Zien: Yolanthe in doorschijnende rok wat hopelijk een trend gaat worden!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Yolanthe in doorschijnende rok wat hopelijk een trend gaat worden!

Yolanthe Cabau is met 1,3 miljoen volgers geen kleine speler in Instagramland. Tenminste, niet wanneer we naar de Nederlandse concurrenten kijken. En dat is ook niet meer dan logisch wanneer we eens goed wat foto´s bestuderen die de brunette op haar pagina plaatst. We weten inmiddels dat influencers en social media op zichzelf veel invloed kunnen hebben op de mode voor mannen en vrouwen.

Iets waar natuurlijk helemaal niks mis mee is. Misschien dat jij je daar helemaal niks van aantrekt, maar we gokken dat je hier toch wel wat meer interesse in hebt. Wij hopen in ieder geval dat dit een trend kan gaan worden deze zomer.

Rok van Yolanthe is weinig functioneel!

Yolanthe staat namelijk model voor een paar random kiekjes. We zien in ieder geval geen getagged kledingmerk in de foto´s, alleen wat make/up artiesten die wat credits krijgen voor hun werk. Maar dat we door de stof van deze rok kunnen kijken, dat mag duidelijk zijn. De foto´s krijgen dan ook bovengemiddeld veel likes, en we begrijpen best waar die vandaan komen

Meest bekeken

Miljuschka Witzenhausen deelt intiem gesprek met doodgeschoten Peter R. de Vries

Miljuschka Witzenhausen is erg verdrietig en heeft laten weten dat ze Peter enorm gaat missen. Miljuschka heeft ooit een Whatsappgesprek met Peter gehad en ze besloot dit te delen.

“Hoop heeft plaats gemaakt voor verdriet💔

Mijn hart en gedachtes zijn bij zijn kinderen, geliefde en naasten🙏”, schrijft ze erbij.

“Peter heeft zoveel levens mooi geraakt. Iedereen die een rechtvaardig hart heeft huilt vandaag.

Hieronder een mooie whatsapp conversatie tussen ons van een paar jaar geleden.

“Hè Mil,
Weet je nog dat je me ooit deze tekening hebt gegeven?”

“Ja de man die in welke storm dan ook doorzet. Aka jij”

“Ja…..Ik heb hem mooi in laten lijsten, met een toepasselijk gedicht er bij… ben er heel blij mee.”

We gaan je onbeschrijfelijk missen, lieve Peter.”

Miljuschka Witzenhausen
Peter heeft Miljuschka Witzenhausen en haar familie enorm geholpen en gesteund in zware tijden omdat hij een vertrouwenspersoon was van de familie Holleeder. Astrid Holleeder is namelijk de moeder van Miljuschka.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes en Estelle Cruijff beschuldigd van ernstig drugsgebruik

De vriendinnen Jaimie Vaes en Estelle Cruijff laten maar al te graag zien hoe leuk ze het hebben op party-eiland Ibiza. ,,Maar het blijft daar niet bij een zoete witte wijn met ijs.”

Samen met Koen Kardashian

De afgelopen weken werden we op Instagram overspoeld door foto’s van de twee feestende vriendinnen op Ibiza. Dit in gezelschap van Koen Kardashian, die afgelopen weekend plots liet weten naar Zuid-Afrika te zijn vertrokken om af te kicken.

Volgens Weekend-baas Bart Ettekoven gebruikt Koen de drugs samen met Jaimie en Estelle. ,,We weten in het circuit wel dat er op een avond op Ibiza wel meer dan alleen een zoete witte wijn met ijs wordt gedronken”, laat hij weten in Shownieuws.

Contact verbreken

Koen doet er dan ook goed aan om het contact met Jaimie en Estelle te verbreken wanneer hij terugkeert. ,,Ik denk dat het misschien wel einde vriendschap is met Estelle en Jaimie en al die zogenaamde nepvrienden”, vermoedt Bart. ,,Dit gaat anders natuurlijk niet goed komen als hij weer terug in dat clubje stapt en zij allemaal doorgaan met hun oude leventje.”

Bart verwacht dan ook dat de verslavingskliniek waar Koen terechtkomt, hem dit dringend adviseert. ,,Dat is het eerste wat je moet doen als je verslaafd bent: afscheid nemen van de club van vrienden waar je die rotzooi mee gebruikt. Ik denk dat ze hem in die kliniek gaan vertellen dat hij afscheid moet gaan nemen van dit clubje.”

‘Cocaïne zoeken’

Jaimie werd al eerder beschuldigd van drugsgebruik. Zo circuleerde een maand geleden een video op het internet waarin ze praat over ‘cocaïne zoeken’. Dit zorgde voor een hoop woede bij haar volgers, vooral omdat ze moeder is van Lío.

Maar Jaimie liet op Instagram weten dat het om een grap ging. ,,Het filmpje is vijf jaar geleden opgenomen op het zonnige Ibiza. Lío zat nog in de verrekijker van zijn vader en daarnaast was dit overduidelijk als grapje bedoeld naar ‘close friends’. Helaas zijn er rotte appels die het voor andere doeleinden hebben willen gebruiken”, schreef ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Koningin Maxima is een geboren actrice en erg ongeloofwaardig’

Gisteren had André Rieu al veel kritiek op de koning en Maxima. Hij vond het een schande dat de koning en zijn gezin de dag na het overlijden van Peter R. de Vries en te midden van de overstromingen in Limburg op vakantie gingen naar Griekenland.

Gisteren in de uitzending van het tv-programma De Oranjezomer deden Rene van der Gijp en Johan Derksen daar nog een schepje bovenop. Zij vonden namelijk dat Maxima ontzettend zwaar acteert op de beelden toen zij en de koning een kijkje kwamen nemen in het rampgebied in Limburg. Rene zei hier het volgende over:

“Zij heeft wel een goed rampengezicht. Ze kijkt dan heel erg van: oh, dit zit me hóóg! Zo van: oh, oh, oh, dit doet me zo’n pijn dit!”, giert René van der Gijp. “En in de auto zitten ze zich de t*ring te lachen als ze naar huis rijden.”

“Dit is wat Johan had met Shownieuws. Winston Gerschtanowitz die een uur lang als de geslagen hond dat programma zit te presenteren en mevrouw Harlekijntje die dat rampengezicht dan een uur lang op heeft. Dat hoeft niet. Dat is acteren.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending