Zien: Zó ziet de ex van Willem Alexander en nu uit!
Connect with us

Celeberties

Zien: Zó ziet de ex van Willem Alexander en nu uit!

Willem Alexander heeft voordat hij met Maxima ging trouwen een aardig verleden gehad als we het over vrouwen hebben. Voor Maxima heeft hij namelijk best wat vrouwen verslonden wat je in eerste instantie niet zou denken bij een koning. Willem heeft ook een relatie met Emily Bremers gehad en het is best interessant om te zien hoe ze er vandaag de dag uitziet.

Emily Bremers

Emily Bremers was bijna onze koning geworden maar dat is toch niet gebeurt. De twee leerden elkaar kennen aan de Universiteit van Leiden en vanaf 1994 waren ze officieel een stelletje. Ze hebben het toch voor het volk een tijd geheim gehouden maar toen ze een ongeluk kregen tijdens hun wintersportvakantie kon dat niet meer.

Heel Nederland wist namelijk daarna dat ze een relatie hadden.

De twee wilden ook gaan trouwen en ook zijn moeder prinses Beatrix, die inmiddels ook weer een liefde heeft gevonden, vond het een goed plan dat de twee zouden gaan trouwen.

Toen ze vier jaar samen waren werd er een bal georganiseerd toen Beatrix 60 jaar oud werd en het koppel was daar ook aanwezig. Emily was daar echter als vriendin en heel Nederland dacht dat Willem haar ten huwelijk zou vragen. Hij heeft dit echter nooit gedaan en niet lang na het feest gingen de twee uit elkaar.

Celeberties

Ongerustheid om André Hazes jr: gebruikt hij verboden middelen?

André Hazes jr. heeft in korte tijd een transformatie ondergaan. De zanger showt zijn spieren op sociale media en verklaart in een Belgische krant dat hij altijd al trainde, maar dat hij anders is gaan eten, waardoor de spieren eraan vliegen. De Belgische media vragen zich nu echter af of hij soms ’verboden spul’ gebruikt.

De transformatie van André is het Belgische blad TV Familie ook opgevallen… Want zo snel zo gespierd worden, daar moet volgens het blad wel iets achter zitten. Nu maakte André vijf jaar geleden ook al eens een dergelijke transformatie door. André verklapte destijds dat hij creatine gebruikte. Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als persoonlijke trainer in Wendy van Dijk’s Obese, denkt dat André nu wederom creatine, dat overigens geen verboden middel is, gebruikt. ‘Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt’, vertelt hij aan Weekend.

’Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen. Dat is daarmee te bereiken als je het gewend bent om te trainen. Daar hoef je geen andere middelen voor te gebruiken. Geen anabolen ofzo, dan zou hij er heel anders uitzien.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex-partner Monique Westenberg zwanger van Andre Hazes !

Gisteren was Guido de hoofdredacteur van de Story te gast bij de show van Wilfred Genee op Radio Veronica en die liet even een bommetje vallen over Andre Hazes. Hij zei namelijk het volgende:

“Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten.”

De aankondiging van Guido leidde op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van Andre’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen of wellicht toch zijn ex Monique?

“Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel stom hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee denkt juist dat Monique zwanger is van Andre.

“Is het dan toch Monique die nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

Guido wil niets bevestigen of ontkennen.

“My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over.

“Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?”

Guido:

“Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.”

Wilfred:

“Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido:

“Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

De Veronica-sterren bleven maar speculeren.

“Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred:

“En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido:

“Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop:

“Hij heeft wéér een ander?”

Het moet dus echt heel groot nieuws zijn. Wij denken dat er toch echt onthult gaat worden dat Sarah zwanger is van Andre en anders is het waarschijnlijk toch zijn ex Monique die hij voor de breuk nog zwanger heeft gemaakt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Nederland verliest Matthijs van Nieuwkerk (60)’

,,De taal, de elegantie en de charme van veel Vlamingen vind ik bewonderenswaardig. Ze hebben iets zachts, wat me heel erg bevalt.” Dat Matthijs van Nieuwkerk (60) een zwak heeft voor België, is al jaren bekend. Vanavond maakt hij met Popquiz zijn Belgische tv-debuut. ,,Ik droom ervan ooit een Antwerpenaar te worden.”

Vijftien seizoenen lang presenteerde Matthijs van Nieuwkerk met De wereld draait door één van de populairste programma’s uit de Nederlandse tv-geschiedenis. Tot hij er vorig jaar zelf de brui aan gaf. ,,Ik wil het roer nog een keer omgooien”, klonk het toen. En dat roer leidde zijn bootje dus richting Vlaanderen. Op VTM start van Nieuwkerk vanavond met Popquiz, zijn debuut op de Belgische televisie. ,,België heeft me altijd gecharmeerd. Dus toen Tom Lenaerts (van productiehuis Panenka, red.) me vroeg, heb ik eigenlijk niet getwijfeld”, zegt de presentator. ,,Muziek is een passie van me, dus dat treft.

Maar ‘ja’ zeggen was vooral een soort gevoel, een romantisch verlangen. Bovendien kende ik Nederland ondertussen wel. Op een gegeven moment heb je alle sporters, zangers en politici wel een keer aan tafel gehad. Daar is niets mis mee, maar een nieuwe horizon heeft me altijd aangesproken.”

Bron: AD

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending