Zien: Zo ziet de prachtige moeder van Monique Westenberg eruit
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Zo ziet de prachtige moeder van Monique Westenberg eruit

Vandaag is het Moederdag. Dé dag om je moeder in het zonnetje zetten. Monique Westenberg doet dat elke dag van het jaar al en haar moeder is dan ook al regelmatig te bewonderen op Instagram.

Moeder Monique Westenberg

Monique heeft roerige tijden gehad de laatste maanden. Gelukkig is haar mama er altijd geweest voor haar dochter. Regelmatig schittert de moeder van Monique dan ook op social media. Onder de foto’s met haar moeder, reageren volgers dan ook vol lof. ‘Wat heb je toch een prachtige mama  ‘, wordt er regelmatig opgemerkt.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Verbroken verloving

Begin maart onthulde weekblad Story dat André Hazes definitief weg was bij Monique Westenberg; hun verloving was daarmee verbroken. De zanger bleek innig contact te onderhouden met Sarah, de dochter van vrienden van André. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk en ook met zijn schoonvader en schoonmoeder, die er zó uitziet, heeft hij een goede band.

Sterk houden

De relatiebreuk kwam voor velen als donderslag bij heldere hemel, óók voor Monique zelf. De zanger claimt dat het al langer rommelde in hun relatie. Vrijwel direct na de breuk, stortte André zich in een nieuwe relatie met influencer Sarah van Soelen (25). Hoewel dit ongetwijfeld pijnlijk moet zijn om te zien, houdt Monique zich sterk. Ze kan ook nog door een deur met haar ex: ze zien elkaar nog geregeld voor hun zoontje André junior.

Powervrouw

Na de breuk nam Monique even een moment voor zichzelf en laste ze een korte socialmediapauze in. Toch pakte ze de draad weer op. Op de kiekjes die ze de laatste tijd plaatst ziet ze er stralend uit. Dat valt ook haar fans op. ‘Zo knap dat je gewoon blijft stralen ondanks alle shit die je al hebt moeten doorstaan… powervrouw!’, schrijft een van haar volgers. ‘Fijn dat je zoveel kracht, energie en liefde van die kleine jongen krijgt, dat is onvoorwaardelijk,’ reageert een andere fan.

Bron: Instagram, Story

Meest bekeken

Net binnen: Dit zijn de coronamaatregelen die aanstaande dinsdag worden aangekondigd

Vorige week kregen we helaas geen versoepelingen omdat het nog niet goed met de cijfers gingen maar dit weekend heeft de overheid weer een overleg. Aanstaande zondag is er weer een overleg in het Catshuis en dan dinsdag hebben we weer een persconferentie.

Er is een extreem kleine kans op versoepelingen maar verwachten dit niet omdat het OMT dit absoluut niet adviseert. Meerdere bronnen hebben laten weten dat er aanstaande zondag weer een overleg is. Het is de bedoeling dat aanstaande dinsdag er weer versoepelingen zouden komen. De plekken die buiten te bereiken zijn zouden dan weer open mogen, denk aan de dierentuin.

Ook voor sporten zou er weer iets mogelijk moeten zijn.

Bron: NOS, Lekkerleven

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg besluit volledig uit de kleren te gaan

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼

🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Bron: shownieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nieuwe scharrel André heeft duidelijke boodschap voor Rachel Hazes

De liefde tussen André Hazes en Sarah van Soelen lijkt echt serieus. Sarah besluit op Moederdag om schoonmoeder Rachel Hazes eens goed in de bloemetjes te zetten.

Bij twee kiekjes van hen op Instagram Stories schrijft de influencer: “Happy mothersdag! I love you.” De zanger post enkele kiekjes van hem en zijn moeder door de jaren heen.

Het lijkt dus heel goed te klikken tussen Sarah en Rachel. Dat was met Monique Westenberg heel anders. Rachel zegt dat ze het altijd moeilijk had met het leeftijdsverschil tussen André en Monique. Ze verklaarde: “Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.”

Rachel verschilde zelf negentien jaar met wijlen André Hazes. “En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

Doorgaan met lezen

Trending