ZIEN: Zo zag Rachel Hazes er vroeger uit
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Zo zag Rachel Hazes er vroeger uit

Vanavond start een documentaireserie over André Hazes Senior. De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd. Natuurlijk kan Rachel Hazes niet ontbreken in deze bijzondere serie. Daarom dook Story het archief in. Is Rachel in de loop der jaren veel veranderd? Dit is hoe Rachel Hazes vroeger door het leven ging.

We kennen haar nu allemaal als de weduwe van André Hazes met rood geverfd haar, maar hoe zag Rachel Hazes er vroeger uit?

Rachel Hazes vroeger
Rachel van Galen (want dat is haar meisjesnaam) werd op 3 maart 1970 geboren in Rotterdam. Ze was van jongs af aan al een grote fan van volkszanger André Hazes, met wie ze in haar tienerjaren een relatie kreeg en later ook trouwde. Hoewel Rachel Hazes vroeger ook al rood geverfd haar had, zag ze er toen toch héél anders uit.

Kleine Rachel
Rachel deelt op Instagram een foto uit de oude doos samen met haar zus.

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes eerlijk over relatie Lil’ Kleine: ‘Explosief’

Er gaan regelmatig geruchten dat Lil’ Kleine (26) en Jaimie Vaes (31) uit elkaar zijn. Die roddels wakkeren ze zelf aan door ook foto’s te verwijderen of elkaar zelfs te ontvolgen. De brunette geeft nu een inkijkje in de relatie van de twee in de YouTube-serie Open Kaart.

Jaimie geeft aan dat ze beiden best wel vurig zijn.’Ondanks dat ik een heel ander karakter heb dan Jorik, kan ik ook best wel de strijd opzoeken. En hij ook, dus wij kunnen best wel explosief zijn met z’n tweeën.’

Rustiger
Vaes vervolgt: ‘Dat betekent dat de hoogtepunten explosief zijn, maar de dieptepunten ook. Nu we ouders zijn geworden is dat allemaal wat rustiger. We zijn aan elkaar gewaagd, laat ik het zo zeggen.’

Tegen elkaar
Hoewel ze dus nu in een wat rustiger vaarwater zijn gekomen, was dat in het begin wel anders. ‘Iedereen had een mening en iedereen bemoeide zich ermee. Ik dacht: ik kan de wereld aan en hij ook’, verklaart Jaimie. ‘Dat konden we samen, maar soms ook tegen elkaar. We konden het ook weer geweldig goedmaken. Nu ik merk dat er ook minder afleiding is – de hele stad en wereld ligt stil – en Jorik en ik zijn veel thuis, is de rust meer wedergekeerd.’

Bron: Shownieuws, Story Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Flinke ruzie tussen Roxeanne Hazes en Sarah van Soelen

Eerder lieten we al weten dat Roxeanne Hazes woedend is op haar moeder, omdat Rachel nadat Roxeanne nadrukkelijk had aangegeven specifieke prive beelden van haar niet in de nieuwe docu van Andre Hazes senior te gebruiken dat toch heeft gedaan.

Het bedrijf waar Sarah werkt, en wat tevens gerund wordt door twee familieleden van haar, heeft hard uitgehaald naar Roxeanne op Instagram. De familie van Sarah is het duidelijk niet eens met de kritiek die Roxeanne leverde op de documentaire over haar vader.

Onder een bericht van Rachel Hazes staat een opvallende reactie van het Instagram account van Sarah’s werkplek.

,,Vind het top en prachtig gefilmd, geweldig om die oude beelden terug te zien. Dikke schijt aan alle azijnpissers die weer commentaar hebben”, schrijft de tante van Sarah onder het bericht van Rachel.

Een kritische volger neemt het op voor Roxeanne.

,,Dikke schijt ook aan zijn dochter? Die deze opnames nooit eerder zag en ze nu, zonder toestemming, met heel Nederland moet delen?”

Maar daarvoor heeft het familielid van Sarah geen genade.

,,Azijnpissers zijn het dus”, reageert zij onder de reactie gericht aan Roxeanne Hazes.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Abbey Hoes plaatst foto van nieuw kledingstuk maar mannen zien iets anders!

Abbey Hoes is natuurlijk bekend door haar rollen in verschillende series. Maar op social media weet ze ook aardig de aandacht naar zich toe te trekken. De brunette staat er namelijk wel om bekend zich niet te schamen voor de camera. Ze komt regelmatig in de roddelbladen door fijne kiekjes die ze plaatst en dat is dit keer ook weer het geval.

Ze plaatst weliswaar een foto om een nieuw of eigenlijk toch een beetje oud kledingstuk te laten zien, maar oplettende fans valt iets anders op aan de foto.

Abbey Hoes is niet cameraschuw!

Ze schrijft “Als je je kast opruimt dan vind je nog eens wat”. Een van de reacties van haar fans luidt als volgt: “Het is niet veel wat je gevonden hebt” en een ander zegt: “Jammer, ik had liever gezien dat je het niet gevonden had”. Ghehehe!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending