Zien: Woeste Jada Borsato nu middelpunt van bizar verhaal bij ‘roddel-kanaal’!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Woeste Jada Borsato nu middelpunt van bizar verhaal bij ‘roddel-kanaal’!

Je zou het bijna niet geloven, maar Jada Borsato, dochter van, is nu ook het middelpunt van een verhaal van overspel. De dochter van Marco heeft naar eigen zeggen inmiddels al 7 jaar hetzelfde vriendje. Op verschillende juice-kanalen en nieuwswebsites voor jongeren valt te lezen wat er volgens insiders en ooggetuigen is gebeurd. Het kanaal ‘JuiceChannel’, dat het in het verleden vaak bij het juiste eind heeft, begon met het verhaal: “We hebben van een bron vernomen dat Jada afgelopen zomer vreemd is gegaan!” Ook hebben ze gelijk een foto van de jongen waarmee dit was geplaatst waar Jada zelf ook op staat.

Vervolgens heeft de 19-jarige een reactie achter gelaten op social media waarin ze fel reageert. Ze zegt: “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al 7 jaar lang verliefd op 1 iemand, en dat is mijn vriend. Hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten.”

Jada Borsato nu ook middelpunt van bizar verhaal!

Het kanaal reageert daar vervolgens op met: “De appel valt inderdaad niet ver van de boom.“, Het kanaal is inmiddels verder gegaan en is met nog meer verhalen aan komen zetten. Ze zeggen: “Jada en haar vriendin hebben de hele middag door het dorp van Domburg gelopen en zijn in de avond gaan eten bij ‘El Fuego’. Hier heeft Jada aan de eigenaar gevraagd of ze niet bediend kon worden door een knappe jongen. Jada vond het een leuke jongen want ze is hem gaan volgen op Instagram. Ook is ze samen met die vriendin nog meegegaan naar een feestje.” Ook sluiten ze nog af met een post over de 19-jarige zangeres dat dit verhaal de hele zomer door Domburg is gegaan. Alle posts hieronder te lezen:

Meest bekeken

Zo groot is de kans op een witte kerst dit jaar

Volgens weerman Piet Paulusma krijgen we dit jaar een strenge winter met veel sneeuw en ijs. Maar krijgen we ook een witte kerst?

In onze contreien is het niet eenvoudig om twee weken op voorhand het weer te voorspellen. Weerman William Huizinga vertelt aan RTL Nieuws: “Een winterverwachting voor Nederland hangt van veel factoren af. Het maakt het maken van een winterverwachting erg complex en de verwachting vooral erg onzeker.”

Momenteel is het zelfs al moeilijk om het weer enkele dagen op voorhand te voorspellen. “Het fluctueert enorm. We zitten in een grillig patroon. Het gaat de komende dagen ineens naar de 10 graden toe, en volgende week wordt het weer wat kouder. Zo gaat dat steeds”, aldus de weerman.

Europese voorspellingen

In Nederland zijn er dus maar weerkaarten voor twee weken. Het European Centre voor Medium-Range Weather Forecasts maakt echter wel kaarten voor een maand. Maar als we daar naar kijken, is de kans op een witte kerst heel klein. De temperaturen zijn weliswaar laag genoeg, maar witte neerslag krijgen we wellicht niet. “Zoals het er nu naar uitziet, gaan we geen witte kerst krijgen”, voorspelt Buienradar alvast.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Collega’s van Rene Le Blanc zijn woest: “Ik ben boven de rest uit gestegen”

Het contact tussen René Le Blanc en zijn collega’s van Ik Geloof In Mij is helemaal verbroken. Zij willen ook geen contact meer met hem. Zijn collega’s vinden ook dat de show eigenlijk alleen om René le Blanc draait.

René heeft een interview gedaan met Story. Daarin deed hij een boekje open over zijn collega’s. Zijn collega’s hadden gezegd dat ze niet meer wilde samenwerken omdat het ‘de grote René le Blanc show’ is geworden. “Ik heb alleen nog contact met Rutger van Barneveld. Hem heb ik deze week al twee keer gezien en ik heb net een armbandje van hem gekre-gen”

Ook heeft hij een lied voor hem gemaakt. “Ik ken hem ook al tien jaar en heb zelfs nog een keer een nummer voor hem geschreven. Dan heb ik met Dave (van Well – red.) die mijn plaatsgenoot is, af en toe nog appcontact. Maar daar houdt het wel mee op.”

“Er wordt mij divagedrag verweten, wat echt helemaal nergens op slaat. Kijk, we hebben samen aan een programma gewerkt, soms wel acht tot negen uur per dag. De programmamakers beslissen uiteindelijk wat daarvan wordt gemaakt” zegt rené.

Hij vindt dat hij meer succes heeft gekregen dan de andere: “Dan hoor ik dat mij wordt verweten dat het de grote René le Blanc-show is geworden. Daar ben ik natuurlijk blij mee, dat ik een beetje boven de rest ben uitgestegen, maar ik heb er geen invloed op.”

Ook legt hij uit waarom hij in het derde deel minder was te zien. “In het derde deel van de serie ben ik minder te zien. Ik wilde het publiek laten zien wat ik kan en juist in die tijd stond ik op heel veel festivals. Dat leek me belangrijker dan weer allemaal beelden van mij aan de keukentafel”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Carlo Boszhard belandt met spoed in ziekenhuis na opnames

Carlo Boszhard is na opnames van de TV Kantine mentaal en fysiek ingestort. Hij vertelde dit trieste nieuws in een interview met Veronica Superguide.

Typetjes werden teveel

Alle inspanningen die hij doet om verschillende typetjes te bedenken werden hem teveel: “Toen voelde ik te veel druk en ben ik in het ziekenhuis beland. Ik speelde mijn laatste typetje van dat seizoen, Lee Towers. Ik deed de pruik af en stortte in. Met heel veel druk op mijn borst lag ik toen even in het ziekenhuis.”

En deze gebeurtenis maakte het nodige los bij de presentator. Normaliter bedacht hij alle typetjes zelf. Naarmate de druk groter werd besloot hij toch een aantal gastacteurs te gaan gebruiken: “Toen dacht ik: oké, hier gaan we dus nooit meer naartoe. Ik kan ze niet allemáál alleen doen, die mannentypetjes.”

“En soms verloor ik mezelf urenlang in de voorbereiding van een typetje, ging het niet zo lekker en kon alles de prullenbak in. Ik zat véél te veel in mijn eigen hoofd opgesloten. Nu neem ik wat minder hooi op mijn vork en werken we met meer gastacteurs.”

Stoppen met TV Kantine

Dat was ook de reden waarom hij heeft besloten voorlopig even te stoppen met de TV Kantine: “Als je al vijf andere programma’s doet kan het ook niet. En zeg nu zelf: mensen aan een tafel nadoen, dat hebben we wel even gezien toch? De verzadiging slaat een beetje toe door alle andere typetjes op tv.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending