Zien: Zangeres Maan stelt domste vraag van het jaar bij Beau van Erven Dorens!
Connect with us

Celeberties

Zien: Zangeres Maan stelt domste vraag van het jaar bij Beau van Erven Dorens!

Maan krijgt het flink te verduren op social media vanwege een vraag die ze stelde bij Beau van Erven Dorens. Ze was hier te gast vanwege haar samenwerking met de Jostiband en haar optreden in zijn show. Aan tafel besluit de brunette zich te mengen in een gesprek over dinosauriërs, maar dat had ze beter niet kunnen doen gokken we.

We weten het, je moet altijd zeggen: “Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden..” Maar de zangeres maakt het ons allemaal toch wel héél moeilijk met deze vraag. De zangeres vraagt zich namelijk af hoe het kan dat we alle namen van deze dinosauriërs weten als ze zóó lang geleden leefden en wij ze nooit hebben leren kennen: “Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit zó lang geleden is…”

Maan heeft een vraagje!

Twitter is dan ook ontploft na deze vraag en mensen bekronen de vraag nú al als domste vraag van het jaar 2021. Peter Pannekoek reageert bijvoorbeeld met: “Ze hadden toch bordjes om?!“. Richard Groenendijk plaatst de volledige video met de vraag en schrijft daarbij: “Nou lieve Maan, omdat die beesten zichzelf 200 miljoen jaren geleden keurig hebben voorgesteld: “Hallootjes, ik ben Streptosaurus de Vries en ik ben nieuw in de buurt….””

Celeberties

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes komen met gezamenlijk videostatement

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes hebben voor het eerst na het vermeend huiselijk geweld een gezamenlijke videoboodschap gegeven. Daarin zegt Jaimie dat ze niet fysiek mishandeld is tijdens de bewuste nacht in de hotelkamer op Ibiza.

De brunette geeft wel mee dat de rapper in het vervolg wel liever zal zijn. Jaimie steekt van wal: “Even een berichtje namens mij en Jor. We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen. We vielen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen om even alles te laten bezinken. Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen. Dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen.”

Ruzie is niet oké

Jaimie, die voornamelijk het woord voert, gaat verder: “We zijn de liefste ouders voor Lío, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te brengen die niet gezond is of gevaarlijk. Die avond is er geen fysiek geweld geweest.”

“Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is. Maar wat er nu verspreid, dat is ontzettend treurig en doet ons echt onwijs veel pijn.”

Lil’ Kleine mag ook iets zeggen

Kleine houdt de hele tijd de lippen stijf op elkaar, maar dan heeft ook hij iets te zeggen. “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling, als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling”, zegt de rapper.

Jaimie valt meteen in en zegt nog: “Hij gaat wel iets liever zijn. Alsjeblieft, laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Johan Derksen doet boekje open over zijn ‘bizarre’ huwelijk

Johan Derksen en zijn vrouw zijn al bijna 25 jaar getrouwd. Maar hij bekent nu dat ze elkaar nauwelijks kennen. ,,Ik eet nooit met mijn vrouw samen.”

Pas na hun huwelijk kwam het stel erachter dat ze vrijwel niets gemeen met elkaar hebben. Toch zijn ze volgend jaar al 25 jaar getrouwd.

Weinig gemeen

,,We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben”, aldus Johan in weekblad Weekend. Maar hoe houdt Johan het dan gezellig met zijn vrouw? Daar heeft hij een wel héél ‘gek’ antwoord op. Sinds zeven jaar hebben ze een hond, genaamd Cuby. ,,Het klinkt misschien gek, maar die hond is belangrijk voor onze binding.”

Of de VI-analist nog samen met zijn vrouw zou zijn als ze hond Cuby niet hadden gehad, is maar de vraag. Hij is zó gek op de hond, dat hij zijn hele leven én die van zijn vrouw erop aanpast.

Het huis waar het stel in woont is voor de hond uitgezocht, de grote auto én Johan heeft het breedste bed gekocht voor in de slaapkamer zodat de hond comfortabel ligt. Daarnaast gingen ze eerder elk jaar op vakantie naar Amerika. Maar omdat ze geen oppasadres kunnen vinden dat goed genoeg is voor Cuby, blijven ze voortaan thuis.

Nooit samen eten

Maar Johan noemt zijn relatie prima. ,,Als ik in mijn eentje zou wonen, werd het hier waarschijnlijk een chaos, maar zij is echt een goede manager”, aldus Johan in Weekend. ,,Het huis is schoon, de rekeningen zijn betaald, ik hoef me nergens zorgen over te maken. Nou, wat wil je nog meer?” Klinkt héél romantisch Johan…

Want eigenlijk doet Johan niets samen met zijn vrouw. Zelfs dineren niet. ,,Ik eet nooit met mijn vrouw samen”, aldus Johan. Nee, óók niet als het kerst is. ,,Ik neem een halve liter yoghurt, dat is mijn hoofdmaaltijd. Om daar nou de kersttafel voor te dekken is een tikje overdreven.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sylvie Meis openhartig over liefdeshereniging met Rafael van der Vaart

Het is alweer van 2013 geleden dat Sylvie Meis scheidde van Rafael van der Vaart. Hoewel beiden een nieuwe partner hebben, krijgt de kleine diva nog geregeld de vraag of ze ooit weer samenkomt met de voormalig voetballer.

In een nieuwe vlog schept Sylvie Meis duidelijkheid. De blondine steekt van wal: “Een veel gestelde vraag, aanname of misschien een vurige wens is of ik ooit weer terugkom bij mijn ex-man Rafael. Natuurlijk is daar geen sprake van.

La Meis legt uit dat ze ontzettend veel houdt van haar nieuwe man Niclas Castello en dat ook Rafael gelukkig is in de liefde. “Rafael heeft de meest geweldige vriendin, ik beschouw haar als zijn vrouw”, zegt Sylvie. “Estavana is geweldig, dus we zullen niet meer bij elkaar komen, nee.”

Rafael van zijn kant zegt dat de scheiding met Sylvie het dieptepunt was van zijn leven. Hij verklaart: “Ik vertrok uit Hamburg en Damiàn bleef bij Sylvie. Daardoor kon ik bijna nooit naar zijn voetbalwedstrijden kijken. Toen ik bij Betis Sevilla speelde, kwam hij vrijdagnacht bij mij aan in Spanje en namen we zondag huilend weer afscheid van elkaar.”

Scheiding

Het huwelijk tussen de blondine en de voetballer liep definitief op de klippen toen Rafael pikante berichtjes van Sylvie aan piloot Balasz Vajta ontdekte. Talrijke mannen gingen hem vooraf, maar uiteindelijk vond Sylvie geluk in de armen van Niclas Castello. De twee trouwden in september 2020.

Doorgaan met lezen

Trending