Zien: Zangeres Maan wint ‘Gouden Plaat’ en gaat héél fris gekleed op overwinningsfoto!
Connect with us

Celeberties

Zien: Zangeres Maan wint ‘Gouden Plaat’ en gaat héél fris gekleed op overwinningsfoto!

Maan de Steenwinkel is sinds haar winst in The Voice niet meer weg te slaan uit de Nederlandse top 40. De brunette weet een hoop publiek te bereiken met haar muziek en prachtige stem. Maar zoals het bij vee artiesten het geval is, is ook hier het totale plaatje aanwezig. De zangeres is nu eenmaal een prachtige verschijning.

De brunette is steeds succesvoller aan het worden en heeft dan ook een gigantisch aantal volgers opgebouwd op social media. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld al bijna één miljoen volgers. Samen met Bente, een ietwat minder bekende zangeres, heeft De Steenwinkel onlangs een nummer uitgebracht. De twee hebben het nummer ‘Nee is Nee’ uitgebracht welke behoorlijk populair is. Op Spotify is het nummer bijna 10 miljoen keer bekeken, op YouTube al meer dan 1 miljoen, maar er is meer. De plaat blijkt nu ook al meer dan 40.000 keer te zijn verkocht, een gouden plaat waard!

Maan en Bente nemen gouden plaat in ontvangst!

De twee hebben deze gisteren in ontvangst mogen nemen: “JA JA EEN GOUDEN PLAAT. Thankssss voor het luisteren, heel tof dat we met deze song zoveel mensen hebben kunnen bereiken en zo deze belangrijke boodschap met zn allen kunnen uitdragen. Eerste gouden plaat voor Bente. Trots op je lief mupske.” Ook Bente heeft de plaat uiteraard in ontvangst mogen nemen. Bente schrijft op haar eigen kanaal: “En dat op het laatst van het jaar. Mijn aller aller eerste goude plaat! Met liefste De Steenwinkel. Dat had ik met niemand anders gewild. Zo dankbaar voor de vriendschap en boodschap die door dit nummer is ontstaan. Want daar gaat het om. Ben trots op ons.” Hieronder de foto van de zangeressen en de video die Bente geplaatst heeft bij haar post. Bekijk het nummer onderaan dit artikel!

Celeberties

Marco Borsato en Leontine Borsato zijn uit elkaar? ‘Dit signaal wijst op een breuk’

Marco Borsato wordt beschuldigd van s*ksueel misbruik. De aangifte tegen de zanger lijkt nu ook een drastisch gevolg te hebben voor zijn huwelijk.

Marco Borsato en Leontine Borsato gingen begin 2020 uit elkaar. De breuk kwam er na overspel langs Marco’s kant. Afgelopen zomer gaf het koppel hun huwelijk opnieuw een kans. Nu lijken ze toch af te stevenen op een definitieve breuk.

Marco werd afgelopen week gefotografeerd door Story-fotograaf Edwin Smulders. Om niet herkend te worden droeg hij een petje, bril en mondkapje. Wat hij niet droeg? Zijn trouwring.

Volgens Story is dat opvallend. Die ring droeg hij immers als sinds zijn huwelijk in 1998. Zelfs tijdens hun breuk van vorig jaar bleef de zanger zijn trouwring dragen. “Leontine heeft Marco opnieuw verlaten”, wordt volgens het weekblad gefluisterd in de omgeving van de zanger.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Heel veel kritiek vanwege doorschijnende jurk koningin Maxima

Koning Maxima wordt met de jaren steeds populairder omdat ze vaak op tv te zien is en veel mensen een voorbeeld aan haar nemen. Ook wordt de koningin alweer een jaartje ouder wordt ze binnenkort 50 jaar oud.

Onze koningin komt uit Argentinië en is getrouwd met koning Willem Alexander. In april 1999 had ze Willem ontmoet in de Spaanse stad Sevilla. Op 30 maart 2001 werd hun verloving officieel bekend gemaakt en ze trouwden Op 2 februari 2002.

Kritiek jurk Maxima

Maxima had een feest georganiseerd omdat ze binnenkort 50 wordt, op 17 mei om precies te zijn. Dit werd in het Koninklijk Theater Carré gevierd. Maxima had een doorzichtige jurk aan welke wij erg gewaagd vinden en je niet zo snel bij een koning zou plaatsen.

Veel mensen waren erg positief over de jurk waarbij iemand zei: “Gewaagd jurkje 🔥” en “Wat is ze toch mooi onze koningin,Willem,bofkont ben je toch 😘”.

Toch waren er mensen die jurk te ver vonden gaan en zeiden dingen als: “Dit doet een koning toch niet” of “Dit kan een koning echt niet dragen”.

Wij vonden de jurk in ieder geval erg mooi en je kunt de foto’s hieronder zelf bekijken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

RTL breekt definitief met Frank en Rogier

RTL breekt met flamboyant televisieduo Frank en Rogier. Hun relatiebreuk was de oorzaak van de beslissing.

Frank en Rogier komen dus nooit meer samen op televisie. RTL ontbond het contract met de twee. De zender meldt: “Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden.” Daarmee lopen ze vier ton mis. Frank Jansen zei eerder dat hij zich aan het contract wilde houden en absoluut verder wilde.

Echtscheiding

Hun huwelijkscrisis mondde uit in een echte vechtscheiding. Frank maakte onlangs nog tienduizenden euro’s over aan Rogier om de scheiding af te ronden. Dat gebeurde naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak. De twee waren zeventien jaar een koppel.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending