ZIEN: Zangeres Anouk haalt hard uit naar Mark Rutte en neemt het op voor KZOP
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Zangeres Anouk haalt hard uit naar Mark Rutte en neemt het op voor KZOP

Zangeres Anouk is best wel een beetje boos. En dan met name op Mark Rutte. Volgens haar is het vreselijk wat de actiegroep KZOP afgelopen zondag is overkomen in Maastricht en wil weten wanneer de minister president actie onderneemt.

Ze deelt de zangeres op haar social media. “Hooligans/tegen betogers? Jullie bedoelen gewoon racisten. Alle liefde voor de demonstranten van Kick Out Zwarte Piet, ik hoop dat jullie veilig zijn thuisgekomen.” En vervolgens haalt ze uit naar de premier: “Minister president, wanneer ga je hier echt eens wat aan doen?”, vervolgt door enkele emojis, waaronder een middelvinger-teken.

Zangeres Anouk neemt het op voor actiegroep KZOP

Afgelopen zondag waren er zo’n 15 actievoerders van KZOP die wilden demonstreren op het Vrijthof in Maastricht. Omdat de sfeer daar grimmig werd werd deze demonstratie verplaatst naar een gebied iets verderop maar ook daar liep het uit de hand. Ook daar werd de kleine groep belaagd door honderden tegendemonstranten. Drie van hen werden aangehouden omdat ze met vuurwerk gooiden.

Celeberties

Opvallend: Gezinsuitbreiding voor André Hazes en Monique Westenberg!

Het was de laatste tijd erg onrustig in de roddelbladen betreft André Hazes en Monique Westenberg. Door een hoop geruchten leek de relatie tussen de twee op de klippen te lopen en de zanger is zelfs even het huis uit gegaan om elkaar de ruimte te geven. Maar het tij lijkt nu te keren voor de twee. “De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één.

Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan… Frenkie”

Gezinsuitbreiding André Hazes en Monique Westenberg

Jaja, het lijkt allemaal weer goed te gaan tussen de twee. Ze zijn nu op vakantie in Bonaire en hebben een hond genomen.

Ze hebben Frenkie uit het asiel gehaald. Het lijkt dus allemaal weer op rolletjes te lopen in huize Hazes!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland haalt nog even keihard uit naar André Hazes

Nu de relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes definitief weer voorbij is lijkt het weer goed te gaan met de presentatrice.

Toch kan ze het in de radio uitzending van Keur in de middag op NH Radio niet laten om nog even een sneer uit te delen aan André.

De afgelopen tijd is een emotionele periode geweest voor de presentatrice maar inmiddels gaat het dus weer beter.

Toch heeft ze het er erg moeilijk mee. “Het was wel even ontzettend kut dat je uit een bubbel wordt gehaald”, vertelt ze openhartig aan de radio-dj.

Bridget: Het was te mooi om waar te zijn

“Het was misschien wel te mooi om waar te zijn, het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig de kans krijgt om elkaar echt te leren kennen.

Zoveel ongezouten meningen van mensen die continue gespuid moeten worden, er komen zoveel leugens naar buiten. Dat je op een geven moment zelf ook de draad kwijt bent, dat vind ik er wel heel lastig aan.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Groot verdriet voor Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft er geen geheim van gemaakt graag nog een kindje te krijgen. En zoals de kijkers van Chateau Meiland mee werden genomen op haar zoektocht naar een zaaddonor, zo zijn zij nu ook getuige van haar zwangerschapstest.

De spanning is dan ook groot als Maxime zit te wachten op de uitslag van de test. Helaas wordt ze teleurgesteld en barst ze in tranen uit als blijkt dat ze niet zwanger is.

Hoopvol

„Misschien geeft hij het nog niet aan”, reageert Erica nog hoopvol. Maar helaas. „Ik vind het gewoon jammer”, snikt Maxime.

Toch heeft ze de hoop nog niet opgegeven. Na ook haar vader te hebben ingelicht over het treurige nieuws, besluit ze het over een paar dagen nog een keer te proberen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending