Zien: Yolanthe Cabau en haar zus trekken al hun kleren uit tijdens tripje in de natuur
Connect with us

WOW

Zien: Yolanthe Cabau en haar zus trekken al hun kleren uit tijdens tripje in de natuur

Yolanthe Cabau heeft besloten om een keer samen met haar zus de luxe hotels over te slaan en de natuur in te gaan. Ze zijn samen in Portugal en besloten te gaan skinnydippen.

Yolanthe besloot haar ruimte woordenschat te gebruiken om bij de geplaatste foto een mooi tekstje te delen:

“♡
Meet me at midnight.
in the forest of my dreams,.
we’ll make a fire
and count the stars.
that shimmer above the trees.✨”

Vertaald in het Nederlands:

“Ontmoet me om middernacht
in het bos van mijn dromen.
We maken een vuur
en tellen de sterren
die boven de bomen glinsteren.”

Celeberties

Gelekte foto bevestigt Spaanse zorgen: Prinses Alexia heeft écht slechte invloed op Leonor!

Verschillende nieuwsbladen uit Spanje hebben artikelen geschreven over de Spaanse prinses Leonor van 15. Ze gaat namelijk naar dezelfde school als onze eigen prinses Alexia. Het zullen klasgenootjes worden en dat is natuurlijk best bijzonder, twee prinsessen in één klas. Zelfs voor een school die ook wel de prinsessenschool genoemd wordt.

Het gaat namelijk om United World College of the Atlantic is het oudste van de United World Colleges. Dat is een groep van scholen die door middel van internationale vorming en sociaal engagement opvoeden tot verdraagzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maar Spaanse media waren niet erg te spreken over de mogelijke invloed die onze prinses op de Spaanse prinses zou hebben. De Nederlandse prinses zou “te rebels” zijn en haar ouders koppijn bezorgen hiermee.

Alexia en Leonor samen aan het chillen!
Nu blijkt dat prinses Leonor naar de school gestuurd is omdat ze een vriendje had waar haar ouder het niet mee eens waren. Rebels hoort wat ons betreft dan ook vrij goed bij de leeftijd van de dames. Toch is er een grapjurk geweest die even in moest haken op de “zorgen” van de Spaande media. Hopelijk krijgen ze deze foto daar niet te zien:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Pitspoes Davina Michelle helemaal uit de kleren! De foto’s liegen er niet om!

Davina Michelle is een van de meest belovende zangeressen in ons kleine landje. Heel veel mensen hadden haar graag op het Eurovisie Songfestival gezien om ons land te vertegenwoordigen, echter was die plaats al vergeven.

Op social media heeft de blondine ontzettend veel volgers, zowel nationaal als internationaal. Als er iemand in ons land goed zou kunnen doorbreken dan is Davina het wel. Op een van de meest beroemde billboards ter wereld is Davina momenteel aan het schitteren, het gaat hierbij om een reclame voor haar nummer waarin verwezen wordt naar Spotify.

Davina is te zien op het billboard op Times Square in New York City en laat meer zien dan gewoonlijk! Wij zelf zagen andere afbeeldingen op haar Instagram en uiteraard willen wij deze graag met jullie delen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Spaanse media schilderen de Nederlandse prinses Alexia wel erg negatief af: Dit is er aan de hand

Zowel prinses Alexia uit Nederland als de Spaanse kroonprinses Leonor hebben gekozen voor het Atlantic College in Wales. En het toeval wil dat ze in dezelfde klas zullen zitten.

De Spanjaarden zijn niet al te blij met die samenloop van omstandigheden. De Spaanse media omschrijft de Nederlandse Alexia als ‘een rebelse prinses die haar ouders veel hoofdpijn bezorgt’, schrijft Story.

De tegenstelling met hun eigen kroonprinses Leonor kan niet groter zijn volgens hen. Zij is een voorbeeld van verantwoordelijkheid. Ze verwachten dat Alexia een negatieve invloed gaat hebben op Leonor.

De Nederlandse koning Willem-Alexander maakt zich minder zorgen. “Dat was een totale verrassing voor ons. Ik weet zeker dat ze het goed zullen vinden samen”.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending