Zijn André Hazes en Sarah van Soelen (al zo snel) uit elkaar?
Connect with us

Celeberties

Zijn André Hazes en Sarah van Soelen (al zo snel) uit elkaar?

Het lijkt erop dat André Hazes en Sarah van Soelen nu alweer uit elkaar zijn laten meerdere bronnen weten.

Als je echter op Instagram lijkt alles nog goed te gaan maar toch zeggen meerdere anonieme bronnen dat André liever als vrienden verdergaat met Sarah van Soelen.

De bronnen zeggen ook dat André Hazes en Sarah van Soelen het nieuws nog niet officieel willen maken. André Hazes bevestigt of ontkent het nieuws ook niet. Hij liet weten dat hij even geen interviews wil doen en dat ‘alles nog komt’.

André en Sarah zijn op dit moment van een vakantie op Ibiza aan het genieten en we zijn heel erg benieuwd wat er daarna gaat gebeuren…

Celeberties

Zanger Marco Borsato zit in zware problemen!

Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zit Marco Borsato in zware problemen. Wat deze problemen exact zijn wil Yvonne nog niet zeggen, omdat ze zo extreem erg zijn.

Maar niet alleen Yvonne beweerd dit. Er zijn namelijk ook een aantal andere bn’ers die beweren dat een coach van een talentenjacht op de tv in zware problemen zit.

Zo is BNNVARA presentator Tim Hofman voor zijn online programma BOOS opzoek naar mensen die iets kunnen vertellen over ”bepaalde erge ongeregeldheden” die bij een talentenjacht gebeurd zijn. Hij houdt het cryptische omdat hij eerst genoeg bewijs wil verzamelen.

Dennis Schouten en Jan Roos beweren zelfs dat er hele erge dingen zijn gebeurd waardoor deze ‘coach’ in de gevangenis kan belanden. Toen Dennis dit vertelde in hun programma Roddelpraat op Youtube grapte Jan Roos er liedjes van Marco Borsato tussendoor. Waarbij de heren dus insinueren dat het om Marco gaat.

Wat denken jullie dat Marco gedaan heeft?

Hieronder het bericht dat Yvonne plaatste over Marco en daaronder de oproep van Tim Hofman.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg krijgt vanwege dit harde kritiek op opvoeding zoontje

Monique heeft een opmerking gekregen van de juf van haar zoontje André want die maakt zich zorgen.

Ze is er erg van geschrokken en besloot daarom naar Instagram te gaan om hulp in te schakelen. André wilt altijd 3 boterhammen mee naar school (continu rooster) en ernaast krijgt hij fruit mee voor in de ochtend.”

Hiermee vraagt ze aan ander ouders of die dit ook te veel vinden voor een jongetje.

 

Monique had namelijk een opmerking gekregen van de juf van haar zoontje want die heeft gezegd dat kleine André te veel eten mee naar school krijgt. Veel mensen zijn het echter eens met Monique en vinden dat ze niet teveel eten meegeeft aan haar zoontje voor een lange schooldag. Ze vinden dat het voldoende is en niet teveel.

Kritiek
Het is niet de eerste keer dat ze kritiek heeft gekregen want de oma van Dré, Rachel Hazes, heeft ook wat opmerkingen over Monique. Ze is namelijk helemaal klaar met met haar ex schoondochter en dat heeft ze laten merken ook.

Rachel vindt dat Monique een toneelstukje opvoert maar dat ze intussen geld aan het aftroggelen is van ex André, de vader van Dré.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland zou bijna gaan trouwen met André Hazes

Afgelopen tijd heeft het liefdesleven van André Hazes veel te verduren gehad. Allereerst liet hij weten dat zijn relatie met Monique helemaal over was, kwam hij terecht kwam bij Bridget. Na een paar maanden tijd ging hij overigens weer terug naar zijn ex Monique en nu is hij samen met Sarah van Soelen.

Eerder kregen wij te horen dat de breuk tussen Bridget en André zou komen door het aanhankelijke gedrag van Bridget, maar het lijkt erop dat de zowel Bridget als André vrij serieus in hun relatie waren.

Vrienden van Bridget lieten het volgende weten over de relatie van Bridget en André:

“Hun relatie ging als een raket, het duizelde af en toe weleens. Maar ze hadden zoveel plezier dat ze zich overal doorheen lachten. En eerlijk is eerlijk: ze konden niet van elkaar afblijven”

Verlovingsring uit Londen
Nu delen de vrienden van Bridget het verhaal met de Story dat André heel veel energie had gestoken in de verlovingsring die hij voor Bridget gekocht zou hebben. Om onopgemerkt te blijven ging hij naar de Tiffany & Co om een prachtige ring voor haar te kopen. Zelfs de trouwdatum zou al bekend zijn, lieten haar vrienden weten aan de Story.

Bezorgde vrienden
Volgens haar vrienden is André niet netjes omgegaan met Bridget. Zo laten ze het volgende weten:

“André is niet bepaald chic met Bridget omgesprongen. Met Monique trouwens ook niet, maar dat terzijde. Eerst schreeuwt hij van de daken dat hij verschrikkelijk verliefd is op Bridget. Daarbij bezorgt hij Monique de blamage van haar leven, omdat zij dat min of meer via een appje van hem te horen kreeg. Op dat moment was André al met zijn hele hebben en houwen bij Bridget ingetrokken’’

Bron: Ditjes en Datjes

Doorgaan met lezen

Trending