanger van André Hazes’

Een tijdje geleden heeft weekblad Story geruchten aan weten te wakkeren dat Bridget Maasland zwanger zou zijn. Ze was destijds natuurlijk nog met André Hazes die nu naar alle waarschijnlijkheid weer samen is met zijn ex, Monique Westenberg. Wat hier destijds van waar was kunnen we niet met zekerheid zeggen.

We zullen nog een maandje of 7 tot 8 moeten wachten op het antwoord gokken we. Maar hetzelfde weekblad heeft nu toch wel een héél merkwaardige titel op hun voorblad van de nieuwe uitgave.

Bridget Maasland toch zwanger?
Er staat groot vermeldt: “André en Monique… en de zwangerschap die alles pijnlijk maakt”. We hebben nog geen reactie gekregen van één van de drie waar al deze geruchten over gaan, maar die zullen ongetwijfeld deze week nog aan de orde komen.

Doorgaan met lezen

Trending