Zien: WhatsApp-oplichter doet zich dus voor als… 2-jarige dochter van deze moeder!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: WhatsApp-oplichter doet zich dus voor als… 2-jarige dochter van deze moeder!

Wanneer je geen ambities of enig gevoel voor je medemens hebt, dan kun je altijd nog WhatsApp-oplichter worden. Veel lager dan dat kun je niet zakken, maar het schuift schijnbaar wel geld in het laatje voor degene die slim genoeg zijn. Gelukkig is zo’n 90% van de oplichters op dit platform niet héél snugger en worden ze steeds vaker en sneller opgepakt. Er zijn zelfs mensen die het voor elkaar hebben gekregen om zelf de locatie van hun oplichter te achterhalen door een slim trucje. We hebben de uitleg hiervan in een artikel geplaatst die je kunt zien via de link onder de onderstaande alinea. Maar we gaan nu eerst even kijken naar een oplichter die overduidelijk zijn huiswerk niet gedaan heeft. Of we hebben te maken met een hoogbegaafde 2-jarige die haar BSO vergeten is te betalen!

WhatsApp-oplichter is vergeten de BSO te betalen!
Deze oplichters krijgen vaak hun gegevens vanuit callcenters waar door medewerkers weleens gesjoemeld wordt met klantengegevens. Dan weet je zeker dat je iemand aan de andere kant heb met een kind zodat je verhaal “geloofwaardig” overkomt. Maar dan moet je natuurlijk wel even kijken hoe oud dat kind is om daar je taal op aan te passen. Dat is in dit geval niet helemaal goed gelukt:

Meest bekeken

Maatregelen weer aangescherpt: contactberoepen 4 weken dicht!

In België worden de coronamaatregelen weer aangescherpt. Het Overlegcomité meldt op een persconferentie onder meer dat basisscholen en middelbare scholen weer dichtgaan. Kleuterscholen blijven nog wel open. De maatregelen gaan zaterdag in.

Ook contactberoepen zoals kappers moeten de komende vier weken weer dicht.

Ook mogen niet-essentiële winkels alleen nog maar klanten op afspraak binnen laten. In grote winkels mogen in totaal vijftig mensen tegelijk binnen zijn. Buiten mogen mensen in groepen van vier samenkomen. Dat lag eerder op tien personen.

Premier De Croo spreekt van een “korte pijnperiode, een paaspauze”. “De viruscirculatie is de hoogste in vier maanden en de druk op de ziekenhuizen is zo hoog dat je je afvraagt hoelang je dit nog kunt aanhouden”, aldus de premier. “Die derde golf gaan we nu de kop indrukken, exact op dezelfde manier als we dat in het verleden gedaan hebben”, benadrukt hij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Dit is de nieuwe vlam van Yolanthe Cabau’

Is er na de breuk met Wesley Sneijder dan eindelijk weer een nieuwe liefde in het leven van Yolanthe? De actrice vertelt openhartig over haar liefdesleven…

Aan tafel bij Beau deed Yolanthe gisteravond een boekje open over haar leven én of zij weer gelukkig is in de liefde…

Amerika
Op dit moment woont de actrice in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava, die zij samen kreeg met haar ex-man Wesley Sneijder. Sinds de scheiding heeft Yolanthe – voor zover zij bekendmaakte – de liefde niet opnieuw gevonden. Alle aandacht gaat op dit moment dan ook naar haar zoontje.

,,Ik ben er wel achter gekomen dat ik veel minder tijd en liefde in mezelf heb gestoken”, vertelt Yolanthe openhartig. Zij vindt het hoog tijd om meer energie in zichzelf te steken. Er is dus nog geen ruimte voor een nieuwe liefde voor Yolanthe. ,,Als er iemand in mijn leven komt die bij mij past, dan gaan we het samen nóg leuker hebben. Maar alleen ben ik ook oké.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Waren André Hazes en Sarah al veel eerder ‘een setje’? Oplettende volgers spotten een opvallend detail

Vandaag dook een foto op waarop André Hazes (27) het wel erg gezellig heeft met Sarah van Soelen (25). Hoewel de zanger bij hoog en laag beweert dat de twee slechts vrienden zijn, bewijzen de beelden toch wat anders. Maar waren de twee al veel eerder een ‘setje’?

De influencer moet gedacht hebben: nieuwe liefde, nieuwe lokken. Een erg drastische transformatie is het niet, maar haar coupe is wat blonder en wat volumineuzer. Hoewel Sarah op de beelden in haar Instagram Stories slechts licht glimlacht, is ze er wel blij mee. ‘New hair’, schrijft ze, waarop ze vervolgens haar kapper bedankt.

Nagellak
Ook gaan de geruchten dat Sarah en André elkaar al véél eerder weer (terug)gevonden zouden hebben. En dat zou af te lezen zijn aan… de nagellak van Van Soelen. Op het desbetreffende kiekje heeft ze een rode kleur op haar nagels en een van haar volgers heeft goed opgelet. Diegene laat weten dat namelijk haar nagels al begin/midden februari deze tint hadden, zo deelt FawryNotSawry. Ook merkt een ander op: ‘Ben ik mega stalker als ik weet dat ze al een week geen rode nagels meer heeft en deze foto dus al een week oud is en dit break-up nieuws nog best vers is?’

Indirecte reactie
Sarah gaat momenteel namelijk met een andere gelmanicure door het leven en dat zou betekenen dat André het al veel langer het gezellig zou hebben met de blondine. De influencer lijkt indirect te reageren op deze geruchten door haar nieuwe nagelkleur te laten zien en schrijft: ‘Betere bronnen.’ Wat ze hier nu precies mee wil zeggen, is niet duidelijk. Mocht de foto eerder zijn gemaakt, dan heeft Hazes dus wel degelijk een scheve schaats gereden tijdens zijn relatie met Monique Westenberg. De zanger bleef volhouden in het interview met Shownieuws: ‘Ik ben de vorige keer niet vreemdgegaan en ik ben nu niet vreemdgegaan.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending