Zien: Yolanthe Cabau verliefd op deze man en vrouw
Connect with us

WOW

Zien: Yolanthe Cabau verliefd op deze man en vrouw

Yolanthe zou momenteel samen zijn met model Lentini Eersteling. Het gerucht doet de ronde dat ze zelfs al anderhalf jaar lang een geheime relatie hebben. Maar er lijkt ook nog altijd een ander verliefd te zijn op Yolanthe, namelijk vriendin Jasmina Stoffels. De concurrentie tussen Lentini en Jasmina zorgt ervoor dat Yolanthe voor misschien wel de moeilijkste beslissing ooit staat.

Verschillende media meldden onlangs dat Yolanthe een nieuwe liefde heeft. Niet Jasmina Stoffels zou haar hart hebben veroverd, maar het mannelijke model Lentini Eersteling. Maar een bijzonder bericht op Instagram doet vermoeden dat Jasmina Yolanthe niet kan loslaten.

Vreemd bericht Jasmina
Na vier weken lang in Egypte te zijn geweest, keerde Yolanthe een aantal dagen geleden weer terug naar Los Angeles. De eerste die ze om de hals vloog was natuurlijk zoontje Xess Xava, maar vier weken lang doorbrengen zonder je grote liefde is ook enorm zwaar.

Plannen om Lentini te zien zouden daarom vermoedelijk al gemaakt zijn. Maar wie Yolanthe ook lijkt te missen is Jasmina. Toen Yolanthe terugkeerde naar Los Angeles, plaatste ze een vreemd bericht op Instagram.

Naast een serie foto’s van zichzelf, deelde Jasmina de songtekst van een nummer van Nicki Minaj. ,,Ik wil gewoon jouw favoriet zijn”, luidt de songtekst. Moet Yolanthe kiezen tussen Lentini en Jasmina, of heeft ze de keuze al gemaakt?

Celeberties

Peter Gillis krijgt zorgwekkend nieuws ná ziekenhuisopname!

De gezondheid van Peter Gillis blijkt niet al te best te zijn, dat bleek wel uit een spoedopname in het ziekenhuis vorige week. De Massa is Kassa-ster kampt al langer met gezondheidsproblemen vanwege zijn overgewicht en het lijkt hem niet te lukken hier genoeg verandering in te brengen. Gillis vertelde Turbantia: “Dit is een wake up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen.”

Na het eten van een worstenbroodje in het ziekenhuis is Gillis weer naar huis gegaan. Gillis is eerder al 40 kilo afgevallen en is dat nu weer van plan: “Over enkele maanden herken je me niet meer terug.” Echter kan stress een grote factor zijn tot overmatig eten, en er is weer een stressfactor bijgekomen. De eerder verkochte villa van 1,4 miljoen blijkt namelijk tóch niet verkocht te zijn. Dit was al even bekend, maar er blijkt nog steeds geen nieuwe eigenaar te zijn gevonden.

Peter Gillis krijgt zijn huis niet verkocht!

De villa van Gillis, die wekelijks op SBS6 te zien is geweest, is opnieuw in de verkoop gegaan. De Belgische makelaar, Heylen Vastgoed, geeft een korte beschrijving van de opvallende villa: “Deze prachtige villa is gelegen op een zeer gunstige en rustige omgeving te Pelt, toch is de woning gelegen in de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Indeling: ruime inkomhal, ruime living, gezellige woonkamer, eetkamer, veranda, keuken, bijkeuken. Daarbij 5 slaapkamers, 2 badkamers, dressing en ruime garage.” Je krijgt hiermee 425 vierkante meter woonoppervlak en bijna 9000 vierkante meter tuin. Het opvallende is dat de prijs niet meegegaan is met de tijd, deze staat nog steeds op 1,4 miljoen. Dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat de huizenmarkt in België iets minder ontploft is dan in Nederland. Misschien tóch iets van de prijs af? Gillis kennende niet. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Voorval tussen André Hazes en nieuwe stiefvader Klaas Otto: “Misselijkmakend!”

André Hazes is uitgebreid besproken in de rubriek ‘Wat vindt Jan’ van de Privé-hoek in de Telegraaf. Jan Uriot geeft hierin zijn ongezouten mening over van alles en nog wat, dit keer dus de veelbesproken zanger. André is even geleden namelijk gekiekt en hij bleek behoorlijk wat kilo’s lichter te zijn geworden.

De spieren waar hij eens zo trots op was leken als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Volgens Yvonne Coldeweijer vanwege een duidelijke reden: “André is heel veel afgevallen en dat komt omdat hij bijna zijn hele leven heeft getraind in combinatie met anabolen, maar vergis je niet, hij heeft dit echt een jaar of acht of zo zo gedaan.” Jan denkt meer te weten: “We kregen natuurlijk een foto te zien waar mensen enorm van schrokken. Kijk, dit plaatje.” Telegraaf-meneer laat blijken er niets van te snappen: “Ja, enorm afgetraind. Of dun…”

Uiterlijk André Hazes opnieuw verklaard!
Jan is klaarblijkelijk niet bang voor de nieuwe stiefvader en zijn motorclub-verleden: “Ja, dat weten we dus niet. Er zijn mensen die zeggen dat hij minder anabolen slikt en dat hij minder spot. Maar we weten het niet. Hij heeft er zelf niets over gezegd. Misschien is hij gewoon even een dag niet lekker en is hij misselijk geworden van zijn nieuwe stiefvader.” Telegraaf-meneer direct: “Wat vind je daar eigenlijk van? Van Klaas Otto?” Jan duidelijk: “Ja, hij houdt van motors… Ja, die moeder van hem, Rachel, die is nu natuurlijk gelukkig met deze meneer. En die gunt haar dat natuurlijk. ik bedoel, die vrouw moet ook haar pleziertje hebben!” Dachten wij allemaal dat het trainen iets met zijn nieuwe uiterlijk te maken had, blijkt hij gewoon misselijk te zijn van Klaas Otto. Bedankt voor de opheldering Jan! Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Glennis Grace keurt klap van Will Smith goed: ‘Had hetzelfde gedaan’

De klap van Will Smith in het gezicht van Chris Rock tijdens de uitreiking van de Oscars zorgde ook in Nederland voor ophef. Enkele BN’ers praten het geweld van Will Smith goed, zo ook Glennis Grace.

Tijdens de uitreiking van de Oscars maakte presentator Chris Rock een grap over G.I. Jane. In die film speelt Demi Moore met gemillimeterd haar een soldate. Daarmee verwees hij naar de vrouw van Will Smith, Jada.

Stevige klap

Jada heeft alopecia. Dat is een aandoening die tot haarverlies leidt. Will Smith kon niet lachen om de grap, stond op en gaf de komiek een klap in zijn gezicht. Nadat hij weer was gaan zitten, schreeuwde de acteur dat Chris het nooit meer in zijn hoofd moet halen om de naam van zijn vrouw te noemen.

Glennis Grace reageert

Talrijke BN’ers reageerden op het incident. Claudia de Breij tweette dat Jada de klap beter zelf had kunnen uitdelen. Fred van Leer schreef dan weer dat hij hetzelfde zou gedaan hebben. “Met een bureaustoel, in zijn smoel.”

Glennis Grace was er als de kippen bij om het bericht van Fred te liken. Daarmee geeft ze aan dat ook zij hetzelfde zou gedaan hebben. Dat is natuurlijk geen verrassing als je weet dat de zangeres onlangs ook in de cel zat voor zwaar geweld.

Doorgaan met lezen

Trending