Zien: Zó ziet de ex van koning Willem-Alexander er nu uit
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Zó ziet de ex van koning Willem-Alexander er nu uit

Koning Willem-Alexander heeft een paar relaties gehad voordat hij Máxima leerde kennen. Zo ook met de inmiddels 47-jarige Emily Bremers.

Eventjes dacht heel Nederland nog dat Emily onze aanstaande koningin zou worden.

Aan en uit
De twee leerden elkaar kennen aan de universiteit van Leiden. In 1994 kregen ze officieel verkering. De relatie tussen de twee kreeg pas landelijke bekendheid nadat ze beiden betrokken waren bij een verkeersongeval op weg naar hun wintersportvakantie.

Moeder (en toenmalig koningin) Beatrix vond Emily hoe dan ook een geschikte huwelijkskandidaat, zo liet zij toen weten – dus zij zag een bruiloft wel zitten. In 1998 was Emily als vriendin van Willem-Alexander namelijk aanwezig op het exclusieve bal ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van koningin Beatrix. Iedereen wachtte op het huwelijksaanzoek van Willem-Alexander, maar die kwam er nooit. In 1998 gingen de twee weer ieder hun eigen weg.

Zonen
In 2002 trouwde Emily met Roderick van der Wijck; dat is één van de beste vrienden van onze koning. Ons koninklijke koppel was zelfs aanwezig op haar bruiloft. Ze kregen samen twee zoons, Philip en Maurits. Toch strandde haar huwelijk al gauw en inmiddels is ze weer vrijgezel. Ze kocht vrij snel na de scheiding een eigen appartement in Den Haag.

Zo ziet Emily er nu uit:

Celeberties

Zien: Onze Koning Willem-Alexander bedankt Bibian Mentel

Koning Willem-Alexander heeft de ongeneeslijk zieke Bibian Mentel bedankt voor al haar werk in de gehandicaptensport. Haar man, Edwin Spee, liet dit weten tijdens de talkshow van Humberto Tan gisterenavond.

Niet lang geleden was ze over in de media omdat er bekend werd gemaakt dat Bibian een ernstige vorm van kanker heeft die niet meer te behandelen valt. Ook hebben de artsen haar aangeraden om alvast afscheid te nemen van haar geliefden en nabestaanden.

Heel Nederland is in tranen vanwege dit verschrikkelijke nieuws en haar man Edwin zei dat je ongelooflijk veel berichtjes kregen. Hij vertelde dat er opeens een man voor de deur stond.

In de talkshow zei hij hier het volgende over: “Het leek wel een undercoveragent”. Edwin zei dat de man een brief van de princes aan hen gaf. “Ook de koning bedankte Bibian voor alles wat gedaan heeft”, zei hij ook nog.

Bron: trendnieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fans Eva Jinek boos omdat zij gedupeerde Kristie Rongen uitgenodigd had.

Eva Jinek nodigde Kristie Rongen uit aan haar talkshowtafel en had daarmee de meest ‘spraakmakende’ persoon uit het eerste grote TV-verkiezingsdebat van dit jaar te pakken. De gedupeerde van de toeslagenaffaire confronteerde Mark Rutte. Haar optreden bij Jinek viel niet bij iedereen in de smaak.

Kristie vroeg zich tijdens het RTL 4-debat af waarom Rutte zich opnieuw verkiesbaar stelde ondanks de slopende gevolgen van de toeslagenaffaire, waar zijn kabinet op viel. Het leverde haar veel reacties op en ze zat vanavond bij Eva aan tafel om na te praten.

‘Ik stop u even!’

Op een gegeven moment onderbrak ze de premier met de inmiddels beruchte woorden ‘ik stop u even!‘. Waarom deed ze dat? Nou, zo legde ze uit bij Eva aan tafel, ze had tenslotte weinig tijd.

Waardering én ergernis

Het tv-moment van gisteren kreeg bij Jinek dus nog een keer de ruimte, maar kijkers raken het niet echt eens over Kristie herself. De een vindt haar een heldin die goed opkomt voor zichzelf en de andere toeslagenaffaire-gedupeerden. Bij de ander werkt haar gedreven optreden – ook nu weer – op de zenuwen. Oftewel: verdeeldheid, waar déze Jinek-gast over mee kan praten.

Bron: Veronica Superguide

Doorgaan met lezen

Celeberties

Woeste Henk Krol scheldt Eva Jinek helemaal verrot!

Talkshowqueen Eva Jinek duikt wel vaker als een bijtgrage terriër bovenop een politicus en laat vervolgens niet meer los. Ongeveer een halfjaar geleden trof ze Henk Krol, die zich echt de gebeten hond voelde. Maanden later blijkt hij nog steeds hartstikke boos op Eva…

Henk, leider van Lijst Henk Krol, spuwt vuur in de nieuwe editie van weekblad Privé. Hij blikt terug op de fitte met Eva, die hem op het matje riep toen het ging om zijn in opspraak geraakte declaraties van onder meer een blik stroopwafels van 43 euro. Henk begon toen een tikkie te schreeuwen en die woede van toen zit er nu nog steeds in. “Eva heeft mij voor een miljoenenpubliek zwaar beledigd.”

Henk Krol vs. Eva Jinek

Henks bloed kookt nog steeds. “Het is een akkefietje van augustus vorig jaar, maar de zaak is allerminst met de mantel der liefde bedekt. Eva bleef mij maar stelselmatig betichten van gesjoemel met een declaratie voor een paar blikjes stroopwafels.” Gooit hij zijn eigen glazen niet een beetje in met deze houding? Nee, vindt hij zelf. “Nou, ik schiet met mijn boosheid zeker niet in mijn eigen voet, want programma’s genoeg die me wel keurig behandelen en waar ik welkom ben.

Eva mag bij Henk thuis komen

Eva grapte tijdens de fittie dat ze een hele uitzending wilde besteden aan Henks belastingpapieren. “Geen enkel probleem. Maar niet in een televisie-uitzending. Dat zou zij ook niet doen. Eva mag bij me thuiskomen en in mijn administratie komen kijken om zelf te concluderen dat alles keurig is geregeld.” Maar eh… nee, Eva hapte nog niet.

Jinek kan fluiten naar Henk

Nu de Tweede Kamerverkiezingen steeds dichterbij komen, en Eva zelf ook allerlei extra shows gaat maken, zal ze Henk misschien weer willen uitnodigen. Maar hij denkt: no way, Jose. Jij niet bij mij thuis, ik niet in die show van jou. “We zijn nu een halfjaar verder, maar ze heeft nog steeds niet gereageerd op mijn verzoek om eens bij mij langs te komen. Zolang dat niet gebeurt, kan ze mijn bijdrage aan haar programma wel vergeten!

Bron: Veronica Superguide

Doorgaan met lezen

Trending